Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata fetele mele dragi,

acum am venit de la Biserica Sf. Spiridon unde am reusit sa ma spovedesc si sa ma impartasesc dupa ani de zile....nu va pot spune ce bucurie simt si cat de bine ma simt acum....parca sunt atat de usoara incat plutesc.

dma.....FELICITARI din tot sufletul !!! ma bucur enorm pentru tine, Mos Craciun ti-a adus cel mai frumos cadou, un bebe. Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii.

Doamne........ce bucurie !!!!!!!

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Ce mai ziceti,fetelor,cred ca ati intrat in febra pregatirilor si cumparaturilor de Sf.Sarbatori de nu ne mai vizitati.
Georgia,iti multumim pentru urarile tale frumoase si iti doresc sa-ti indeplinesti frumoasa dorinta cat mai repede!Ziua Sf.de Craciun sa-ti aduca multa sanatate,dezlegarea pantecului,multa lumina si caldura!Dumnezeu sa faca o minune si sa fii mamica fericita cat mai grabnic!Doamne ajuta!
mmc_nd,iti multumim pentru urarile tale de Sf.Sarbatori si iti doresc sa fii mami fericita cat mai repede!In Noaptea Sf.de Craciun Dumnezeu cu Maicuta Domnului si Iisus sa-ti dezlege pantecul si sa devina roditor cu un bebelus sanatos si minunat!Dumnezeu sa te calauzeasca spre indeplinirea frumosului vis!Iti doresc multa sanatate,fericire si sa ne dai vestea cea mare!Doamne ajuta!
Montytaiana,ma bucur pentru prietena ta ca e graviduta,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate,sarcina usoara cu bebe sanatos pana la termen!O sa ramai si tu cat de curand graviduta,sa nu fii suparata.
Iti doresc multa sanatate,fericire,iar Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa-ti dezlege pantecul,sa devina roditor cu un bebe sanatos si frumos!Dumnezeu sa te ajute!
Syris,iti multumim pentru urarile tale foarte frumoase!Iti doresc multa sanatate,bucurii si Ziua Sf.de Craciun sa va aduca multa lumina,sarcina usoara cu bebe sanatos,frumos si multa caldura!Dumnezeu sa aiba grija de voi!
maryb,ce ma bucur ca ai fost la biserica si te-ai spovedit,impartasit si ca te simti foarte bine,Dumnezeu te-a ajutat si a mijlocit sa mergi,ce frumos.Iti doresc multa sanatate,fericire si sarcina usoara cu bebe sanatos si deosebit!Ziua Sf.de Craciun sa va lumineze casa si fiinta voastra cu multa caldura!Dumnezeu sa nu va lase o clipa din grija Lui!Doamne ajuta!
Eu maine ma duc sa ma spovedesc si impartasesc,voi da acatist asa cum v-am zis la 3 biserici,sunt asa de bucuroasa ca merg la biserica de parca sunt in al noulea cer,am scris toata listuta noastra si maine o las la cele 3 biserici.O sa merg si la doctor,fac controlul dupa cerclaj si echo,deabia astept sa-mi vad gemenutii mei iubiti,o sa va povestesc cum o sa fie.
Va iubesc din toata inima!Va doresc multa sanatate,fericire,sa va aduca Sf.Craciun numai reusite cu bebelusi sanatosi si voiosi!Gravidutele sa fie bucuroase cu bebelusii lor iubiti pana la termen!Dumnezeu sa ne lumineze casele si familiile cu multa caldura si sa fie cu noi!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!

