FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4
Raspunsuri - Pagina 4
iuca spune:
dma bafta multa luni, iti tin pumnii stransi sa vezi II
Si eu cred ca reusita depinde de modul in care raspunde organismul fiecareia dintre noi la stimulare, de dr, de noroc, intr-un cuvant de destin.
In cazul meu, am obtinut tot ceea ce mi-am dorit, doar ca a fost un pic mai tarziu, nu cu mult mai tarziu, doar cat sa pot aprecia lucrul respectiv si sa nu consider ca mi se cuvine.
Poate ca asa va fi si cu bebe, va veni si ziua cand ne vom tine puiutii in brate.
aspiranta la - din august 2005
vio
dma2007 spune:
MONTY ce faci?cum esti??????????
vad ca floricelele mele de ieri si pupicii nu au ajutat
da-ne un semn
aspiranta din decembrie 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
Moniland spune:
Monty, si la FIV au fost fete care au avut testul din urina negativ si cel din sange pozitiv. Oricum doar cel din sange e cel real.
dma, mult noroc sa ai luni si un test pozitiv.
dasia, ai prins curaj cu testul?
Eu zic ca tine cel mai mult de NOROC. Pai mie nu mi-a implantat 2 embrionasi si nu s-au prins, sau cand s-a prins dupa ~ 10 zile de la test s-au si eliminat. Pt mine doar de noroc tine toata smecheria.
Asa ca fetelor sa aveti tot norocul din lume.
dma2007 spune:
monilenad si eu sper sa fie bine
DASIA??????????CE AI FACUT?????????/
montytaiana spune:
iubitele mele va multumesc
sincer va multumesc
observ ca am cunoscut aici pe DC numai persoane extraordinare
nu credeam ca o sa ma doara atat de tare, mai ales de data asta, facusem tot ce tinea de mine cu foarte mere strictete, speram chiar speram , si pe de alta parte ma gandeam ca daca doamne fereste nu reusesc am mai trecut prin asta gata sunt imuna
si cand colo iata
sunt la pamant si nu ma pot ridica
ma doare chiar mai rau decat primele esecuri
acum m-am convins
nu o sa am copii, nu pot si gata
inainte mai speram imi faceam curaj, dar acum gata sunt la capatul puterilor, al rabdarilor al ce vreti voi, nu mai pot nu mai am la ce spera
sunt f trista si nu ma pot oprii din plans, plang din orice
si eu de felul meu sunt tare si mai rece zic eu, dar acum cred ca o sa fac o mare depresie
oricum mii de multumiri dma, iuca, moniland
dasia ai facut testul?
dma am incredere ca vii cu doua liniute luni, asa simt eu chiar daca nu mai valoreaza doi bani ce simt eu
sa nu indraznesti sa nu vii cu o veste buna, ca ma ai pe constiinta, ai inteles, ca ma paste o depresie si mai mare daca nici macar tu nu reusesti, arata-mi ca ma insel, ca exista speranta, sanse
nu vreau sa pun presiune pe umerii tai iarta-ma, dar vreau sincer sa reusesti, nu mai vreau sa treaca nimeni prin ce trec eu
pupici
dasia spune:
Monty inteleg foarte bine prin ce treci . Sunt in aceeasi situatie .
Am aflat abia azi dimineata . Ca ieri chiar nu am avut deloc curajul sa o fac . Si am reusit de abia acum sa ma adun putin sa va scriu .
Imi pare rau inca o data, Monty pentru ceea ce ai aflat .
Si eu cand am vazut ca apare doar o singura linie , am stat cu rezultatul in mana mult timp privind-ul fix , asteptand o minune .
Doamne, e chiar crunt . Nu credeam ca imi va veni atat de greu . Chiar mi-am facut prea mari sperante . Doar stiam ca rata de reusita nu e prea mare . Dar normal ca am sperat .
Prietena mea , tot imi spune ca sa ma consoleze , ca nu e bun testul, sa mai astept cateva zile . Dar nu cred , au trecut 14 zile de la conceptie si a fost si facut cu urina de dimineata . Deci, cum sa nu fie bun ?
Fetelor , se intampla din cauza inseminarii, si a medicamentatiei : utroprogesta, ac. folic , aspenter , sa iti intarzie ?
Va pup , si Monty sunt alaturi de tine .
Macar tu Dma sa reusesti .
iuca spune:
Dasia imi pare sincer rau, chiar speram ca poate la Timisoara e altceva si reusitele sunt mai multe.
E posibil sa intarzie rusii de la utrogestan. Eu dupa ce am oprit utrogestanul in a 3 zi a venit menstruatia.
Montytaiana nu spune " nu o sa am copii, nu pot si gata" , trebuie sa existe o solutie. Incearca sa faci o laparoscopie unde se poate vedea daca sunt functionale trompele, daca e vreo sinechie uterina sau endometrioza. Poate ca e o problema despre care inca nu stii si se poate rezolva.
La cat esti tu de ambitioasa va veni ziua in care vei avea copii, indiferent pe ce cale vor veni, trebuie sa crezi ca e doar o chestiune de timp.
dma nu se poate sa vii si tu cu I, nu se poate, trebuie sa vii cu II, ne-am inteles da?
vio
dma2007 spune:
of doamne fetelor mi se rupe sufletul de voi!
mi-e greu sa cre adica inca nu pot sa realizez ca nimeni nu reuseste
mi se pare imposibil
poate eu va port ghinion?pt ca eu am deschis acest subiect
of, of , of , nu mai stiu ce sa cred
FETELOR TREBUIE SA REUSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ne putem da batute!suntem niste luptatoare, pentru ca nu oricine are curaj sa faca ceea ce facem noi
sotul meu mi-a zis ca ar trebui sa vedem si lucrurile bune din viata noastra(de exemplu faptul ca avem langa noi niste soti deosebiti)
eu nu am cum sa reusesc fetelor
m-a pus la pamant faptul ca voi nu ati reusit, asa ca am decis sa opresc utrogestanul ca sa nu-mi intarzie azi sunt Z10 de la IAD
monty la primavara facem FIV, da?nu ne dam batute, te rog nu ma lasa singura
dma2007 spune:
sincer e de admirat optimismul iucai
iuca trimite-i si lui monty ceva optimism
toate fetele
iuca spune:
dma cum sa opresti mama utrogestanul pentru ca nu au reusit fetele, vrei sa scot ? Ai vazut si tu cate fete sunt gravi fara simptome sau cu simptome de CM. Eu zic sa mai pui utrogestan pana ai un rezultat sigur.
vio