Strumfi de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
ddanagh spune:
Valen ai doua fete adorabile. Sa va traiasca. Ce frumos stau ele in sezlong 
Te-as intreba cat a costat biletul insa sa imi raspunzi doar daca nu te deranjeaza. Mi se pare tare exotic ca v-ati gandit la Cuba. Pur si simplu sunt curioasa cat e, in Romania nici nu am vazut oferte la agenti catre Cuba.
Aylin si al meu sot pleaca maine dimineata in Paris si stau acasa, mai precis zis in casa (pe asa vreme). Da ma consolez si eu cu faptul ca el pierde - nu vede cum rade si gangure minunea noastra. De-aia nu dorm eu acum
, de oftica.
Lia mi te inchipuiam mai profesoara
, insa esti frumoasa foc. Sa nu mai zic de minunatia ta mica.
Editez ca sa zic ca mie Craciunul imi place cel mai mult. Mult mai mult decat Pastele. Deja mi-am scos de prin decoruri.
Anul asta am si spray cu zapada pentru a desena figurine pe geam. Sper sa se curete usor dupa.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Simo78 spune:
?
Azi o sa fie cea mai lunga zi din calendar, in noaptea asta ajunge tati....o sa fi mai mult decat uimit de progresele lui Matei! Nu imi inchipui cum a fost pentru el. Eu de cand am nascut am fost despartita de el jumatate de ora cand am mers sa vedem de sala pentru petrecere. Nu imi mai imaginez cum as fi fara el, sau cum am fost vreodata.
Deci...aveti mila si sa conversam azi sa treaca ziua mai usor ![]()
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
liadorian spune:
!!!!!!!! Simo, multumim! Azi-noapte a nins si toti copacii din fata ferestrei mele sunt albi, albi. Gata cu mocirla si cu griul!
Cea mai lunga zi? Uite ca uitasem! Pai sper sa treaca repede, sa ajunga dl. Simo aproape de tine si de Matei, sper sa nu trebuiasca sa facem azi vaccinul Mirunei (desi il avem in frigider). Am o gramada de planuri pentru azi, numai de-ar fi Miruna bine dispusa, sa le pot realiza pe toate.
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Nonna76 spune:
Va mai spun azi o data ca-mi sunteti dragi de nu mai pot.Ce-as fi facut eu cu atita gri(care se vede pe geam), cu un bebelus miriit caruia ii dau dintii, cu zilele astea lungi in care sotul vine tirziu daca nu va aveam pe voi?
Eu nu suport singuratatea.Acasa la parintii mei suntem 5 copii asa ca n-am stiut ce e singuratatea.Am avut mereu cu cine vorbi.Serviciul meu e de asa natura incit se vorbeste mereu .Acum va am pe voi si dimineata cind citeam de Simo ca-si asteapta sotul, de Dana ca-i pleaca sotul la Paris de radacinile baietilor Oanei,si alte cite cele parca ati fi fost la cafea cu mine(asa cum ne stringem noi fetele la scoala in cabinetul de chimie la cafea).
Lia, eu il inteleg pe D. ca si-a dat greu acordul pentru poze.Dar sa stii ca pina vin baietii mei la Suceava sa-ti fure fata mai e.Unul e ocupat cu dintii iar celuilalt ii pac mai mult desenele animate decit fetele.
Mai,voi mamele de fete,sunt superbe copilele voastre.Am vazut-o pe Alma-galagia,pe Runa-Una,pe Ingrid-craciunita,cubanezele Sarah si Ines,Lorinutza-smecherutza.Sunt frumoase foc.Astea sunt doar fetitele care le-am admirat ieri,rog celelalte mamici de fete frumoase sa nu se supere.
Cam mult am scris.Nu-m plac mesajele fff. lungi.
stefania_97 spune:
Neata fetelor si multumim de cafea.
Vroiam doar sa felicit burticile care au participat la concursul Miss Odisea sarcinii se pare ca poza cu burtici de iulie-august e pe primul loc.

Ma duc sa citesc din urma.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
liadorian spune:
Nonna, toti bebeii sunt frumosi la varsta asta. Iar de furat fata lui D., nu e posibil nici acum, nu va fi nici peste 20 de ani.