Dma FELICITARI PENTRU BB e mare Dumnezeu si a facut minunea in viata ta, bravo ca ai reusit sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti cum te simti!
Azi am mai aflat de cineva ca e gravituda si asa mam bucurat, am sarit in sus de fericire ii cunosc durerea si suferinta prin care a trecut iar acum de sarbatori vor avea din nou un soare pe cer in casa lor. Nimik nu imposibil la Dumnezeu doar sai cerem si minunile se intimpla!
am citit la pagina trecuta despre impartasanie si tamiie si luminari si numai citeam si simteam deja o liniste in suflet, multumim cleopatra ca reusesti mereu sa ne informezi cu lucruri minunate! Iti multumesc tare mult ca miine vei duce listuta noastra la 3 biserici si mai ales ca miine e o zi importanta pentru tine te vei impartasi, sa te ajute Dumnezeu! Deasemenea sper sa fie totul bine miine la eco si sa ti vezi iubitii gemanuti, abea astept sa ne povestesti miine.
eu va doresc la toate fetele cu burtici si celor in devenire sarbatori fericite, sa dea Dumnezeu ca Sfintele Sarbatori sa ne aduca numai bucurii in sufletele noastre, sa le intimpinam cum se cuvine, cu suflete curate si impacate. Anul nou care vine sa ne fie cu mult mult norok si implinirea marelui nostru vis dea a deveni mamici, iar celor cu burtici sa va fie bebei sanatosi impreuna cu voi si sa va bucurati de orice clipa traita alaturi de copilasii vostri care au fost zamislit in credinta lui Dumnezeu.
Va pup pe toate fara exceptie!
P.S. Am o rugaminte sa va rugati inca pentru o viitoare mamica acum e aspiranta dar isi doreste fr mult un copil, tin fr mult la ea si as vrea sa o adaugati si in lista voastra la rugaciune. Se numeste irena, iar numele de botez este irene-mariana.
Multumesc

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi!

Cleo iti multumesc pentru gindurile tale frumoase,sa ne ajute Dumnezeu sa ne fie bine in continuare si sa ne tinem pruncii sanatosi in brate... Iti multumim ca ai grija de noi si ne aduci sfaturi foarte utile.Iti tinem pumnii sa vi cu vesti bune de la medic,si sa te poti spovedi si impartasi...Doamne ajuta!Noi avem 28 saptamini,exact cum ai zis tu,si sintem bine,am fost si noi la medic si e totul bine,colul e inchis-Doamne ajuta,sa fie bine in continuare.Eu ma simt bine,am fost cam ocupata cu renovatul apartamentului iar maine asteptam preotul sa ne sfinteasca casa,abea asteptam!

Virginiama bucur ca ai citit cartea parintelui Aresenie,este parintele meu de suflet,si m-am simitit foarte bine cind am mers la Prislop si m-am rugat la mormintul parintelui Aresenie.Va recomand sa mergeti daca aveti ocazia pentru ca e un loc Dumnezeiesc,ceva de nedescris...

Maryb ne bucuram alaturi de tine ca ai ajuns la bisericapentru spovedit,de acum trebuie sa o facem mai des pentru ca sintem doi...

va pup pe toate si va urez sa aveti sarbatori binecuvintate,cu multa lumina in suflet,si....sa va dea Dumnezeu pruncul mult dorit...Doamne ajuta!

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara
intradevar parca zilele astea nu mai avem timp
si la serviciu totul se aglomereaza poate si in ideea ca vom avea ceva zile libere si e inchidere da an

cleo, vreau sa imi multumesc pentru caldura si credinta cu care intretii acest topic, apreciez f mult faptul ca desi Dumnezeu ti-a indeplinit dorinta, n-ai fugit si sa ne fi abandonat aici, scrii cu regularitate si ai un gand bun pt fiecare dintre noi, iti indrepti rugaciunile catre cer rugandu-te pentru noi, ne dai putere sa vedem si sa intelegem dragostea lui Dumnezeu, ne postezi rugaciuni, si multe alte informatii utile, pe care sincer unele nu le stiam, imtotdeauna citesc cu interes si imi umplu inima de energie pozitiva, sastii ca mie uneia imi este de f mare ajutor cu tot ceea ce faci pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Monty,felicitari prietenei tale,la fel ca si Marryanei,mare minune face Dumnezeu cand ne bucuram pentru altii.Inseamna ca in curand va ingadui sa ne bucuram pentru rodirea pantecelui si fiecare sa avem un prunc in brate.Sf.Iuliana si Sf.Eugenia sa mijloceasca pentru noi,ca sunt pomenite zilele acestea,impreuna cu Maicuta Domnului,sa primim toate darul,ca mare bucurie va fi aici pe forum.
Pana atunci sa ne curatim de pacate,prin Sf.spovedanie,ca mare milostenie si-a facut Cleo cu noi,postand toate informatiile!!!Multumim,sufletel,sa-ti ajute Dumnezeu pentru tot ceea ce faci si sa-i aiba in paza pe bebelusii tai.
Apoi,intr-adevar,nu prea e primita rugaciunea celor care nu sunt cununati,ca cerem copil in pacat.Noi i-am povestit parintelui ce greseala mare am facut ca 8 ani nu am vrut copil si se speriase:"sa nu-mi spuneti ca ati fost necununati???"Deci,inteleg ca e mare pacat.
Totul se indreapta cu ajutor de la Dumnezeu,ca doar pentru noi a trimis bunul sau Fiu,numai sa vrem.
Va pupic pe toate,va iubesc si va doresc mare liniste in aceste ultime zile de post,sa ne deschidem sufletele,sa le curatim ca sa putem primi marea bucurie a nasterii Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

