Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Madina cu placere.
Si eu abia astept Craciunul in patru. Bradul nu l-am facut ca mergem in ro altfel il faceam deja, cu toate ca mie imi place sa il fac atunci pe 24 in ajun in ziua aia sa finalizam tot asa faceam acasa, dar Flo nu are rabdare si cum se apropie 6 dec cu mos nicolae gata scoate bradul. Pana acuma am avut unul artifical dar de acum s-a cam rufait de la atata scos din cutie, desfacut, strans, bagat in cutie si am zis ca la anul cand suntem in formula completa luam de la o pepiniera care cresc special pt craciun un bradutza natural pufos si simpatic si o sa il tinem in apa asa faceam si acasa sa reziste mai mult si apoi il dam la recilat. Ca astia sunt special pordusi pt craciun sa fie pufosi grasuni si fara prea multe goluri.
Ella am modificat da ceva nu mi se pare in regula daca ciclul s-a mutat cu o sapt mai devreme nu e normal si dpn sa fie mai devreme ca tu inainte aveai dpn 1.07.2008 si acum mi-ai zis 25.07.2008 nu trebuia sa vina 25.06.2008??

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Scuze MADA DPN este 25.06.2008 sunt cam ametita
Merci.
Plec pe 21 in Ro. abia astept !Nicaieri nu e mai frumos ca acasa de sarbatorii.
Eu am facut un bradut aici si mai fac unul si acasa.Aum fac un cd cu colinde se apropie craciunul.
va pup
ELLA12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Fetele, acum daca sunteti gravidutze, mai puteti tine postul? Zice lumea ca nu e bine pt. sa posteasca. Asta asa e atunci cand poftesti, insa eu am noroc ca inca nu poftesc la nimic, iar de postit postesc doar miercurea si vinerea. Singurul la care-i duc dorul in zilele astea e laptele, ca m-am obisnuit sa beau seara cate un pahar de lapte cald cu miere si scortisoara. Dar daca chiar mi-e pofta, astept pana dupa 12 noaptea si tot il beau. Va pup!

Adriana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Atb eu cred ca nu trebuie sa renunti la lapte nici macar vinerea si miercurea. Laptele si produsele lactate sunt foarte importante pentru bebe. Poti sa tii un post mai soft, adica doar fara carne, oua. Oricum si religios, femeile gravide, bolnavii si copiii au dezlegare la dulce :).

_
Vicky 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Atb sunt de acord cu Mcoca. Sarcina nu este un moment potrivit pentru a tine post si nu cred ca te condamna nimeni pentru asta. Eu oricum nu tin post niciodata asa ca asta nu e o problema pentru mine.

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danam27 spune:

Buna fetelor!dar ce ati mai scris de aseara!Referitor la vopseaua de par,am inteles ca nu amoniacul ar fi atat de nociv cat pigmentul de culoare.Atb,chiar daca suntem in post bb nu stie si organismul are nevoie proteine care se gasesc in lapte,carne, oua!MADA iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitolul numarul 12

Mergi la inceput