Deja a dezvoltat D. un instinct de "proprietate" ceva de speriat. Muncesc sa-l mai temperez un pic, fiindca n-as vrea sa ajungem familia aia in care mama acopera micile escapade sau pozne ale copilului, iar tatal are impresia ca totul e asa cum vrea el. Oricum, l-am inteles si pe D. la faza asta cu fotografiile - sunt chestii personale, nu toata lumea se simte confortabil sa le impartaseasca cu ceilalti. Dar ca si tine, stau atata timp pe forum in fiecare zi, de am impresia ca familia si prietenii mi-s toti aici.
Cristina, ce frumoase sunt fotografiile voastre! De fapt voi sunteti frumosi!
Lia si
Amethyst spune:
Buna dimineata,
valen o vacanta de vis, copii superbi si tu o fericita! Cred ca nu ti-e usor cu 2 micute in concediu insa aratati minunat si mi-ai facut un dor nebun de mare si plaja... dar nu ca in Romania
liadorian am admirat zambetele strengaresti ale Mirunei si pe tine, o mamica finuta si frumoasa (eu nu fac complimente gratuite). Noi chiar avem de gand sa plecam la mare dupa aniversarea de 1 an si vaccinul aferent. Acum ma gandesc eu, sa fac vaccinul inainte sau dupa aniversare?
(nici nu aveam alte treburi mai importante la care sa ma gandesc)
burtik eu am folosit aciclovir crema in primul trimestru de sarcina si in locul prietenei tale nu as renunta asa usor, sa astepte pana la 12 saptamani macar pentru masurarea pliului nucal, o ecografie completa.
Nonna76 eu sunt obisnuita cu singuratatea, nu ma deranjeaza, chiar imi place. Sigur ca ma simt foarte bine in compania prietenilor dar cumva, dupa ce toata lumea pleaca si eu raman doar cu bebe, rasuflu usurata. Am fost singura la parinti pentru ca ai mei n-au mai putut face un alt copil. Imi place sa-mi petrec ziua cu o alta mamica (v-am zis ca am o prietena cu care ma intalnesc relativ des cu o fetita mai mare decat a mea) dar nu "sufar" deloc daca sunt toata ziua acasa doar cu ea. Varianta mea preferata e sa fie si sotul dar inca n-a inceput sa castige bani stand acasa![]()
Simo bine ca stii cand ajunge. Sotul meu e atat de ocupat incat nu se stie aproape niciodata cand ajunge acasa. Dar de obicei reuseste pana la ora 20:00.
Eu astazi am o multime de treaba de facut si chef ioc. Spalat, impachetat rufele uscate, de calcat nu se stie cand, ordine la reviste si acte si eventual ceva de mancare. M-am lasat asa pe-o ureche si nu-mi vine sa fac nimic. Ma joc cu bebe toata ziua si in rest cred ca o sa se darame casa peste mine.
Este cineva care imi poate trimite niste chef de treburi casnice?![]()
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
liadorian spune:
Ame,
!
Fetelor, eu ma "caznesc" acum sa-i fac o surpriza de Craciun mamei mele si ma gandeam ca poate voi veniti cu ceva idei sa imbunatatim proiectul. Ideea e urmatoarea: am un teanc de fotografii cu mine bebelus, cu mama mea de-a lungul timpului, cu bunica mea (cred ca am mai spus asta, ea m-a crescut pana la 7 ani si tin mult de tot la ea), cu Miruna. Am scanat fotografiile mai vechi si am totul pe CD. Ma gandeam sa fac un colaj din toate fotografiile astea, cum ne facuse jadi pe Picasa, in albumul comun si dupa aceea sa-l printez intr-o forma sau alta. D. imi mai sugera sa construiesc un calendar pentru 2008 cu fotografiile astea, fiindca la urma urmei un calendar e totdeauna necesar in casa. Voi pentru care varianta ati opta? Sau aveti vreo idee mai buna?
Lia si
Amethyst spune:
Lia, voi aveti carrefour? Pentru ca exista acolo posibilitatea sa te duci cu cd-ul tau si sa-ti faca un album deosebit, cu colaje si asa mai departe. Eu sincer nu am incercat inca dar si pe mine ma batea acelasi gand. Dar cred ca exista posibilitatea asta si la magazine foto, doar n-o fi numai la Carrefour.
Mie mi se pare o idee foarte frumoasa, daca imi mai vine ceva maret in minte, iti zic![]()
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”