cleopatra, adela achim si restul fetelor, va multumesc pentru urari si multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a ajutat sa ma spovedesc si sa ma impartasesc ca tare bine ma mai simt.

intrucat multe dintre voi nu vor mai intra pe forum de azi vreau sa va urez si eu SARBATORI FERICITE !!! Sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi cu totii si anul care vine sa ne aduca tuturor celor gravidute bebelusi sanatosi, iar celor care sunt in asteptarea unui bebelus sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca acest vis anul care vine.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele, in sfarsit va mai scriu si eu. Ma bucur nespus de mult pentru vestile bune si stiu ca in continuare vom auzi tot asa! Sa dea Dumnezeu sa avem listuta plina de si de bebelusi!!! )Si sa fiu si eu printre mamici, ca tare mult imi doresc!) :-) :-):-)

Cu ajutorul lui Dumnezeu duminica merg si eu la spovedanie si la impartasit, pentru prima data in viata!! Sunt nerabdatoare si emotionata! Am sa va povestesc!

Nu scriu fiecareia dintre voi in parte, desi am ganduri pentru fiecare si o bucurie nemarginita de cand va cunosc fiindca sunt acuma pe fuga. Oricum, MULTUMIRI lui Cleo pentru tot ce a postat aici despre Sf Impartasanie si despre spovedanie. MULTUMIRI tuturor fetelor pentru toate cuvintele voastre frumoase si bune! Marryan, cu asa o atitudine SIGUR in curand ne dai Vestea cea mare! FELICITARI tuturor gravidutelor si sarcini frumoase si bune in continuare!!

Va doresc din adancul inimii SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI, IAR PENTRU ANUL NOU SANATATE SI BUCURIE SI CREDINTA, CACI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU VOM TRECE DE ORICE ISPITA, DE ORICE INCERCARE SI NE VOM INDEPLINI VISURILE! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

ANUL CARE VINE SA ADUCA MULTI-MULTI SANATOSI SI VOIOSI SI VOINICI!!!

Chiar ma gandeam sa va propun, daca sunteti de acord, sa ne rugam pentru fetele de pe listuta noastra si sa adaugam in gand sau cum doriti o rugaciune pentru toate femeile care isi doresc copilasi, sa le sustinem si pe ele, chiar daca nu le "cunoastem."

