Strumfi de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Monica, o Una care-mi vine in minte e intr-un roman al lui Eliade, Intoarcerea din rai.

Mihaela, ce bine ca bebe n-a plans la vaccin. Mie asa de mila mi se face dupa ce se consuma evenimentul - pe moment parca ma detasez si o tin acolo, s-o intepe. Dar dupa mi-e mila rau de ea, imi amintesc cum plangea etc. si parca imi vine s-o pup inzecit, nuami sa uite repede c-a durut-o. Despre fimoza nu stiu sa-ti spun prea multe, decat ca sigur am zarit un topic pe tema asta la Parintii intreaba, parintii raspund.

Aylin, gand la gand cu bucurie. Nu mai streg ce-am scris mai sus...

Diana, am salvat si eu fisierele, multumim mult. Cred ca ma apuc sa fac un dosarel si cu diversificarea - aveam unul rosu despre sarcina si travaliu, radeau moasele de mine cand ma vedeau citind din el in noaptea in care am stat acolo inainte de nastere. Chioara de somn, ca nu dormisem vreo 2-3 nopti inainte de asta, imi ardea sa "recapitulez" informatii pretioase... L-am admirat si pe Victor, care-i asa un strengar! Ce faina-i pernuta aceea pe care sta el, probabil asa ceva i-ar fi trebuit si Mirunei ca sa se obisnuiasca sa doarma pe o parte.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Samadhi, multumim de urari! Chiar asa, mai fetelor, acusi, acusi da Mos Craciun buzna peste noi si noi... cu poezia neinvatata! Faceti ceva special de sarbatori, in ideea ca e primul Craciun al coplilului? Eu deja am enshpe liste si listute, mi-o si inchipui pe Miruna langa brad, nu stiu cum sa fac sa fie frumoooos, frumos de tot, cum n-a fost niciodata. (Tre sa mai adaug ca in mod bizar eu sunt tare depresiva de sarbatori - exceptie face Pastele care chiar ma umple de energie - si as vrea ca anul asta sa-mi schimb starea de spirit.)

Maria, ! Nu esti Lia, da' faci treaba buna, asta-i important.

Valen, m-ai lasat gura cascaaaaa! Am umplut tastatura de bale uitandu-ma la poze. Ce sa admir mai intai - fetele minunate? apa aceea asa de limpede? nisipul? pe tine (ziceai tu odata ca numai 15 kile in plus te despart de perfectiune, de a fi o mama perfecta de fapt; faaaaals! esti bine si asa!)

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu ca si maria, zic despre aciclovir. sa nu ia concluzii pripite!

valen, sa mor, nu alta! ce frumoase fete, ce frumoase poze, ce frumoase zone! si cand ma gandesc ca noi stam aici, intre-un peisaj gri, cu cer gri, fatade gri, trotuare gri si strazi gri. parca nu mai exista alta culoare in afara de gri. si vad acolo asa niste culori minunate! mi-ai facut o pofta nebuna sa merg cu gargarita mea la soare! munte, mare, ce o fi, dar soare sa fie. eu nici poze nu pot sa ii fac, ca nu ies din cauza ca e prea intunecat.

si asta de doua ori intr-o zi, ca ta-su gargaritei se plimba prin paris si ma suna sa imi zica ca acu' e pe nu stiu unde unde am baut noi o cafea, ca e nu stiu unde unde am mancat noi pe banca cu porumbeii etc etc. pai sa nu innebunesti? cand eu sunt cam inchisa in casa (adica un' sa ma duc de nebuna singura cu copilul pe vremea asta?)

oricum, ai niste feteeeeeee!!!!! sa mor nu alta! ce frumoase sunt ele acolo pe plaja! dar ines e deja in picioare? de fapt din poza "asa ma distrez eu la 3 luni" nu prea inteleg eu cum e cu statul asta in picioare

samadhi, multumim de urari, si tie la fel! dar poate le transmitem pe viu cand vii!

mai, lio, eu ceva nu pricep aici. ceva e in neregula. tu esti cea mai optimista de pe tot forumu' asta (fetelor, nu va suparati, dar ca lia nu e nimeni!), numai in timpul sarcinii de cate ori m-a pocnit rasul cand stateam sa plang citind postarile tale de incurajare, si acu' tu zici ca esti "depresionata" de sarbatori, ca esti introvertita si ...stai, cum ai zis....parca sobra. pai io chiar nu mai pricep!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Aylin, am lasat pe final cireasa de pe tort: oi fi avnd si personalitate multipla... Acu s-o zic si pe aia dreapta: eu cred cu tarie despre mine ca sunt om serios si mereu ma mir ca D. e exact de aceeasi parere cu tine. Nu stiu ce vede el, da' eu in sinea mea sunt vai de capul meu - fricoasa ca o gaina, timida nu mai spun. Nici nu-ti inchipui e stres e pe capul meu la fiecare inceput de an, cand trebuie sa intru la clase noi - mereu ma intreb ce-o sa creada copiii aia despre mine.

Dar uite ca pana la urma reusesc s-o scot la capat. Plus ca si mie mi-e drag de tine de mor, am cateodata impresia ca ne stim de-o viata. Ii mai povestesc lui D. despre Aylin in sus si-n jos, despre Alma care a facut si-a dres, de are bietul om impresia ca locuim cu totii pe acelasi palier si tocmai am fost acu 10 minute la o cafea.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si pe mine ma deprima sarbatorile si tare mult as vrea ceva sa cheer me up, stiu ca am multe motive de bucurie, dar nu-mi regasesc starea de spirit din copilarie. Poate si pentru ca l-am pierdut pe tata acum 7 ani si inca mai plang dupa el.
Voi ati vazut brazi naturali in piata? Cam cat costa unul frumos?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Valen, acum am vazut pozele si am salivat si eu pe tastatura, pe mine, pe scaun, pe parchet, cred ca am ajuns pana la vecina de jos . Sunt superbe si se vede ca v-a priit tuturor vacanta, o sa visez mare si plaja la noapte. Ce ziceai de kilograme? Esti perfecta, intreaba-o pe Sarah.
Mi s-a facut o pofta de plaja si mare de mooooooor. N-am mai fost din octombrie si pana in martie nici nu mai ajung pe acolo. Uite ca vine Craciunul si mie mi-e gandul la mare!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, lasa sa stie D. de mine, ca si dl. aylin stie de lia de la suceava. ca il tot amenintam ca mergem la suceava. de nu te-oi trezi tu cu mine acolo....(dar nu stiu cand). da' de venit tot vin, las' ca vezi tu!

si sa stii ca si eu am personalitati multiple. in functie de starea de spirit zici ca sunt alt om. de ma uimesc si pe mine cateodata. las', bine ca nu intra in conflict personalitatile intre ele! decat deloc, mai bine mai multe!

carla, of doamne! tare rau imi pare sa aud asta!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc mult Maria si Lia.(am intrbat-o pe Lia ca Una e a ei.)Ar trebui ca toate cartile citite in adolescenta sa le iau la recitit.Sa le degust ca pe un vin vechi.As avea ocupatie pentru o lunga perioada de timp.Eu odata cu virsta m-am prostit.

Aylin si eu sufar de boala griului.Ningea astazi cu fulgi mari dar totul era murdar,strazile pline de noroi,blocurile urite si ude,zapada se topea.

Mergi la inceput

Proba de semnatura!! (Am primit in sfarsiiit dezlegare de la D. sa incarc si eu ceva poze cu Miruna. )

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo, fianna, aylin merci frumos. oricum inainte de a lua o decizie cu fimoza o sa ma duc la inca un dr pt confirmare. daca o sa aiba aceiasi parere o sa-l "tai". am inteles ca nu e fff dureroasa incizia ci perioada de dupa. SIMO, merci de sfaturi..............

*mihaela*

Mergi la inceput