FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma ce iti face ingerasul? cum te simti?
ce curioasa sunt sa stiu mai multe
ai mai fost la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

monty ma bucur nespus ca nu te-a durut HSG!
ingerasul meu este bine deocamdata, am mari emotii sa fie bine in continuare...cu Dumnezeu inainte
mi-am schimbat medicul asa ca o sa nasc la filantropia, nu vreau sa mai aud de giulesti
La Multi Ani! (am citit ca luna asta e ziua ta), sa fii fericita , sa ai parte numai de bucurii si sa te intareasca Dumnezeu sa poti merge mai departe!de reusit o sa reusesti!trebuie!
nu uita ca pentru fiecare exista un destin, daca l-am putea afla nimic n-ar mai fi la fel
asa ca mergem inainte, inapoi este interzis!

va pup pe toate, si multa bafta!

13s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

eu sunt inca in perioada de informare si asteptare
incerc sa "absorb" cat mai multe informatii, citesc mult de la sub FIV din urma
si desi nu o sa am bani sa fac vreodata altundeva decat la Giulesti am sa ma mut cu lecturatul si la fiv in ungaria pentru ca in afara de discutiile despre clinica, respectiv locatia ei din ungaria, subiectul e acelas FIV si nu imi strica sa mai aflu lucruri noi sa ma documentez
am si zile mai optimiste si zile in care inerc sa ma impac cu soarta
dar ma gandesc ca pt sotul meu ar fi o mare bucurie sa reusim si sa avem un bebe ( nu zic ca pt mine nu- dar el isi doreste asa mult si el neputand face nimic.... of)
o sa fie bibe, tr sa fie
voi ce vesti noi mai aveti
gabri_ela?
iuca?
inna?

dma cand mai te reperez citesc ce postezi la odisee- o sarcina minunata iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Monty ma bucur tare mult ca mergi inainte si sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta
Eu astept sa-mi vina CM saptamana viitoare si sa ma programez pt IAD cu nr 2
Sper acum ca scapand de polip sa iasa bine
Astept noutati si de la celelalte fete....este cam liniste aici
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

va pup fetele!
ce faceti? mi-e asa dor de voi si-mi pare tare rau ca nu mai scrieti ca tare as vrea sa stiu ce mai faceti!

monty ce-ai facut la HSG? si restul analizelor? stiu ca trebuie sa mergi acum in martie pentru FIV!

gabriela ce ai mai facut? pe cand IAD nr 2?

iuca, moniland, inna?
haideti fetelor va astept cu vesti!

14s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

dma buna ..eu sunt cam suparata, analiza lui sotulica nu a iesit tocmai grozava dupa atat tratament este mai rau ca inainte, doar 600mii/ml...asa ca nu mai speram curand intr-o inseminare. inca nu ne-am hotarat ce vom face pe viitor.....ne gandeam la IAD ..dar ...nu stiu ce sa spun.multumesc mult ca te gandesti la mine, esti o scumpa.
va pup pe toate si dma te pup dulce si ai grija de samburel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dma ma bucur ca esti bine, iti doresc o sarcina usoara in continuare.
La noi nimic nou deocamdata. O sa faca sotul FSH si TSH saptamana aceasta si apoi sa mergem cu rezultatele la un endocrinolog la Bucuresti.
Cred ca o sa ne hotaram unde si cu cine vom face FIV-ul dupa ce o sa ne ducem la Damian
inna am observat ca avem 3 lucruri in comun suntem amandoua din Galati, avem soti cu probleme (al meu nu are gigei deloc) si mergem la dr. in Bucuresti. Tinem legatura daca vrei

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

desigur iuca..mi-ar face placere..mult succes si sa de-a d-zeu sa fie bine sa ne plimbam bebelusii pe faleza

Mergi la inceput

va pup pe toate!
ma bucur ca ati mai dat un semn de viata!
monty, moniland?????????????????????ce faceti????????????

16s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nici eu nu fac nimic. Sotul meu e cam lenes la dat sange. Inca astept dupa el sa-si faca analizele, dar intotdeauna gaseste scuza cu prea ocupat la serviciu. Eu nu vreau sa-l stersez sa nu-i iasa prost analizele din cauza asta .
inna, cu 600 mii ai putea face FIV.
dma, felicitari pentru cariuciorul albastru.
iuca, sunt curioasa ce zice endocrinologul de analize.

Mergi la inceput