Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by aimee_b

SI mie imi place D&G "Light Blue" foarteee mult, dar pacat ca nu persista decat vreo 4-6 ore. Mai am Hypnose si Poeme de la Lancome...sunt persistente dar cam dulci, nu prea merg de vara.
Acum de sarbatori m-ar interesa un Pleasures de la Estee Lauder...imi poate spune vreuna dintre voi daca e persist?

Sa stii ca eu am dat ieri pe betisorul de incercat si miroase foarte bine si acum dupa aproape 24 de ore (Light Blue)

Pleasure intense am eu, asta e cam tare dar ala fara "intence" e mult mai placut. Oricum, de tzinut tzine toata ziua.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Momentan sunt indragostita de Paris.
Glumesc, de fapt folosesc "Love in Paris", de la Ninna Ricci.
Dar imi mai plac mult de tot "Poemme" si "Tresor" de la Lancome si J'adore de la Diore.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Stau de vreo ora cu hartiile alea parfumate la nas si deja sunt ca drogata. Light Blue, imi place mult, si Bulgari dar parca Anais chiar ma inebuneste, ma face sa ma simt bine, sa fiu fericita, optimista... oare chiar sunt drogata? Se poate asa ceva? de la parfumuri?!
Deci pana acum optez pt Anais Anais desi n-am mirosit majoritatea din ce ati exemplificat voi aici pentru ca nu le-am gasit in magazinul unde am fost (nu mai scriu inca o data ca ar fi a treia oara cand ii dau numele pe site si mi-o iau... mai stii?)
Acuma va rog sfaturi de unde sa-l cumpere mosul? Parca la Sephora era mai ieftin decat pe site-urile astea, dar nu mai stiu cat era de mare. Unde as putea sa mai gasesc o oferta mai bogata?
Si inca o intrebare: in magazine sau pe site-urile pe care le-ati dat mai sus, sunt originale? sau de unde am mai multe sanse sa cumpar unul original?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

quote:

SI mie imi place D&G "Light Blue" foarteee mult, dar pacat ca nu persista decat vreo 4-6 ore. Mai am Hypnose si Poeme de la Lancome...sunt persistente dar cam dulci, nu prea merg de vara.
Acum de sarbatori m-ar interesa un Pleasures de la Estee Lauder...imi poate spune vreuna dintre voi daca e persist?

Pleasures este unul din favoritele mele. De fapt mie imi plac multe de la Estee Lauder, mi se potrivesc f. bine. Si da, este persistent, cel putin pe mine "ma tine" toata ziua.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Multumesc frumos de raspunsuri, fetele. Daca ziceti ca persista Pleasures...ii dau comanda lui Mosu' :)
Dana, incearca pe www.strawberrynet.com , am preturi bune acum de sarbatori si sunt sunt originale. Anais anais, de ex, este 49$ - 100 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meandmybaby spune:

Este adevarat ca un anumit parfum miroase diferit pe diferite persoane , asta fiind datorita PH-ului fiecaruia. Mie personal mi s-a intamplat de multe ori.Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana d, la Sephora preturile sunt destul de mari. Ori comanzi de pe site-urile recomandate de fete, ori daca vrei mai repede te pun in legatura cu tipul de la care imi cumpar eu parfumurile. Ti le da mai ieftine, in rate si te asigur ca sunt originale. Stiu sigur ca se duce pana in Dubai dupa ele.
Light Blue inca mai miroase pentru ca ai pulverizat un tester si pentru ca este un miros nou pentru tine. :)
Eu ajunsesem de nu mai simteam Chanel pe mine care este ingrozitor de tare. Se speria sora mea cand plecam de acasa si mie nu mi se parea ca miroase. De asta le si schimb zilnic.
Danamiha, super daca au si varianta tester. Go for it! :p
Alien ala e de la aceeasi casa cu Angel? Ca nu cred ca l-am mirosit. M-am infipt in Angel si cand am vazut 500 lei am facut stanga-imprejur...
Dooku3, mi-am adus aminte de un Bvlgari il are mama si miroase bestial a citrice. Se cheama Eau parfumee au the rouge. Sticla este cu rosu. M-am dus acum sa il miros si m-a dat pe spate din nou. Du-te si miroase-l sa vezi. O sa te convinga! :)
As vorbi non-stop despre parfumuri. Chiar si acum cu o masea scoasa si cu riscul de a ma lua la bataie iubi ca nu stau linistita :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, Alien e tot de la T.Mugler: www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=993" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by meandmybaby

Este adevarat ca un anumit parfum miroase diferit pe diferite persoane , asta fiind datorita PH-ului fiecaruia. Mie personal mi s-a intamplat de multe ori.Voi ce credeti?

Ai dreptate! Multe parfumuri laudate aici pe forum mie nu mi-au placut pe piele mea, de ex: Allure de la Chanel, Tendre Poison de la Dior l-am primit de la mama si i l-am dat inapoi, nu mi-a placut deloc, Moschino I love, Opium de la YSL.
In schimb imi place mult: Kenzo Jungle (cel cu tigru, dar nu l-am mai gasit si mai am f putin, am vazut doar cu elefant), Poeme, Hypnose, O de Lancome,Angel si Alien de la T.Mugler, J'adore de la Dior.Astea sunt preferatele mele.
Am primit si mi se par ok, dar nu ceva nemaipomenit (pt pielea mea): l'eau par Kenzo, Pleasures de la E.Lauder, Emporio de la Armani, Noa de la Cacharel, Roma de L.Biaggioti.
Cu prima ocazie vreau sa miros: Nina Rici Love in Paris, Burberry Brit, Diorisimo si inca cateva ca m-au facut tare curioasa fetele de aici pentru care le dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari.danciu spune:

quote:
Originally posted by MADYN

quote:

Pleasures este unul din favoritele mele. De fapt mie imi plac multe de la Estee Lauder, mi se potrivesc f. bine. Si da, este persistent, cel putin pe mine "ma tine" toata ziua.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

vad ca avem aceleasi gusturi. si mie imi plce muld :"light blue" si "poeme". nici la mine nu persista mult.
mie mosul deja mi-a adus unul celine dion. inca nu l-am folosit

Mergi la inceput