cazare drum spre Austria

cazare drum spre Austria | Autor: redai

Link direct la acest mesaj

Cine imi poate spune un hotel mai ieftin pentru o noapte spre Austria?Am incercat sa fac rezervare la Paprika Csrda dar nu mai sunt locuri pentru acea perioada(28 dec).Drumul e cam lung pentru al face intr-o singura zi.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Noi am dormit in BRUCK ,este un orasel cam la 10 km de granita ,am orbecait noaptea si am dat peste un hotel f curat cu 50 euro camera de 2 pers.
La lumina zilei am vazut ca erau mai multe pensiuni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

mersi Diana. La intrare in Austria sau la iesire din Ungaria?nu ai cumva nr de tel?Trebuie sa ne abatem de la drum?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

In Ungaria la Gyor gasesti un hotel foarte,foarte bun,4 stele- Famulus se numeste,noi am platit pe un apartament 58 eur,rezervarea am facut-o pe mail.Daca mai ai intrebari poti sa-mi scrii pe PM.

Mergi la inceput

Mersi mult bia , dar se poare ca nici acest hotel nu mai are locuri de cazare...ce sa facem? ne-am trezit si noi prea tarziu.Daca nu ami primesc ceva oferte cred ca vom merge fara oprire, desi e cam lung drumul.

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi am dormit in Ro, la nadlac. am trecut vama pe la 4-5 dimineata si la 5 PM eram in Italia!

asa ca se poate si fara oprire... e drept, acum iarna depinde cum e vremea si starea drumurilor; insa asta conteaza mai mult in RO!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Nu te sfatuiesc sa faci drumul dintr-o bucata,adica intr-o singura zi,este extrem de lung si de greu un asemenea traseu,plus ca se circula in conditii de iarna....o noapte cazati undeva e cel mai indicat,ori la iesirea din tara,ori in Ungaria,e adevarat ca acum de sarbatori este cam plin peste tot si sunt sanse reduse sa gasesti ceva pe loc,asa ca riscati sa plecati fara ceva asigurat.Drumul in Romania pana la iesirea din tara este extrem de lung si de obositor,de fapt este partea cea mai urata din calatorie,pe Valea Oltului se circula greoi,sunt multe tiruri,nu prea poti sa alergi cu viteza mare,ca sa scoti o medie buna.Sper sa gasiti solutia optima pentru voi si inca o data,nu va aventurati sa faceti acest drum fara oprire,pare simplu in teorie,dar ai sa vezi ca realitatea e peste previziuni si daca mai aveti si copii,luati in calcul ceva suplimentar la timp.Eu va doresc calatorie placuta si sa ne povestestesti la intoarcere cum a fost.

Mergi la inceput

Scuze,acum am vazut ca esti din Cluj,se poate face traseul intr-o singua zi,sfatul meu era valabil daca erai din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am cautat cartea de vizita de la hotel dar nu dau de ea.Hotelul era dupa granita in Austria .Noi am mai intrat in citeva localitati mai mici dar era totul ocupat ,asa ca am mers mai departe si in acest Bruck am vazut primul indicator unde scria hotel si am avut noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si pe mine ma intereseaza un loc de cazare la granita Ungaria - Austria.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Mersi mult de tot fetelor. pana la urma nu am mai gasit cazare deloc. o sa plecam vineri seara si mergem fara oprire. Mergem numai 2 cupluri, cu 2 masini .fara copii. eu as vrea sa il iau si pe copil dar e prea mic p[entru un drum asha de lung. Are numai 5 luni.pana la iesire din tzara eventual conduc eu(desi nu cred ca ma lasa sotul). oricum avem amandoi carnet de sofer.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput