ce an este?
Raspunsuri - Pagina 5
ani35 spune:
Pai daca ar fi sa tin cont de fiecare data importanta...,as avea ceva de sarbatorit in fiecare zi!!.Oricum,noi nu pierdem prilejul,mai ales ca sotiorul meu nu lasa pe maine...ce poate face azi...si daca tot se fac cadouri din materialul respectiv,...o lenjerie de mataseeeeeee...
raducu spune:
quote:
Originally posted by Victoria
He, he, he, he, mi-a zis mie Cami ca voi va dixtratzi bine pe aici, si asa e... In ce ma priveste, ma indrept vertiginos spre bumbac (pe 3 noiembrie ), si ma gandeam asa.... el underwear are plenty, shi eu la fel, da la fomei niciodata nu strica o pereche in plus, asa ca imi mai iau eu cate ceva, ca tot el se bucura, nu???? Voi ce ziceti, am dreptate?
V
Victoria sa ai grija ca underwar-ul sa fie cu ata ca sa fi cat mai sexy.
Mamica lui Raducu
raducu spune:
quote:
Originally posted by raducuquote:
He, he, he, he, mi-a zis mie Cami ca voi va dixtratzi bine pe aici, si asa e... In ce ma priveste, ma indrept vertiginos spre bumbac (pe 3 noiembrie ), si ma gandeam asa.... el underwear are plenty, shi eu la fel, da la fomei niciodata nu strica o pereche in plus, asa ca imi mai iau eu cate ceva, ca tot el se bucura, nu???? Voi ce ziceti, am dreptate?
V
Victoria sa ai grija ca underwear-ul sa fie cu ata ca sa fi cat mai sexy.
Mamica lui Raducu
Mamica lui Raducu
camelia-daniela spune:
quote:
V
Victoria,
sä stii cä noi särbätorim pe 4 noiembrie....iar ziua mea este pe 6 noiembrie!!!
Ce e domne aia plenty????...eu mä gindeam la chilotii äia tetra, cu gäuricä in fatä....dar la femei?!?!
Acum m-ai prins!!!....vezi ce inseamnä sä nu mai fii demult pe acolo????....sau or fi äia cu piciorus????
Pupici,
Cami.
P.S. Eu nu cred cä s-ar bucura dacä ai avea o pereche in plus pe tine, cä ar dura prea mult sä le dea jos!!!!
Oana_B spune:
Aoleo Cameluta, nu stii ce e aia "plenty"!!!! Rusinica, rusinica!! Inseamna mult, sau din belsug..tz, tz, tz..
Oana_B
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Aoleo Cameluta, nu stii ce e aia "plenty"!!!! Rusinica, rusinica!! Inseamna mult, sau din belsug..tz, tz, tz..
Oana_B
Beyyyy.....m-am mai läudat cä nu stiu "ingleza"!!!...dar stiu franceza, italiana, germana, romana si mä descurc putin si pe spaniolä!!!
Profa mea de "inglezä", chiulea mai tare ca noi, de la scoalä!!!...cred cä-i venea räu cind vorbea cu noi pe "inglezä", cä am auzit cä s-a uschit in Anglia...sper sä nu fi fäcut asta din cauza noasträ!!!
Dar sä stii cä si eu am sertarul cam plenty, cu aceste articole, dar mai plenty il are sotul!!!...m-a innebunit citi chiloti isi cumpärä!!!
Morala: am mai invätat ceva!!! Danke schön!!!
Pupici,
Cami.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by maudi
va sa zica asa...dupa lista aia, casatoria seamana cu un talcioc, eu zic sa punem mana de la mana si sa deschidem o consignatie ceva, ia uite cite bunuri de consum de gasesc: de la hartie la diamante!
desigur, Cami va fi managerul
Maudi....de ce tocmai eu????....cä de obicei, eu fug de räspundere in viata asta!!!!
Oi fi fost eu general in viata anterioarä, sau nu stiu ce conducätor tare, dar in viata asta mi-a ajuns pinä peste cap räspunderea!!!.....eheeee....pe atunci eram un bärbat puternic si frumos, cu umerii lati, cu pärul negru, ca pana corbului si ochii ca täciunele....cu niste bicepsi de spärgeau cämasa!!!...si un popo!!!!....ahhh!!!..., care din päcate nu se prea vedea, din cauza tunicii!!!...sä nu-ti mai spun de muschii de la picioare!!!
Dacä mä vedeai si cu armura pe mine, cälare pe cal, in lumina soarelui....nu cred cä puteai sä rämii indiferentä!!!...sä-ti spun exact citi copii am avut, nu pot...cä am renuntat la un moment dat sä-i mai numär!!!
Pupici,
Cami.
raducu spune:
quote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by Oana_B
Oana_B
Beyyyy.....m-am mai läudat cä nu stiu "ingleza"!!!...dar stiu franceza, italiana, germana, romana si mä descurc putin si pe spaniolä!!!
Profa mea de "inglezä", chiulea mai tare ca noi, de la scoalä!!!...cred cä-i venea räu cind vorbea cu noi pe "inglezä", cä am auzit cä s-a uschit in Anglia...sper sä nu fi fäcut asta din cauza noasträ!!!
Dar sä stii cä si eu am sertarul cam plenty, cu aceste articole, dar mai plenty il are sotul!!!...m-a innebunit citi chiloti isi cumpärä!!!
Morala: am mai invätat ceva!!! Danke schön!!!
Pupici,
Cami.
Cami,
ai grija ca daca isi mai cumpara sotul tau asa multi underweari sa nu-i lase pe la alta pentru ca nu mai incap in dulap
Eu i-am spus sotiorului meu sa nu-si mai cumpere ca ii cumpar eu sa le fac inventarul
Pupici,
PS: sa nu dati
Mamica lui Raducu
Victoria spune:
Fetele..... nu mai pot.... ma tavalesc de ras.....
Mamica lui Raducu, tanks for the tipu' cu atza,da' nu prea-mi plac tanga ca ma jeneaza.... Da' odata, pentru aniversare, ma sacrific, de, daca ziceti voi ca e bine...
La mine a facut maica-mea inventarul la underweari, si cand a ajuns pe la 60 s-a speriat si s-a oprit, si m-a mai dat in gat shi lu' barbatu-meu ca am prea multi... da' eu tot raman la vorba mea, ca niciodata nu-s destui.... ca shi parfumurile.. (apropo, care va plac? eu "votez" cu Kenzo, Poeme de Lancome si Aqua Allegoria de Guerlain),
ca shi bijuurile - astea sunt singurele chestii pe care imi place sa le cumpar, piatza o face barbatu-meu....
Cami, m-ai terminat, cu e cu fundu' ala, sub tunica aia, auzi, sa ma faci sa ravnesc la fundul tau dintr-o viatza anterioara, sa fac pacate, shi azi m-am hotarat sa tin post... Piei, ispita!!!!!!!!!
V.