Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
anaxena spune:
quote:
Originally posted by oanasm
ana nu cumva esti in jurul datei de cm? citisem ca atunci uneori (nu mereu) pot aparea dureri de genul asta! ....eventual ia un nospa-rau nu are ce sa faca...ca sunt impotriva contractiilor musculare...sau daca crezi ca...te doare cam nasol...fugi la dr!
p.s.- nu vroiam sa ma bag...dar stau la panda sa vad daca-mi raspunde ina c
Oana4s (pe cand vine
Mos Craciun)
aici sa shtii ca ai foarte mare dreptate
nu ma gandisem
UCM 15.09..apoi ar venii 13.10...11.11....9.12
si azi suntem in 11
si ma doar de vreo 3 zile
11-3=8
asha ca s-ar putea...hmmm,nu m-am gandig
am luat no spa dar degeaba
si nu iau mai mult de una pe zi
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
ana...nu stiu de dozaj nimik...adik...asta e la prospect
Mod de administrare #351;i posologie: Doza uzual#259; pentru adul#355;i este de 40 - 240 mg zilnic (2 - 4 ml de 1 - 3 ori) s.c. sau i.m.,sau 120 - 240 mg (1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi) per os. Īn cazul unor colici acute, se administreaz#259; 40 - 80 mg (2 - 4 ml) i.v. Pentru copii īntre 1 - 6 ani, doza zilnic#259; este 40 - 120 mg (cāte 1/2 - 1 comprimat de 2-3 ori pe zi); peste 6 ani, 80 - 200 mg (1 comprimat de 2-5 ori pe zi).
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
anaxena spune:
quote:
Originally posted by oanasm
ana...nu stiu de dozaj nimik...adik...asta e la prospect
Mod de administrare #351;i posologie: Doza uzual#259; pentru adul#355;i este de 40 - 240 mg zilnic (2 - 4 ml de 1 - 3 ori) s.c. sau i.m.,sau 120 - 240 mg (1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi) per os. Īn cazul unor colici acute, se administreaz#259; 40 - 80 mg (2 - 4 ml) i.v. Pentru copii īntre 1 - 6 ani, doza zilnic#259; este 40 - 120 mg (cāte 1/2 - 1 comprimat de 2-3 ori pe zi); peste 6 ani, 80 - 200 mg (1 comprimat de 2-5 ori pe zi).
Oana4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oana tu esti gravi!!!ca prea stai pe la odisee
12+ sper la o
!!!AMR 28saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
fie-ti guritza aurita ana! da' io tot dau pe aici de cand s-a deschis odiseea
...citesc zilnic...dar ma mai bag si eu din cand in cand...dar mai ales cand se apropie numaratoarea inversa
...azi sunt 6 dpo...tb in crestere...ieri si azi 37...asa ca...
sa fie 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
kity2004 spune:
Ma alatur si eu acestei odisei.
Datele sunt UM 25.10.2007 DPN 04.08.2007- dupa datele de la eco.
Azi am avut confirmarea ferma de la dc asa ca acum incepem sa ne obisnuim cu ideea de bb2 dorit si asteptat.Vad ca deja e aglomeratie mare pe aici .
Eu si fetita am nascut-o in iulie 2004 si uite ca bb2 tot in mijlocul verii o sa vina .
Oana si Iza DN 19 iulie 2004
Nati spune:
Buna fetele,
Bun venit fetelor noi!
Motanik, bine ai venit la odisee, noi nu ne-am intersectat niciodata pe forum, dar de vreo saptamana ma gandesc la tine.Poate si din cauza ca am inteles ca esti din Tulcea,de unde sunt si eu, sau poate am inteles eu gresit.
Nu stiu cand ai aflat ca esti insarcinata, dar de o saptamana ma tot intreb daca esti sau nu insarcinata, asa din senin fara nici un motiv.
Mi-a intrat in cap ideea cu tine insarcinata si nici ca mi-a dat pace, si ce sa vad la odisee, ca esti graviduta, iar au inceput sa ma chinuie premonitiile, intuitia si asta nu ma lasa, de cand am ramas insarcinata e de groaza, sa fac ceva sa opresc toate astea.
Iti doresc sarcina usoara, si un bebe sanatos si cumintel.
Mona, mai lasa umblatul printre banci, lasai sa mai copie, stai acolo pe scaun si nu mai face efort atata, ca nu-ti ridica scoala sau elevii statuie.
In rest eu stau si lancezesc, nu mai am mult si ma atrofiez, stau si tot stau, daca fac ceva curatenie mai puternica prin casa, incep intepaturile si durerile pe la burtica, asa ca stau precum closca pe oua.
Irda, pe unde esti mama, vino la apel, ca suntem ingrijorate, sper ca esti bine.
Dana, esti ok, da un semnal, sa stim ca totul e bine cu tine .
Toate cele bune va doresc si aveti grija de voi.
Sanatate maxima!
M&M spune:
Neata!!!!
fetelor voua cand v-au aparut greturile??? La mine nici o urma de asa ceva, inca...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
vias spune:
...buna dimineata
....
...la mine au reaparut greturile...si ma chinuie ingrozitor de tare...bine macar ca sunt in concediu medical..
Bujo..adresa mea este ''camytza_joe@yahoo.com''...sper sa intri si sa putem schimba pareri...![]()
...merg inapoi in pat acum...va pup pe toate!!

pustai
anaxena spune:

presimt ca am infectie urinara,de fapt azi sunt 90% sigura ,ca m-a usturat un pic dupa ce am facut pipi meu tulbure...offf..sunt tare supi...dc faceam si eu urocultura mai devreme,poate evitam...nici n-am mai putut dormi la gandul ca am infectie urinara...azi ma duc direct si cumpar un recipient si maine ma prezint cu el la laborator,deshi eu stiu deja raspunsul
ce poate sa-i faca lui bb o eventuala infectie urinara??
din cate shtiu eu imi vor da antibiotice,nu?macar am trecut de trimestrul 1 sau ma amagesc singura?
ajutati-ma
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
M&M spune:
quote:
Originally posted by anaxenapresimt ca am infectie urinara,de fapt azi sunt 90% sigura ,ca m-a usturat un pic dupa ce am facut pipi meu tulbure...offf..sunt tare supi...dc faceam si eu urocultura mai devreme,poate evitam...nici n-am mai putut dormi la gandul ca am infectie urinara...azi ma duc direct si cumpar un recipient si maine ma prezint cu el la laborator,deshi eu stiu deja raspunsul
ce poate sa-i faca lui bb o eventuala infectie urinara??
din cate shtiu eu imi vor da antibiotice,nu?macar am trecut de trimestrul 1 sau ma amagesc singura?
ajutati-ma
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
Ana, nu e neaparat sa ai infectie urinara, poate fi o banala inflamatie a zonei!!! Daca ai infectie si va trebui sa iei antibiotice , trebuie sa rogi doctorul sa iti dea ceva care nu afecteaza sarcina..Multa sanatate!!1
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s