Acum cateva luni am fost diagnosticata cu vaginita, am luat tratament(fasigin si ovule) si un timp un timp m-am simtit mai bine, dar dupa aceea a revenit, dr. de familie a spus ca trebuie tratat si sotul meu fiindca poate fii purtator de microb si i-a dat Tinizol.
Dar degeaba, am fost din nou la un ginecolog si pe langa vaginita mi-a spus ca am si ovarul drept foarte marit, mi-a dat niste pastile(nu mai stiu cum se numeau), ovule si sa fac spalaturi cu pliculete Tantum Rosa si mi-a spus sa ma duc in ianuarie pentru ecografie, dar la fel, nici un efect.Vreau sa spun ca cateodata am niste dureri foarte mari la nivelul ovarelor, usturime la urinat, dar mai ales in timpul actului sexual si dupa.De asta evit sa am contact sexual, lucru care a facut ca relatia dintre mine si sotul meu sa se mai raceasca.Mi-am facut si alte analize:singe si urina si au iesit normale, si totusi de unde atatea probleme.Sa fie ceva hormonal?Am uitat sa va spun ca uneori imi apare cate un nodul in sanul stang care ulterior dispare .
Ma poate sfatui cineva va rog?
eu te-as sfatui sa mergi la un medic ginecolog din bucuresti. nu stiu care este situatia la valcea, dar la mine in pitesti, de ex, nu sunt prea multi ginecologi de incredere...
vei gasi multe liste cu recomandari de medici chiar aici, pe site, si pt linistea ta mai bine faci un drum la bucuresti, la un medic de incredere, ca sa stii ce problema ai si cum o poti rezolva!
nu mai sta asa, faptul ca ai aceasta suferinta iti afecteaza viata sexuala si asta nu e bine, mai ales pe termen lung!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Nu ai bilet de la doctor cu ce ti-a iesit la lama?
Si cu ce a vazut la eco?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/