FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

acum am sunat la intro med sa ma programez pt progesteron dar nu lucreaza sambata
sambata 5 ian sunt z 21
asa ca am sunat la medlife
am auzit numai de bine despre ei decand au deschis centrul nou
sambata m-am programat

acum mai am o intrebare fiind o analiza de sange nu tr sa mananc inainte?
la cele pe care tocmai ti le*am trimis mancasem pt ca le-am facut seara dupa servici si nu aveam cum sa stau toata ziua nemancata

mersi mult pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

monty, pentru analizele hormonale nu este necesar sa fii nemancata. bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI sa va aduca anul 2008 tot ce nu a adus anul 2007, sanatate si fericire.
dma nu iti mai face atatea griji, asa cum sunt multe femei care au probleme cu sarcina la fel sau poate chiar mai multe femei nu au probleme. Eu iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara, sa te bucuri de ea, pentru ca sunt niste momente unice (poate) in viata, sa fii optimista si sa ai incredere in DD, ca va va ajuta sa ajungeti cu bine la termen.
Am vorbit cu Carmen_e si mi-a spus ca pe 22 ianuarie e programata la cezariana, asa ca in curand vom avea o mamica pe listuta.
Montytaiana poti sa te interesezi daca la Medlife fac IAD? Stiu ca IA si IAD dubla fac. Acolo e dr Silviu Predoi de care am auzit multe lucruri bune. Iar preturile sunt mai mari ca la Giulesti, dar mai mici decat in alte parti. Pe mine ma bate gandul sa incerc un FIV+ICSI acolo.
Poate ca nu ar fi o idee rea sa incerci o histeroscopie sau o laparoscopie, poate e totusi o problema undeva daca analizele sunt bune.
dasia, lucielim, gabiriela, inna30sper ca incercarile voastre sa fie cu succes in 2008
ptr toate fetele

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

da iuca chiar ma gandeam sa intreb daca fac IAD acolo
cine stie
poate colaboreaza cu vreo banca de sperma
si intradevar urmatoarea pe lista mea e HSG
nu vreau sa mai fac nicio incercare pana nu aflu cum stau, ce nu e in regula si poate sar chiar la fiv, dar acolo mai e de asteptat
asa ca cine stie

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Noi ne-am gandit ca la urmatorul pas sa facem analiza inhibina b si o vizita dr. Damian, iar in functie de rezultatul analizei ne hotaram sa facem FIV sau ramanem la IAD.
Am vazut pe siteul Medlife ca dac FIV+ICSI, ca se pot congela embrionii, deci lucreaza cu o banca de sperma, eu asa vreau sa cred.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

IUCA BINE AI REVENIT
fetelor si eu citit numai de bine despre medlife
si la odisee au scris fetele care au nascut acolo ca sunt super multumite
incercati

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sau faceti iad dubla daca asta fac, cu atat mai bine sansele cresc
bafta va tin pumnii

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

maivedem dubla tripla
eu vreau sa va intreb cum aflu eu in ce zi ovulez
am vz ca testele alea de ovulatie sunt o mare prostie
are rost sa imi cumpar un test din cele in forma de ruj,
ca eu mereu am facut IAD in Z15 - 16 si nu stiu daca am ovulat mai devreme sau mai tarziu
ultima data am facut si pregnyl de 10.000 si tot degeaba
oh chiar nu vreau sa incep sa imi fac din nou planuri
dar rasucesc problema pe toate fetele

Mergi la inceput

dma modifici si la mine
IAD 5 nereusita
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dma, iti tin pumnii si astept cu nerabdare sa scri despre vizita la dr.
Monty, eu habar nu am ce sa fac. Deocamdata nimic. Mi-am propus ca anul acesta sa vad si altceva in afar de copilasi. Prea trece timpul si eu doar copii visez. Asa sunt acum si poate la primavara vad altfel lucrurile. Oricum eu sunt in asteptarea cm de la ultimul FIV. Vad ca nu vrea sa vina, dar treaba lui ca eu nu ma stresez, inca.
Astept sa-mi de sotul un raspuns. Intrebarea a fost daca reia vizitele pe la medici, analize, tratamente. Daca raspunsul e nu atunci cand se regleaza CM iau legatura cu dr pt donator. Daca raspunsul e da atunci astept sa vad ceva rezulate. In cazul in care exista imbunatatiri in spermograma ma mai risc la un FIV. Daca nu tot la donator ajung. Deci astept. oricm voi avea un raspuns cat de curand.

Mergi la inceput