Gravidutze racite
Raspunsuri - Pagina 2

MIKYCRIS spune:
neata fetelor!
MCRISSA,si eu sant gravi in 11 sapt(poate ne gasim la mamici de iulie-august daca esti gravi) si pot spune ca am fost racita cobza si am zacut(atat de rau imi era),iar dupa cateva zile am sunat dr ginecolog sa intreb ce medicamente sa iau pt raceala avand in vedere ca sant gravi si mi a spus sa iau urmatoarele:
-pt dureri in gat-strepsils 2/zi sau homeogene9-cate una la fiecare ora (cum simt ca isi fac efectul sa le mai reduc).
-pt nas-olynth sau preparate din(sare) de mare
-tuse-stedal sirop 4-5 linguri/zi.
-vitamina c 3-4/zi(de 500mg).
pot spune ca eu am inceput sa le iau de alaltaieri seara si deja ma simt cu mult mai bine!
sper sa te ajute sfaturile noastre si nu uita//inainte de a lua un medicament spune ca esti gravida si intereseazate f bine!//
ai grija de tine si sa te faci repede bine!11+
MIKYCRIS

bubuleana spune:
crissa: sa stii ca si eu am fost racita la ambele sarcini exact intre ovulatie si testul pozitiv, poate e aiurea dar eu ma gandeam ca poate e raspunsul organismului la un corp strain (adik posibil bb)
de fiecare data am luat oscilococcinum si homeogene + multe, multe lichide
te astept cu testul pozitiv!!!
bubuleana8+

mcrissa spune:
Mikycris olynth am pus intr-o singura seara ca nu puteam sa adorm ca aveam nasul obturat total si simteam ca ma sufoc.dupa olynth am dat bine cu spay cu apa de mare, ca am zis sa fie mai diluata concentratia de olynth.
bubu si eu am racit fix dupa ovulatie si acum ca spui tu imi aduc aminte ca la prima sarcina am aflat ca sunt gravida ca m-am dus la doctor sa ma plang ca am racit jos si cand colo era bebe.
Cat de mult mi-as dori sa vin si eu cu voi la odisee.azi sunt z22 si de dimineata am avut o pata mica roz.poate ca e un semn ca se apropie uratzii
Cristina in asteptarea mormolocului

bubuleana spune:
crissa: nu e prea devreme sa fie semn de CM, la doar 7-8 zile DPO...mai degraba e semn de implantare
bubuleana8+

Fiquelle spune:
Buna fetelor...cam aceeasi problema am si eu....in seara asta am aflat ca sunt insarcinata din nou (lucru pe care de altfel mi-l doream),...insa luna aceasta am luat niste medicamente despre care nu stiu daca sunt permise in sarcina sau nu: este vorba despre Claritine, Strepsils plus Anestezic si Cholinex. Ce ma sfatuiti? sau unde as putea gasi o lista a medicamentelor cu risc teratogen?
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Dana M. spune:
Buna, Figuelle, vad ca n-a raspuns nimeni pe-aici, ma gandeam, in caz ca nu te-ai interesat singurica, sa-ti sugerez sa dai o tura pe net, sa cauti pe google exact chestia care te intereseaza, eventual chestii postate pe site-uri medicale; cand cauti, scrie exact 'Claritine in timpul sarcinii' sau asemanator. Sau pur si simplu intrebi ginecologul ce medicamente ai voie sa iei, nu? Mare ajutor nu ti-am dat....hmmmm...
Dana M. 19+
si Raluca (5 ani si 10 luni)

iacobica spune:
Aveti grija cu racelile!
Nu vreau sa va sperii, dar eu dintr-o raceala, din astea despre care vorbiti voi si la care nu i-am dat prea mare importanta, tratand-o cu oscilococcinum , ceaiuri si sprayuri cu apa de mare, am ajuns sa fac sinuzita, cu puroi in nas, cu urechi infundate, dureri de cap si ANTIBIOTICE. Si toate astea in a 12a saptamana de sarcina
Sanatate !
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si
Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Clopotzel spune:
Fetelor, dupa ce v/am citit aseara m/am si dus la farmacia non stop sa imi iau ceva ...ca nu mia puteam de gat urechi laringe etc....Ma "tratasem" cu tone de usturoi ( ca ma ustura limba si stomacu), lamaie, miere, ceaiuri fierbinti...dar nu prea se ducea.
Si surpriza...i/am cerut strepsils si mi/a zis ca nu se da la femei insarcinate, asa ca m/am intors doar cu ceva homeopati care se iau doua pastile la hora se sug, si asa mi/am petrecut toata noaptea...
Intrebarea mea:cat de bine sau de rau poate sa ii faca la bb ca inghit cantitati de usturoi si ceapa si lamaie???
Multumesc si insanatosire grabnica colegelor de suferinta!
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.