FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4
Raspunsuri - Pagina 10
Tabitha spune:
Draga DMA,
Din ce imi aduc eu aminte, lichid in sacul Douglas inseamna ca a avut loc ovulatia.
dma2007 spune:
monty ce-ai facut?ai luat vineri analizele?cum sunt?
va fetelor!
4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
dma2007 spune:
va doresc tot binele din lume si sa fiti !
sa stiti ca ma gandesc la voi!
4s+!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
dasia spune:
Fetelor sa stiti sa reusita Dma-ei mi-a dat mult curaj si incredere pe viitor .
Eram super varza dupa ce am vazut ca nu mi-a reusit IAD ,dar de cand cu vestea ca D-ma e , a renascut speranta in mine .
Si acusi e Craciunul , credeam ca voi fi foarte trista , dar chiar e ok . Astazi am fost la cumparaturi, si am cumparat cadouri pentru nepotelele mele, si pentru alti copii ale unor cunostiinte , si acasa cand m-am pus sa le ambalez m-am umplut de o bucurie mare .Pentru ca simt ca daca daruiesti castigi . Ma bucur sa stiu ca unii puiuti se vor bucura de aceste atentii .
Binenteles ca undeva acolo , va fi un gol , dar voi trece peste asta .Trebuie sa merg mai departe .Si chiar daca ma repet , merg mai departe cu mult curaj si incredere .
Va pup .
Moniland spune:
dma, FELICITARI!!! Ma bucur enorm de mult. Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa si dusa la termen.
monty, stiu cum e si mai stiu ca doar incercand vom putea avea copilasi. Daca ne dam batute se destrama si visul nostru.
dasia, imi pare rau ca nu a fost sa fie.
Tabitha, si mie mi-a fost dor de tine.
gabiu spune:
Tabitha, bine ai revenit
Desi am parasit forumul asta ( doresc tuturor lucrul asta), mai revin sa vad ce fac fetele dragi mie si mereu urmaream sa vad dc ai aparut.Ei bine, iata-te.Sper sa ai un an bun si asa cum vrei tu, in 2009 sa-ti tii puiutul in brate ( eu as marsa pt 2008, dar fie si cum vrei tu)
Numai bine tuturor si un an super, care sa va aduca ce va doriti mai mult
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
Tabitha spune:
Moniland, Gabiu: dulce. Ma bucur sa va reintalnesc. Anul 2008 pentru mine va fi unul de acumulari, asa ca poate abia din ian. 2009 voi reusi sa reiau proiectul bebe. Inca nu este nimic decis, dar o sa vedem noi. Viitorul e in fata.
Dma: Cum te simti? Toate bune si frumoase, sper...
Fetelor, daca nu ne mai auzim pana la Craciun va spun de pe acum Sarbatori fericite, multa sanatate si liniste in suflete, bucurii infinite alaturi de cei dragi, un an nou asa cum vi-l doriti si fie ca visul fiecareia dintre noi sa se implineasca.
iuca spune:
Fetelor dragi va doresc un CRACIUN FERICIT multa sanatate, liniste in suflet si sa speram ca anul 2008 va fi unul mai bun, un an in care multe dintre noi vor pleca la Odisee.
aspiranta la - din august 2005
vio
dma2007 spune:
fetelor!
5s+!
[url="http://bd.lilypie.com/c2q5p2.png]minunea noastra[/url]