ce an este?
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria spune:
Pai asta e problema mea: caut ceva pervers si funny in acelasi timp, shi nu-mi vine nici o idee.... Lumineaza-ma, imparatia ta, nu ma lasa in neshtiintza
V.
bogux spune:
Shi cami, nu ti-a facut nemenea pana acum vreun poem ceva?
Ca la ce descrii sigur ai frant vro cateva inimi
:O))))
nadina spune:
Hi bogux,
ba i-o facut poem lu Cami, Eminescu si nu unu, ci mai multe. Ala cu fruncea alba in paru galben/Pe al meu brat incet s-o culci" Si p-ala cu "atat de frageda te-asemeni cu floarea alba de cires..." da gata ca deja am desconspirat-o ca e umbra lu Veronica Micle la Cozia.
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
Victoria spune:
Mey Cami mey,
Ce are ajtia ku tine, cauta pricina di batai?
Shi sa nu ne indepartam de la subekt, cum o ramas cu branza ta, ski kelotzii mei?
Shi mai era cineva pe aici cu pielea.....A ramas costumul lui Eva, sau al lui Adam?
Nu shtiu, tare-s nelamurita, nimenea nu ma lumineaza cu nimik....
V.
nadina spune:
Victoria, mille pupi
am uitat sa-zi raspund sau mai bine zis nu-mi place sa ma mai gandesc la kko.Buna ideea cu litra da am ratat evenimentu ca la aniversare el era la munci pana tarziu iar io nu i-am mai zis nika cand o venit.
Da i-am zis ceva cand am facut multi ani de cand suntem impreuna si nu mi-o plakut ce mi-o raspuns. Asa ca...Dadui kkoa singura pe gat.
Pupi
PS n-am nika cu cami, mi-i draga ca are o tona de umor
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by bogux
Shi cami, nu ti-a facut nemenea pana acum vreun poem ceva?
Ca la ce descrii sigur ai frant vro cateva inimi
:O))))
Bogux.....mä bucur cä-ti plac "romanele" mele!!!!
Treaba aia se intimpla in viata mea anterioarä...de bärbat!!!
Bineinteles cä mi-au fost dedicate poeme, pe atunci...cä doar eram general de armatä....si pe deasupra si tare chipes!!!....ce intrebare!!!!
Sä trecem la viata actualä....cea de fomeie......si pe aici am avut nenumärate "victime", despre care...ce pot sä spun???....decit cä-mi pare räu cä m-au cunoscut!!!....cred cä si acum pling dupä mine, cä m-au pierdut!!!
Se pare cä nu stii povestea de cind aveam 6 prieteni de-odatä!!!....asta e pe bune!!!....si primeam cadouri, scrisori si declaratii infocate de dragoste, mii de telefoane!!!!....ahhhh....ce frumoasä este viata plinä de evenimente!!!
Dar sä stii cä am foarte multe calitäti!!!....apropo de modestia amintitä de tine!!!
Cami.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Pai asta e problema mea: caut ceva pervers si funny in acelasi timp, shi nu-mi vine nici o idee.... Lumineaza-ma, imparatia ta, nu ma lasa in neshtiintza
V.
Victoria....este ceva pervers, dar nu prea funny!!!!...mä gindeam sä nu mä späl vreo lunä!!!....sä nu dai cu rosii!!!....fantezie bolnavä ce am!!!...si tot nu mi-a venit mintea la cap!!!!
Apropo de chiloti!!!!...stiai cä nu mai sint la modä????
Pupici,
Cami.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by nadina
Hi bogux,
ba i-o facut poem lu Cami, Eminescu si nu unu, ci mai multe. Ala cu fruncea alba in paru galben/Pe al meu brat incet s-o culci" Si p-ala cu "atat de frageda te-asemeni cu floarea alba de cires..." da gata ca deja am desconspirat-o ca e umbra lu Veronica Micle la Cozia.
Nadina
Nadina,
mi-a pläcut faza cu Eminescu...dar nu se potriveste, fir-ar sä fie!!!!...eu träiam pe atunci cam in anii 1300 toamna!!!!...si tot in Romania!!!...vezi???....sint o romancä pur singe!!!!
Tre´sä rämin fidelä epocii respective, cä dupä aia zice omu´cä-l induc in eroare!!!
Pupici,
Cami.
Julie spune:
Puah, fugiti de-acilea cu dantelurile, matasurile si bmbacul vostru :PPP
Io, carevasazica, ma pregatesc anul asta (peste mai putin de-o luna) sa iau niscaiva catuse ... de OTEL :PPPP
Va pup pe toate, de mult n-am mai ras asa!
sasuke spune:
Julie : da' vezi ca nu cumva, aparind tu cu catusile puse, sa intre 'jumatatea ta mai putin buna' la idei si sa ia biciul la tine !!! Si apoi sa vezi ... aniversare !