Ninge peste noi cu flori...

Ninge peste noi cu flori... | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Daca in loc sa cititi titlul asta l-ati fredonat pe o melodie de mult uitata, sunteti de-ale mele:

http://uk.youtube.com/watch?v=3TyYhdDh5zs

N-am crezut ca am o memorie asa elefantina, dar de la primele acorduri i-am si revazut pe scena de la Mamaia, pe Mihalea si pe pustiul pe care eu i l-am atribuit drept fiu si nu concepeam sa fie altfel... era la inceputul anilor 80.

M-am topit de emotii demult uitate.
Asta e cadoul meu de Craciun catre voi. Ce pacat ca n-are si imagine...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Am cintat, da... Cred ca am Mamaia in plasma!
Multumesc!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si eu fredonez piesa acum...........doamne ce vremuri.........cate comori ingropate in uitare.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

off topic: are cineva idee totusi, in ce circumstante a murit acest mare artist?

mie-mi placea si povestea unui ciobanas : http://uk.youtube.com/watch?v=WClidiGf1xs

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

off topic: are cineva idee totusi, in ce circumstante a murit acest mare artist?

pai... nu se stabilise ca a fost ucis? de catre "partenerul" sau...
sau a ramas ca s-a sinucis?
chiar nu-mi amintesc cum a fost finalizat cazul... stie cineva?

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Din ce imi amintesc eu, cazul a fost finalizat. Au fost gasiti doi vinovati( sau un vinovat si un complice) . Pe vremea aia cei doi ( tineri, undeva la 19 ani, parca) lucrau la Metrorex. A fost considerat omor dar parca totusi- cumva, nu mai tin minte, nu a fost la fel de <amplificat> pe cat dadea presa. Stiu ca am fost dezamagita de finalizare. Ceva in genul de <jaf urmat de uciderea victimei>...Scuze daca ma insel asupra verdictului final.
La fiecare vizita, <<Bobita Neagra>> constata cu invidie ca Mihalea traia in bunastare, avind in casa numeroase obiecte de valoare: video, combina muzicala, radiocasetofon si multe multe altele. La un moment dat, Gavrila si-a pus in gind sa-l ucida pe artist, probabil pentru a-l jefui, sau pentru a scapa de povara relatiei homosexuale. Pentru ca nu credea ca ar putea sa reuseasca de unul singur, i-a impartasit ideea de jaf si prietenului sau, Ionel Paun, cu care intretinea se pare si relatii homosexuale. Dupa ce Gavrila si Paun au fost prinsi - in februarie 1994, la circa 40 de zile de la asasinat - s-a stabilit ca cei doi hotarisera data jafului si a asasinatul pentru 28 noiembrie, intr-o duminica, cind Gavrila i-a telefonat lui Mihalea spunindu-i ca-i este dor de el si vrea sa-l vada. (Evenimentul zilei)
Melodia este grozava! Ani de zile am asteptat poate- poate apare printre noile voci din muzica si copilul Catalin Munteanu.

Mergi la inceput