Strumfi de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Si daca vrea sa mearga la baie vine la mine la bucatarie si ma roaga sa stau eu putin cu Victor ca el merge sa faca pipi. Sunt topita dupa ei. Iubirile mele.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Ce dragut!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da corina asa e si elisa,musca tot ce prinde inclusiv safarcurile mele.si mananca rau de tot...suge cateva guri bune si dupa aia incepe foitul,se arunca pe spate,maraie,musca,plange...nu mai are nici un program de masa ii dau si la o ora numai sa manance ceva.mama lor de dinti!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vad ca nu e de gluma cu dintzii astia! si cand ma gandesc cat e de marait si de rasfatzat fiimiu , cred ca o sa-mi scoata peri albi. si daca se suprapune si peste interventia cu fimoza(cu care ink nu m-am lamurit ce sa fac) cred ca-mi fac bagaju si plec in tarile calde.......

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

alina fix asa cum descrii tu are si Matei caninii de sus inca din Ro! Pana la urma ii ies incisivii de jos ...adica astia ii vad clar si ii si simt...problema e...cand???? Nurofen nu i-am dat decat o singura data cand a facut un pic de febra. In rest de 2 ori pe ziua si o data noaptea gel...si cam atat! asta e..trebuie sa iasa si astia. Ma consolez cu gandul ca nu a facut colici, deci o durere a sarit-o.

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

din mocirlele si griul bucurestiului!

credeti ca m-am trezit mai vioaie si mai plina de viata? ntzzz! la fel ca ieri! o sa mor in casa! si voi vorbiti de mare! nu, lia? ca sa raspund la propunerea liei. noi la anul avem musafiri din franta si vroiam sa mergem prin tara. si unde altundeva decat in moldova (ca tot iubesc eu moldovencele! ca bunica e de pe la barlad). dar poate dam o fuguta si pe la mare ca sa vedem frumusete de mamici si bebei pe viu. eu sunt pro!

lio, te astept, mama, in bucurestiul nostru minunat! sa dea stii tu cine sa nu ma cauti!

si spune-i lui D ca si noi il batem la cap!

ghinetz, pai tu chiar crezi ca ajung la suceava si nu vin si pi la iesi? na, de n-o sa te trezesti si tu cu mine la usa!
ca bine zici cu viata sociala. eu cred ca ma ia pluta incet incet si ma duce...de m-ar duce macar la iesi si suceava!

fetele de bucuresti, eu propuneam o reintalnire. nu marseaza niminea?

ioanadara, in aceeasi situatie sunt si eu. si mai am si niscaiva reviste cu diversificarea, de sunt incurcata mai rau ca parul de la chica cateodata! la mine sintetizarea a fost in mesajul de la pagina nu mai stiu care (pe la vreo 5 zic io). nu prea a iesit, ca mai astept completare la ea. dar sa nu devenim pisaloage, nu?

fianna, ca devin geloasa. pai sa se mai joace si alta fetita cu matei pe salteluta minune??

dana, si mie tot craciunul cel mai mult! si am avut si eu spray, se curata usor daca nu il lasi 3 luni pe geam, cum l-am lasat eu. ca cica sa fie toata iarna, si pe urma, cine freca?

"Va mai spun azi o data ca-mi sunteti dragi de nu mai pot.Ce-as fi facut eu cu atita gri(care se vede pe geam), cu un bebelus miriit caruia ii dau dintii, cu zilele astea lungi in care sotul vine tirziu daca nu va aveam pe voi?" - au, nonna, ca bine le zici! eu ce sa mai zic. ca fara voi nu treceam de sarcina cu capul intreg, iar dupa aia, cred ca as fi primit vizite la psihiatrie! singurea cuc, cu o tirana miorlaita intre 4 pereti si cu gri afara!

ame, la mine cheful de treburi casnice e "ioc" intotdeauna. asa ca io zic pas!

stai sa mai citesc, ca vad ca azi am chef de vorba. sa vad ce si cui mai raspund.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Aylin te astept cu drag. Si vorba ta, poate da ...(nu stiu cine, da stie Lia) si nu treci pe la mine. Si Nonna mi-a tot promis ca vine, da pana la urma ajung eu la Vaslui. Mai ales ca de unde stau eu mai repede ajung la Vaslui decat in Copou.

Asa...tot voiam sa va zic: Victor al meu se sperie foarte tare. si daca te misti lanag el, daca te apropii ceva mai mult. Oare sa ma ingrijorez? (mama mea e ingrijorata, dar asta se intelege de la sine)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

lia, si eu ca si ame zic! mai degraba un album frumos. si eu stiu ca se facea la cora cand lucra dl aylin acolo. dar gasesti tu pe undeva sa faca! unde se printeaza poze digitale, acolo ar trebui!

lavinia, si eu ma mai miram cand dormea alma asa! e scumpa foc lorinuta!

alina, pai aici o recunosc pe alma. suge cateva guri pe urma incepe foiala, maraiala, arcuirea, pedalarea si inotarea. sa fie de la dinti? v-am zis eu, ca nu ma prind cum sta treaba cu dintii astia!

mychy, ma iei si pe mine cu tine?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

care din fetele din moldova ma mai invita? hai, ca sa fac traseul! nonna, si la tine o sa apar!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La mine in afara de foiala la ora mesei dupa ce trage de cateva ori se ineaca pt ca are mucisori la greu...si asa facem cam jumatate de noapte. Din fericire adoarme seara pe la 23-24 si macar pana la 4-5 dimineata rezista. Azi a fost faza cu plansul in somn ca altfel mai dormea.

Am luat si eu Batista bebelusului dar nu reusesc sa ma lupt cu Denisa sa o si folosesc. Doar o data am folosit-o cu tati ca ajutor si m-am lecuit ca se speriase ca ii omor copilul! Iar acum sforaie saraca de mama mama. Nici cu servetelul nu ma lasa sa ma apropii de nasul ei.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Aylin,te invit eu,caci sunt din Barlad

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput