explicati-mi si mie!
Raspunsuri - Pagina 4
petruta spune:
Nu poate exista " o relatie " in trei !
Ati uitat ce sfaturi ati dat ? Serios : s-a deviat de la subiect, personal imi cer scuze "amoraru" .
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
amoraru spune:
Draga mea, (Sasuke), ce vina am eu si toate celelalte care isi plang necazul la voi, ca ne-am indragostiti de cine nu trebuie? Chiar trebuie sa fii ranchiunoasa! Daca esti asa de fericita cu sotul tau, ar trebui sa fi un pic mai miloasa cu NOI celelate care am trecut printr-o rascruce dureroasa a vietii noastre si incercam sa regasim ceva din sperantele care ne-au fost naruite din diferite motive (daca le putem spune asa) si pentru care la foarte multe nu existe o explicatie. DE CE TOCMAI MIE ? sunt convinsa ca acesta este intrebarea pe care ne-am pus-o toate cele care suntem intr-o situatie grea? Sa dea DOmnul sa nu ai nici un fel e probleme de genul acesta, ca sa nu ajungi sa te intrebi si tu la fel.Imi pare rau daca am suparat pe cele care si-au gasit intradevar sufletul pereche, dar cred ca nimeni nu ma poate condamna daca la ora aceasta nu mai cred in barbati. E dreptul meu sa cred asta dupa tot ce mi s-a intamplat, TU nu crezi asta? Sincer regret daca te-ai simtit ofensata.Chiar nu am chef acum sa ma mai cert cu nimeni dupa tot ce mi s-a intamplat.
amoraru spune:
Draga mea, (Sasuke), ce vina am eu si toate celelalte care isi plang necazul la voi, ca ne-am indragostiti de cine nu trebuie? Chiar trebuie sa fii ranchiunoasa! Daca esti asa de fericita cu sotul tau, ar trebui sa fi un pic mai miloasa cu NOI celelate care am trecut printr-o rascruce dureroasa a vietii noastre si incercam sa regasim ceva din sperantele care ne-au fost naruite din diferite motive (daca le putem spune asa) si pentru care la foarte multe nu existe o explicatie. DE CE TOCMAI MIE ? sunt convinsa ca acesta este intrebarea pe care ne-am pus-o toate cele care suntem intr-o situatie grea? Sa dea DOmnul sa nu ai nici un fel e probleme de genul acesta, ca sa nu ajungi sa te intrebi si tu la fel.Imi pare rau daca am suparat pe cele care si-au gasit intradevar sufletul pereche, dar cred ca nimeni nu ma poate condamna daca la ora aceasta nu mai cred in barbati. E dreptul meu sa cred asta dupa tot ce mi s-a intamplat, TU nu crezi asta? Sincer regret daca te-ai simtit ofensata.Chiar nu am chef acum sa ma mai cert cu nimeni dupa tot ce mi s-a intamplat.
petruta spune:
Reformuleza raspunsul pentru domnul Sasuke !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
sasuke spune:
amoraru : deci situatia sta astfel : cind ai crezut ca sunt femeie, ai inceput sa te explici si sa incerci sa ai un discurs, cit de cit, rational...in momentul in care ti-ai dat seama ca sunt barbat ai aruncat un scurt "LAS-o BALTA !". Mi-ai confirmat ca ceea ce cred despre tine este corect... sper insa ca, peste o vreme, cind suferintele prin care ai trecut vor incepe sa se estompeze, vei vedea ca nu suntem toti la fel...Oricum, 'petruta' are dreptate, s-a cam deviat de la subiect si, pentru partea mea, imi cer scuze si ma opresc aici...
cl : sper ca nu te supara "contrele" de care aminteste 'petruta'!
amoraru spune:
Pentru Sasuke! O.K.! PRIETENI??????
Dar tot nu am inteles " .....incerci sa ai un discurs, cit de cit, rational...in momentul in care ti-ai dat seama ca sunt barbat...... "?????? Explica-te.(chestia cu "cat de cat rational")
Pupici
maudi spune:
sasuke, chiar crezi ca e cazul sa torni gaz peste foc cind o femeie sufera asa ca amoraru? fii gentleman si amana lecturarile pentru alta data. amoraru n-are nevoie de morala, ci de un ascultator bland.
amoraru, imi cer eu scuze in numele lui sasuke si al Cl pentru deviere si rog celelalte fete care s-au retras din discutie din cauza divagatiilor sa revina la topic si sa fim alaturi de amoraru, caci are nevoie de putina prietenie
Violeta spune:
Domnule "Sasuke", nu vreau sa reprezint una din "contre", asa ca iau sub forma de gluma afirmatia ca ti-as falimenta agentia matrimoniala imaginara...
Sunt de acord ca nu toti barbatii sunt la fel.
Iti doresc o viata fara esecuri sentimentale!
cl spune:
quote:
Originally posted by maudi
amoraru, imi cer eu scuze in numele lui sasuke si al Cl pentru deviere
Maudi, te rog frumos sa nu-ti mai ceri scuze in numele meu! Nu ai nici un drept! Cand gresesc, le cer eu! Tu sa le ceri in numele tau! Nu cred ca am fost rautacioasa, ci din contra, amcautat sa o inseninez pe amoraru, sa caut sa fie un pic mai optimista. Daca citeai cu atentie, ai fi realizat acest lucru!
Amoraru, mi-am permis sa divaghez un pic de la subiect, pentru ca am vazut ca stai cu moralul putin mai bine. Daca te-am suparat cu ceva, te rog sa ma ierti! Altadata am sa ma limitez strict la raspunsuri!
Claudia