* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliutam!

acum am picat de printre cumparaturi. a fost ziua de farmacie, daca ieri a fost aia de textile. :-)

inainte de toate, alina, multi-multi-multi pupici, astept si eu cu nerabdare continuarea povestii dar, ce sa zic, inceputul a facut toti banii si ma bucur ca ai avut parte de o nastere fara probleme si ca le poti da curaj si altor fete care par cam speriate de cezariana.

gatta, eu am agsit comprese sterile la 40x40 cm, 10 bucati la cutie, 3,30 RON cutia, la o farmacie de cartier. le-as desface dar n-ar mai fi sterile. de fapt, ce mama ma-sii??? la banii astia...o clipa!
sunt mari, frate, si legate intre ele cu o atisoara. arata ca un pachet de sapun mare, ca o cutie de Fa. iti iau si ytie maine, daca dai comanda. :-)

lala, nu mai pica supa asa usor ca pana la urma tie iti faci rau, te montezi si pui botic si singura care are de pierdut esti tu. vezi bine ca toata lumea scrie, scrie, des, mult si repede, toate fetele au multe de spus si e greu sa se raspunda imediat ce ai postat ceva. asa ca, hai, si mai cu calm, ca viata-i frumoasa. :-))) ma bucur ca iti confirmi numele de gravi optimista si nu te-ai ingrijorat de la vestile cu lichidul. bianca o sa mai stea mult si bine in burtia. felicitari, vestile-s f bune!

asa, sa va zic ce am luat de la farma (si cu astea am incheiat lista de farmacie, maine ma bag la cosmeticale si produse de igiena si gata!):

- vata
- comprese sterile mari (40x40)
- ser fiziologic (scump, domn'e, scump!)
- indometacin supozitoare
- comprese sterile mici (normale, adica, pt a-l curata pe palugel cu ser)
- paturici d'alea impermeabile sau cum le ziceti
- tampoane pt sani de la sanosan
- crema galbenele
- baneocin pudra
- bepanthene crema
- aspirator nas

cam asta ar fi. pt bagajul de spital si pt utilizare in intimitatea propriului domiciliu. maine-i o noua zi. :-))

pupam

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.
La voi la cate saptamani era bebe cu capul in jos? Ca eu imi amintesc de la prima sarcina ca Andrei era deja cu capul in jos la 7 luni...

La mine, motanica era intoarsa deja la 25 sapt. Dar nu-ti face probleme, minuni se intampla tot timpul. Iar dca nu se intoarce , cezariana nu e o idee rea. Totul e sa fiti sanatoase.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

zuzicilor da aveti mancarimi la degetele...a-ti scris nu gluma....daca va mai aduceti aminte v-am zis k ma cam ingrijorez ca nu prea il mai simt pe bebe(defapt nu asa de mult k inainte)si desi vineri avem eco morfologik...azi nu am avut astampar si am facut un eco...si avem vesti si bune si mai putin bune:lichidul e in cantitate medie spre putin(dar nu e ingrijorator)batai 147....si bebe e mai mare cu o saptamana,are 2495 grame...si s-a scimbat dpn:28 ian...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Lala... daca ramane asa o sa nasti odata cu mine...
Da' cine stie, ca uite ce zapaceala e cu nasterile astea. Te pomenesti ca ne mai sucim si noi...

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Alina si Ana Antonia , bine ati revenit acasa. Sa fiti sanatoase si mancacioase. Asteptam restul povestii cand ai timp.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

"Aseeeeeeea!" Sa nu te doara nimic, Pipe sa puna grasimica pe ea si sa creasca mare si sa vii cu rezultate bune de la dcotor maine, pe la 2.

quote:
Originally posted by Shose

Alina ce clopotzica frumoasa ai
sa aiba parte numai de bucurii in viatza.

Ale mele (2 la numar, sper sa se stie ele care sunt) io azi am fost cuminte foc. Nu m'a durut nimik.

Maine merg la doc ( m'a chemat in spital pe la 1).A zis sa iau si toate analizele si ecografiile de pana acum. Ma rog sa se fi ingrasat si Pipetzica ca lumea...ca ma doare sufletul cand imi spune ca e mai mik decat varsta ei.

Ginger felicitari de formula norocoasa 3 in 1. Asa sa va tzinetzi macar pana la Craciun. Nu?

Kossir . Cand vi pe acasa?

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

De ziua fratiorului meu!! O sa fie de bine!!! Iar 2500 grame e super bine ca si greutate!

quote:

zuzicilor da aveti mancarimi la degetele...a-ti scris nu gluma....daca va mai aduceti aminte v-am zis k ma cam ingrijorez ca nu prea il mai simt pe bebe(defapt nu asa de mult k inainte)si desi vineri avem eco morfologik...azi nu am avut astampar si am facut un eco...si avem vesti si bune si mai putin bune:lichidul e in cantitate medie spre putin(dar nu e ingrijorator)batai 147....si bebe e mai mare cu o saptamana,are 2495 grame...si s-a scimbat dpn:28 ian...

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

quote:

mai zuze aveti ceva cu mine?de o saptamana nu ma baga nimeni in seama...sau aprope nimeni...am venit si eu fericita de la eco...am postat mesajul de 2 ori si tot nu ma baga nimeni in seama...

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Scumpo, nu-ti face probleme. Si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Cu cateva capitole in urma am pus si eu cateva intrebari si in afara de Gina, nimeni nu mi-a raspuns, nici macar ca nu stiu ce sa-mi raspunda.Erau prea ocupate cu intalnirea zuzelor. Asa ca m-am limitat la citit si atat. N-o fi intentionat, dar e suparator sa vezi ca treci neobservat.
Cat despre ce ai scris in mesaj , eu nu prea ma pricep dace e de bine sau nu. Imi pare rau.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

dragele de voi da ce scrieti!!!!! se vede ca eu sunt noua, deabia reusesc sa diger ce scrieti voi, nicidecum sa mai scriu si eu. Oricum e bine asa pentru ca am ce invata. Felicitari!!!

vela29+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Lala, sunt f. frumosi papuceii.Sa-i purtati sanatosi. Si nu mai fi suparata, ca nu merita. Il stresezi pe bebe.

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 24 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Creata, multumim de apreciere. nu numai ca ne-a crescut burtica dar a si coborat destul de mult.

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput