* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *
Raspunsuri - Pagina 10
Ereena spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Ereena..serios aveau la pretul asta?..ca daca e asa..poate bat un apropos..la socrela...sa ne faca un cadou...imi era jena sa ii zic cand am vazut ca sunt peste 3 mil...Dar la 1,5..e chiar ok...Of..daca nu am visat..inainte de BE...
AncaD...te-am prins un pic....am inteles ca ai nascut la Municipal...cam cat e cota...pt medic...natural/ceza...asa un pret aprox....sa stiu cat rezerv...plzzzzz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 30 si Stefania
pe situl de la bebe lino (legat) , bubulici , kiddy are unul de la graco pana in 200 ron , vanstore are unul care se cheama rapido ...suntmai multe darti-am spus doar cateva
33+
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irinouka spune:
alina, cred ca si pe siter-ul pe care ti l-am dat ieri (parca) au scoici sub 2 milioane. daca nu vezi pe site, stiu sigur ca in magazin exista. adica oferta reala e mult mai bogata decat ce au postat ei acolo.
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ginger00 spune:
am ajuns si noi acasa intr-un final...tot 3 in 1 suntem si sper sa mai ramanem asa inca 2 saptamani .Deci: in 16 nov.seara au inceput contractiile dureroase la 10 minute distanta si am plecat la spital.M-au internat imediat.Sambata au inceput pe la ora 11 si mai puternice,am tras 8 ore de travaliu ingrozitor de dureros ,au reusit sa bocheze nasterea (aveam 31+2 sapt)cu perfuzii si de atunci am ramas in spitalpana azi (24 de zile).Acum voi merge joi la control eco sa vedem cum evolueaza situatia.Col nu mai am deloc,dar e inchis,asa ca raman la patuc cuminte sa ajung macar 36 saptamani.BBii aveau la 33 saptamani cate 2 kg ,mi-au zis ca e foarte bine.
Nu am citit inca nimic ce s-a intamplat ,o sa incerc sa o fac cat de repede.Va pup
+34 sufletelele mele
Atat mai avem
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
of..mai fetele..m-am uitat de "scoici"...si sunt cam scumpicele..ofofof...si sunt bune numai cateva luni...
Irina..felicitari pt bebe sanatos...si succes in continuare..sa mai stea in casuta lui ..
Mai fetele..ce naiba se intampla..la mine in bloc...parca toata lumea s-a apucat de reparat..e tot o busitura..o gaureala..m-am trezit de dim..ma rog..la 12..cu o bormasina cu percutie in creier...si nici acu nu au incetat...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 30 si Stefania
Alina scumpicele-scumpicele dar daca vrei sa pleci singura cu bebelina la plimbare cu masina iti trebuie neaparat ca altfel te tintuiesti in casa si te plictisesti de atata stat si cand vine sotul il iei in primire , nu e chiar asa usor sa stai acasa si sa te rupi de orice. Eu de la 2 saptamani a lui Alex plecam cu masina cu el in scoica si am folosit-o pana pe la 1 an cand i-am luat scaun de masina ptr. varsta lui si uite ca scoica o sa o folosesc acum si la fetita asa ca poti sa o privesti ca o investitie pentru mai multi bebei asa ca sa nu ti se mai para scumpa.
Si ti-ar mai trebui un portbebe ca e mai comod sa umbli pe la magazine cu el decat cu carutul. Eu tot de la 2 saptamani l-am pus in portbebe.
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
Alina si zic sa iei ceva de calitate ca daca iei cine stie ce scoica imbracata in plasticareala de material transpira bebe si nu e bine ptr. el si ptr. tine ca va trebui sa il schimbi des vara.
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Ven spune:
Ginger, bine ca sunteti tot 3 in 1! Tinem pumnii sa vina flacaii pe lume exact atunci cand sunt destul de 'copti'
Alinatudor, si eu zic ca e indispensabila scoica auto. Nu numai ca noul decret prevede ca e obligatorie, dar chiar e cel mai safe pt. bebe in ea. S-apoi gandeste-te, poate faci si bebe 2, si vorba sotului meu, acuma ca vine bebe2 "devin toate investitiile facute in Markus rentabile"
Ah, si - 13 ianuarie? Inca o capricoarna - eu sunt pe 15 ian. Si sper ca bebe Mathias sa nu se grabeasca, sa am unul si-n familie.
Mai zuzelor, eu cred ca experimentez azi pt. prima data in viata ceva contractii. Ca de la Markus n-am avut de un' sa stiu ce-s alea. Adica ma tot doare burtica (,) ca la ciclu si simt intepaturi ca niste cutite in col, care radiaza apoi spre spate, inspre rinichi.......Brrr, ma ia cu spaime, sper sa nu se grabeasca flacaul si sa fie nenea dr. in concediu, ca nush ce-i fac Oricum consultatia din 21 am mutat-o joi, in 13 dec., ca sa stau eu mai linistita
mai vroiam sa zuc ceva, dar poate dupa ce imi ridic rezult. de la analize mai viu cu vesti!
Venera , mama lui Markus
AMR 16 zile
Markus e mare!
alinaatudor spune:
Fetelor...multumesc de sfaturi...am intrat pe siteurile recomandate..si am vazut ca sunt si scoici ok la pret...multumesc muult
Emilia..cred ca ai mare dreptate..si chiar nu mai vreau in casa...m-am saturat...deci..sigur sigur imi iau...oricum...la cate tampenii voi cumpara macar unele sa fie cu adevarat investitii..ca scoica asta...Nu stiu ce o fi fost in capul meu can am zis ca nu imi trebuie...plus ca am am auzit mamici care spuneau ca..il tin si in casa tot in scoica..si il plimba din sufragerie in dormitor..si in baie..peste tot cu ele...
Alina 30 si Stefania
creata2008 spune:
Cateva ore nu a mers mail-ul si eu tocmai compuneam mesajul de multumiri!
Hmmm, de fapt Shose a fost prima care mi-a urat "La Multi Ani!". Ca sa stabilim adevarul!
Sa incepem cu multumirile... fiecarei zuze in parte.
So:
Shose
Gina M
Miri (ca de obicei, cu un mesaj de m-am tavalit pe jos de ras)
Irinouka - merg pe blat. Tin paharul cu alcool in mana si imi umezesc putin buzele in el.
Miky Baby
Stancuta - sanatate la patrat sa fie! Bine ca nu ai inceput si tu cu puteri!
Natalia - ca de obicei, nocturna... ai citit mesajul legat de fotograf?
Darene - tocmai din Emirate... wow! Ce exotic suna!
Cornilia - Emirate la patrat si exotic tot asa!
Lala D - matinala rau!
Ceska - urarile din inima nu au nevoie de descrieri cu patos
Ereena - ai facut super cumparaturi, din pacate cu nervi. Asa ca multumesc ca ti-ai adus aminte si de ziua mea. Dar lucrusoarele pentru Matei sunt superbe! Si normal ca el e sefu'!
Ven - sa iti creasca si tie puiul de Markus mare si voinic!
Danybv - un mesaj foarte frumos
Stoisor
Simona Gatta - sa te auda DD cu Mariuca-Cretulina!
Remiclea
Tinna - vesela o sa raman precis, sa vedem cum o sa ramana cu frumusetea!
Louiza - sa fie si creata 2 frumoasa!
Laura Iona
Carmen
Monica Doc
Gratiela - place noua freza!
Gugu
Aurel Cris - parca ieri ne fataiam pe la aspirante. Ce repede a trecut timpul!
Adryana
Laurici - saru' mana ca ti-ai adus aminte, mai ales la ce probleme ai avut! Sper ca s-au rezolvat!
Angi - tu ma pupi pe mine si Viktoras pe Mariuca?
Nemary
Ginette - acum am citit mesajul Irinoukai. Fetita Roxanei s-a nascut in aceeasi zi cu mine! O sa fie sub o stea norocoasa!
Raca
Jelimoni - chiar si cu intarziere, urarile sunt binevenite!
Lorena - mai primesc urari, cum sa nu?! Inca n-am inchis ghiseul! Numai ca ma chinui de la 10 de dimineata sa citesc cele 2 capitole restante, apoi prezentul, apoi n-a mers netul...
WOW! Fetelor, sunteti multe rau!!!!!!! Nu-mi vine sa cred! Nu am primit in viata mea atat de multe urari de ziua mea!!! Este incredibil si VA MULTUMESC! Plecaciuni multiple.... Va iubesc pe toate!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
am ajuns si noi acasa intr-un final...tot 3 in 1 suntem si sper sa mai ramanem asa inca 2 saptamani .Deci: in 16 nov.seara au inceput contractiile dureroase la 10 minute distanta si am plecat la spital.M-au internat imediat.Sambata au inceput pe la ora 11 si mai puternice,am tras 8 ore de travaliu ingrozitor de dureros ,au reusit sa bocheze nasterea (aveam 31+2 sapt)cu perfuzii si de atunci am ramas in spitalpana azi (24 de zile).Acum voi merge joi la control eco sa vedem cum evolueaza situatia.Col nu mai am deloc,dar e inchis,asa ca raman la patuc cuminte sa ajung macar 36 saptamani.BBii aveau la 33 saptamani cate 2 kg ,mi-au zis ca e foarte bine.
Nu am citit inca nimic ce s-a intamplat ,o sa incerc sa o fac cat de repede.Va pup
+34 sufletelele mele
Atat mai avem
ginger, bine-ai revenit!
e minunat ca ati depasit momentul critic si ca sunteti bine acum. la 2 kilograme fiecare, bebeii chiar ca sunt in regula, dar cu cat vor mai sta in burtica ta, cu atat le va fi mai bine. imi pare rau pt tot ce ti s-a intamplat dar cred ca tot ce ti-a ramas in urma experientei cumplite e senzatia de biruinta si sentimentul ca ai luptat cu folos pt ei. iti tin pumnii in continuare, te pup si, inca o data, bine-ai revenit!
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Ginger, ma bucur enorm ca inca esti la promotie. :) Sa fiti sanatosi toti trei si sa mai rezistati inca putin! Oricum, bebeii sunt super ok ca si greutate si sunt convinsa ca totul e in regula cu ei.