* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *
Raspunsuri - Pagina 15
IrinaL spune:
Felicitari, Alina, pentru micuta Ana! Refacere rapida si tie si revino cat de curand sa ne povestesti si urmarea!
Irina
35+
Ileana
creata2008 spune:
Tinna, pe ultima suta de metri, ca trebuie sa fug acum... Eu zic sa stai linistita. Pentru ca la a doua sarcina, bebelusul se intoarce, conform teoriilor, cu foarte putin timp inaintea nasterii. Dar chiar daca nu se intoarce si ramane transversal sau in fundulet, ca bebe Sacha, eu zic ca nu ai ce face! Trebuie sa te obisnuiesti psihic cu ideea si sa te gandesti ca au fost nasteri extrem de usoare cu cezariana. Poti chiar sa citesti mai sus ce spune Alina. Care tocmai ne-a scris un mesaj. Si acum alapteaza. Ca am sunat-o. 
Deci capul sus si fii tare!
Am plecat, va pup!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Inca 2 bebici, doamne-ajuta la mai multi, sa fie sanatosi, frumosi, mancaciosi si norocosi.
Si parintii sa aiba parte numai de bine, sa poata avea grija de ei asa cum isi doresc...
Fetelor, trebuie sa va intreb ceva...mi-e putin jena, dar consider ca deja ne stim de ceva timp, si pot sa va intreb de o problema mai delicata...
Probabil(sau nu) va mai amintiti, acum vreo 2 luni, v-am zis ca am fost la dr sa-mi verifice colul, mi-a facut eco intravaginal, si din seara aia m-a apucat o mancarime de numa-numa...
Bun, la urmatorul control, cand i-am spus medicului, a zis ca e o reactie a corpului la gelul folosit pentru eco...corect, asa o fi, insa pe mine nu ma ajuta, pentru ca senzatia inca nu a disparut, ba se incapataneaza sa ma manance si sa ma usture in continuare..
Mi-am schimbat intre timp medicul...acesta, cand mi-a auzit problema, mi-a dat sa-mi bag ovule cu betadina...OK, le-am luat din farmacie, farmacista mi-a zis ca nu prea-mi recomanda, dar daca medicul mi le-a dat....Ajung acasa si citesc prospectul:"Cand nu trebuie sa folositi Betadine ovule?...in sarcina si alaptare!!!Precautii in timpul tratamentului: Trebuie evitata administrarea medicamentului incepand din al doilea trimestru de sarcina si in timpul alaptarii; daca utilizarea sa este ABSOLUT necesara, se recomanda supraveghere medicala atenta. Se recomanda efectuarea testelor functionale tiroidiene la nou-nascutii si sugarii mamelor care au fost tratate cu Betadine ovule"
Deci, daca voi ati citi asa ceva, v-ati mai baga alea?????????
Eu NU..am renuntat la idee, am zis ca decat sa-mi risc bebele cu astea, mai bine stau asa...
Ideea este ca au cam trecut 2 luni, si vad ca n-are nici o intentie sa ma lase mancarimea....deja nu mai suport nici tampoanele zilnice sa ma atinga, nimic, imi vine sa innebunesc...Si mai e si faza misto, ca din cauza burtii, vreau si eu sa ma uit sa vad ce se intampla p-acolo, dar nu reusesc...m-am chinuit cu o oglinda, si am vazut ca e inflamata toata zona(labii+clitoris),si in unele zone, e atat de nasol, ca sangereaza un pic...
Cand v-am mai cerut odata parerea despre treaba asta, una dintre fete( imi cer PUBLIC scuze ca nu am retinut numele) mi-a recomandat CLOTRIMAZOL...am citit prospectul, am vazut ca scrie si acolo, precautie in trim I de sarcina, dar nu m-a speriar asa rau ca betadina asta...
Intrebarea mea era... a folosit careva dintre voi crema asta CLOTRIMAZOL pe perioada sarcinii? Sau ce spuneti, ca nu stiu ce sa fac...
Primul medic(de la care mi-a inceput problema) nu mai este medicul meu curant, si mi-e rusine sa ma duc sa-l intreb, iar asta la care m-am mutat, mi-a dat panaramele de ovule care m-au bagat in sperieti, deci nu prea am incredere in ce mi-ar spune ea...CE SA FAC???
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adriana, eu zic sa nu folosesti nimic pana nu te duci la alt doctor. Cineva din Constanta poate iti recomanda un doctor profesionist care n-a facut facultatea pe terenul de fotbal si care recomanda tratamente interzise in sarcina! iar ma enervez pe doctorii cretini!
TE
si ai grija!Miki
36+
Saara MariaMiki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
Laura Ioana spune:
Alina023
bine ati venit acasa! Ma bucur sa citesc numai vesti bune! Recuperare rapida si laptic mult pt soricuta
Sa fiti fericite, iar mica Ana sa fie mancacioasa si cumintica
Adriana
eu am folosit la sarcina trecuta Clotrimazol (la recomandarea dr ginecolog). Ai voie. Sanatate multa!
36+
AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
IrinaL spune:
Ellenuta, eu as merge oricand pe Chicco. Sunt mai solide si au si cos mai incapator.
Irina
35+
Ileana
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici .. o intrebare .. noi ne-am adjudecat titlul de "clopotei de ianuarie-februarie 2008" ... ca nu am reusit sa gasesc la clubul scutecelor ..
PS: nu ma uitati va rog in problema caruciorul!36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC![]()
cynthia_ spune:
Adryana eu am folosit clotrimazol, dar pentru ca aveam o scurgere abundenta si cam galbena, ma spalam inainte cu tantum rosa un plic la 500ml apa cu degetelul nicidecum cu irigatorul ca nu e voie, dupa care ma dadeam cu crema clotrimazol dupa care imi bagam un ovul clotrimazol, mi-a trcut din a doua zi da am tinut tratamentul 10 zile, maine merg la dr sa vad ce zice dupa cate vad eu e de bine. sanatate.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+
Octi
laura_dimitris spune:
In primul rand:
FELICITARI GINETTE SI ANDREEA !!!! SANATATE MULTA BEBEILOR SI VOUA REFACERE CAT MAI USOARA !!!!
Nu mi-a venit sa cred cand am citi despre ginette si apoi si despre andreea... Stiam ca ginette trebuie sa nasca in ianuarie... Eu "pariasem" ca va fi a doua angelique... Vorba cuiva de aici... morocvuol a inceput sa intre in partea dorsala...
iar eu nu am nici un pachet de vata cumparat... O sa o fac dupa serbatori. Jur! Nu pot sa cred ca as naste inainte de sfarsitul lui februarie... Dar se pare ca... se poate! Fetele au demostrat-o deja !!!
Multumesc irinuka, miri si creata pentru urarile de sanatate!
Cred ca am trecut de necaz si eu si dimitris !
Miri, ce face dragul de bruno? A inceput sa-i mai treaca si lui? Of, Doamne, asa este perioada asta a anului ca si perioada specifica varstei cu raceli peste raceli....
Cica asa isi creeaza imunitatea dar.... pana se creeaza ne dam noi cu capul de pereti! Si nimic nu este mai greu decat sa-ti vezi copilasul bolnavior!
si multa sanatate!
Ellenuta, mi-au placut la nebunie fotografiile de la botezul nepotelului tau!! Ce mare si frumusel este!!! Parca ieri ne-ai spus ca s-a nascut si acum a fost deja botezat !!!! Doamne cum trece timpul !!!
Ginger, bine ca ai reusit sa depasesti momentele de criza !!! Ce bebei voinicei ai !!! Inca putina rabdare in pat si gata ii vei avea in brate !!!!
Kossir, ma bucur mult ca ai mai intrat pe la noi si mai stim de tine !!!! Asteptam sa ne dai vestea mare cat mai curand ca faci parte dintr-o alta odisee de septembrie-octombrie sau noiembrie -decembrie...![]()
Fetelor, si eu vroiam sa aflu de alinutza, mamica de Ana Antonia...
Stiu ca astazi trebuia sa le dea drumul din spital si ma gandeam ca daca a ajuns acasa va intra putin sa ne povesteasca.
Posibil sa nu aiba timp. Abia astept sa ne povesteasca de ana antonia !!!
Daca nu apare in seara aceasta o sa incerc sa o sun eu maine si va tin la curent!!!
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Adryana_4u spune:
LauraIoana,Cynthia va multumesc frumos pentru reactia rapida la ce am scris eu...o sa-mi iau maine de dimineata, si o sa incep tratamentul ca nu mai pot, simt ca o iau razna, abia stau pe scaun, e groaznic....
Miki baby, si eu sunt foarte suparata pe faptul ca mi-a prescris ovulele alea...macar daca imi spunea: vezi ca in prospect scrie...asa si asa...dar nu-ti fa griji, chestii, dar ea nimic, si mi-a mai zis si farmacista ca nu-mi recomanda, iti dai seama????
Alina, ce frumos vorbesti de nastere, si noi stam cu ochii bulbucati si iesiti din orbite si sorbim fiecare cuvintel...asteptam si restul povestii, vezi sa nu ne lasi prea mult, ca se perpelesc fetele care urmeaza si care sigur vor sa afle toate detaliile..Pupici printesei, aveti grija de voi
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Ellenuta spune:
alinuscha bine ai revenit acasica cu bebica anita! sa fie sanatoasa, norocoasa si papacioasa!! tie iti doresc multa sanatate si refacere rapida!!
irinaL .. si eu tot spre chicco inclin .. cred ca-l iau pana la urma pe trio enjoy .. mie imi place cu rosu si lui tati cu verde .. impacam noi pana la urma si capra si varza!!
laurici de bucuresti .. ai dreptate .. asa repede trece timpul, parca mai ieri va spuneam ca sora mea a nascut!! abia astept sa ne vedem si noi cu bebicii sanatosi in brate!
36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Iubitele mele zuzici,
Desi nu am citit inca nimic din ce zti scris cat am lipsit, Laura D a fost o scumpa si mi-a spus cat de multe mesaje ati scris pentru mine si pentru Ana Antonia (tot Laura mi le-a si printat insa nu am apucat sa le iau de la ea). VA multumesc din suflet!!!! Gandul ca voi imi sunteti alaturi si ca va ganditi la noi cu drag, mi-a dat putere si m-a ajutat nespus de mult. VA MULTUMESC!
Azi am revenit si noi acasa. Ii multumesc lui Dumnezeu, am avut cea mai minunata nastere pe care mi-o puteam dori. Ma simt excelent, am o printesa sanatoasa, grasunica, cuminte si mancacioasa (am trimis cateva poze pe contul de yahoo al zuzelor2008).
Nu stiu daca voi avea timp sa scriu in seara asta povestea completa, insa voi incerca sa o fac. Ma gandesc ca povestea noastra atat de frumoasa va va incuraja si pe voi. Au fost o nastere si o experienta absolut minunate.
Pai...sa incepem. O sa folosesc capitole pentru cazul in care nu termin totul acum.
Cap. I. Dimineata de Mos Nicolae, 06.12.2007
Am programare la o ecografie Doppler si apoi consult la doctora mea ginecolog. Plec din timp ca nu cumva sa intarzii din cauza traficului si apoi sa nu ajung la timp. In masina realizez ca imi este foame si ca nu am mancat absolut nimic. Norocul meu, aveam in geanta o ciocolata Twix pe care o pregatisem pt Luca. Mananc un baton si ma declar satisfacuta. Acum pot merge linistita sa vad ce mai face Ana.
Ajung la Polizu, intru in sala de asteptare si ma asez la vorba cu cele doua paciente care erau deja acolo. Daaaa....linistea si pace. Nimic care sa ma puna pe ganduri ca ceva ar fi in neregula. In sfarsit vine doctora si intru la ecograf. Ma asez pe masa, doctora incepe sa plimbe sonda pe burtica si...vad o figura ingrijorata...mai trece putin si iar o crispare... Aveam deja inima cat un purece. Nu aveam curaj sa intreb ce se intampla. Doctora dicteaza asistentei: "bigeminism atat ombilical cat si cerebral". Inghet! Habar nu am ce inseamna dar sigur nu suna bine! Doamne!!! Ma rugam in gand sa nu fie ceva grav. Nu mai auzeam ce imi spunea doctora. Ca prin vis aud ca trebuie sa fiu f atenta la miscarile fatului. Ies pe hol si ma asez. Aveam picioarele moi si inima imi batea rau de tot dar cel mai enervant era ca nu mai auzeam nimic in jur. Il sun pe sot si ii spun. Nici lui nu-i era bine dar incerca sa para tare. Ma incurajeaza; ce ar putea face cand eu boceam la telefon. Reuseste sa ma calmeze putin. Raman sa o astept pe doctora mea.
In sfarsit apare si intru in cabinet. Ii arat diagnosticul de la eco si vad aceiasi figura ingrijorata. Si ma anunta ca asta poate insemna o suferinta fetala sau poate sa nu fie nimic. Dar ca ea ar vrea sa o scoata pe Ana din burtica; cat mai repede; azi!
Azi! Azi! Azi! O scoatem din burtica! Azi??? Dar nu am nimic la mine. Bagajul meu, kitul pentru celule stem, banii...sunt acasa. Traficul este infernal iar eu trebuie sa intru in operatie in maxim o ora. Tremuram deja. Doctora ma trimite la garderoba si apoi ma lasa in grija unei infirmiere care imi face toaleta. Inainte de asta apuc sa o sun pe soacra sa vina sa-mi aduce bagajul de acasa (sotul este la serviciu si fiind in ISU nu poate sa se invoiasca).
Revin la garderoba. Apuc sa scriu un mesaj catre Creata si primesc inapoi un raspuns rapid care ma mai incurajeaza. Doamne ajuta!
Fetele...va trebui sa revin fie mai tarziu fie maine cu restul povestii. Am multe de scris iar acum imi pleznesc sanii de laptic...trebuie sa trezesc cumva soricica sa pape.
Vreau doar sa stiti ca ne simtim excelent amandoua. Operatia nu ma doare decat daca fac cine stie ce miscari bruste. Ana este minunata si eu ma simt minunat.
Aaaa...dimensiunile Anei la nastere: 3250 g, 52 cm, apgar 9.
Va sarut si abia astept sa citesc tot ce ati mai scris.
Multi pupici pentru zuze dragi!
Si fetelor, va doresc din tot sufletul o nastere asa de usoara ca si a mea! Doamne ajuta!
Alina38+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 2 saptamani!!!!![]()
![]()

BRAVO ALINUTZA !!! Ura pentru printesa Ana Antonia si mamica ei !!!!!
Am scris amandoua in acelasi timp... Eu imi faceam griji ca nu stiu nimic de tine ...
Ce bine ca ai laptic!!!
Pupici multi si lui Ana si lui Luca!
Sa ne povestesti si ce face luca ...

Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

(14 Feb 2003)