Va iubesc mult! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE! SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Azi dimineata am fost la biserica,m-am spovedit si impartasit,ce bine si usoara m-am simtit si ma simt,ca un fulg,m-am rugat pentru voi toate,am aprins lumanari,m-am rugat si am atins Sf.Moaste ale Sf.Iosif cel Nou de la Partos,se afla in Catedrala din Timisoara,le-am atins si inainte de a ramane insarcinata,am auzit ca fac minuni,sunt asa de bucuroasa,am lasat listuta noastra cu Acatistul la cele 3 biserici si mare fericire am in suflet.Stiu ca Sf.Sarbatori ma vor gasi spovedita si impartasita,asa cum este bine sa facem inainte de a le primi cu mare bucurie.
Am fost la doctor,totul e perfect asa mi-a zis doctorul meu,m-am bucurat enorm,colul e bine,copilasii mei iubiti cresc normal pentru perioada sarcinii,i-am vazut tot asa jucausi sunt,ii simt din ce in ce mai des cum dau cu piciorusele si manutele in burtica,e cea mai frumoasa senzatie din viata mea cand ii simt,sunt foarte bucuroasa.
Marryan,ma bucur ca ai citit cu mare interes informatiile postate de mine.Se apropie ziua cand ne vei anunta ca esti graviduta,asa cum ai pus semnatura cu graviduta,ce frumos ii sta la tine acolo,sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare cat de repede!Am adaugat-o pe prietena ta in listuta la acatist si este si ea acolo cu noi toate,ii zic bun venit si sa o ajute Dumnezeu sa-si indeplineasca frumosul vis cat mai curand!
Iti doresc multa sanatate, fericire si Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca un copilas minunat!Doamne ajuta!
Adela,ma bucur ca esti bine cu bebelusul tau iubit,ce bine ca o sa-ti sfintesti casa,mare minune este.
Multumim pentru urarile tale frumoase,iti doresc ca Sf.Sarbatori sa va aduca multa sanatate,fericire si lumina!Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Montytaiana,ma bucur ca citesti cu mare interes toate informatiile postate de mine si iti dau multa energie pozitiva!Iti multumesc pentru vorbele tale frumoase adresate!Nu va parasesc dragele mele chiar daca mi-am indeplinit cea mai frumoasa dorinta din viata mea,trebuie sa va ajut,sa fiu alaturi de voi pana va indepliniti si voi dorinta arzatoare.
Iti doresc sanatate,bucurie si rodirea pantecului cu un copilas sanatos si minunat!Dumnezeu sa te binecuvanteze!Doamne ajuta!
Ainigriv,ma bucur ca ai primit informatiile postate de mine cu mare interes,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase ca de obicei!
Iti doresc ca Sf.Sarbatori sa-ti aduca multa sanatate,fericire si lumina pentru intreaga familie!Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Maryb,ma bucur ca te simti in continuare bine dupa spovedire si impartasire,asa ma simt si eu azi la fel ca tine.Iti multumim pentru frumoasele urari!
Dumnezeu sa te ajute sa ai aceasta stare minunata tot timpul,sa va dea multa sanatate,fericire si lumina atat tie cat si familiei tale de Sf.Sarbatori!Dumnezeu sa va aiba in paza Lui!
Livsy,ce ma bucur ca ne-ai vizitat,ce frumos ne-ai scris ,iti multumim pentru urarile tale deosebite!
Ce ma bucur ca mergi duminica la spovedit si impartasit,mare usurare si bucurie vei avea.Sa dea Dumnezeu sa avem cum ai zis cat mai multe gravidute si tu sa fi printre ele,sigur o sa fie asa.
Iti doresc ca Sf.Sarbatori sa-ti aduca multa sanatate,fericire,dezlegarea pantecului si rodirea lui cu un bebe sanatos si binecuvantat de Dumnezeu!Dumnezeu sa aiba in grija Lui pe toti membrii familiei tale impreuna cu tine!Sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!Doamne ajuta!
Va iubesc mult si va trimit toata bucuria si multa sanatate!Dumnezeu sa faca multe minuni cu noi de Sf.Sarbatori.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!
In primul rind vreau sa i multumesc celopatrei ca a adaugat-o pe irena in lista noastra de rugaciune, pentru acatistul dat pentru noi si pentru rugaciunea facut pentru noi, Dumnezeu sa te ajute incontinuare sa fiti sanatosi impreuna cu ingerasii tai! Ma bucur tare mult pentru tine!
Ainigrivmultumesc pentru cuvintele tale frumoase, iti doresc sarbatori fericite si sarcina usoara incontinuare.
Montynaya felicitari prietenei tale pentru noua burtika, sa aiba o sarcina usoara pina la termen. Tu sa nu iti pierzi speranta ca intro zi vei fi mamica sunt sigura de acest lucru. Doamne ajuta!
Livsy sa te ajute Dumnezeu sa primesti sfinta impartasanie si asa cum zici si tu ca iti doresti tare tare mult un bebe, eu zic ca Dumnezeu sa faca o minune de sfintele Sarbatori si sa ti aduca in dar un vis frumos pentru 9 luni incolo! multumesc de incurajare sper ca o sa primesc si eu darul mult asteptat cind va crede Dumnezeu de cuviinta!
maryb te pup si iti doresc o sarcina usoara incontinuare!
Multumesc tuturor fetelor pentru tot, rugaciuni si acatiste duse la biserici, fie ca sfintele mari sarbatori sa ne aduca multa lumina in sufletele noastre si in case si implinirea visurilor dupa voia lui Dumnezeu. Craciun Fericit!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput