*** LA REDOUTE *** (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alina eu zic sa mai dai o fuga pana la posta, sa prinzi o tanti draguta si sa o rogi sa se uite si prin depozit dupa o punga alba pe care scrie cu verde "la redoute"..sau dupa o cutie. Desi..la suma pe care ai spus-o tu..150 ron mai mult ca sigur e punga. Iar aia vine ca si "scrisoare mare", se elibereaza de recomandate, nu de la colete..cel putin asa e la mine la OP.

Daca tot nu e, n-ai decat sa astepti sa-ti raspunda pe site, si sa-i rogi sa-ti retrimita coletul..dar asta se poate numai daca a trecut o luna de la comanda deja

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by madau

Alina eu zic sa mai dai o fuga pana la posta, sa prinzi o tanti draguta si sa o rogi sa se uite si prin depozit dupa o punga alba pe care scrie cu verde "la redoute"..sau dupa o cutie. Desi..la suma pe care ai spus-o tu..150 ron mai mult ca sigur e punga. Iar aia vine ca si "scrisoare mare", se elibereaza de recomandate, nu de la colete..cel putin asa e la mine la OP.

Daca tot nu e, n-ai decat sa astepti sa-ti raspunda pe site, si sa-i rogi sa-ti retrimita coletul..dar asta se poate numai daca a trecut o luna de la comanda deja

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Iam trimis mesajul tau fratelui...acum o sa astept sa se duca ..sa vada ce si cum..problema e ca eu sunt in buc iar coiletul vine la ploiesti..deci..trebuie sa il frec pe frate-miu cu chestiunea asta..dar saracul...nu zice nici pas...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Alina,asa e,cel mai probabil coletul tau a venit sub forma de "Scrisoare mare" si tipele de la posta habar n-au ce au primit,se uita la colete si iti spun ca al tau n-a sosit.Mai insista.Nu conteaza ca ai scris in engleza pe site,noi cam toate scriem in engleza cand avem ceva probleme.

Despre trusa de machiaj...as fi vrut sa pot spune ceva.Am comandat-o pana acum de 2 ori de pe 2 conturi diferite(adica am folosit cod) si de fiecare data am primit alt cadou,cu scuzele de rigoare.O data am primit o geanta urata maro si apoi un pled in dungi.Nici urma de trusa de machiaj,cu toate ca si acum apare ca disponibila imediat daca testez codul.Ciudat,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Addya are trusa de machiaj, am vazut-o si eu la ea si mi s-a parut ok. Poate intra si ea sa ne zica mai sigur ce parere are, a folosit-o, sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Fetelor, ajutatiii-ma si pe mine!
Daca fac o comanda azi ajunge pana la Craciun? Comanda nu o fac pentru mine ci pentru shefa mea, respectiv jucarii pentru nepoteii ei. Ce ziceti, risc au ba? Pot suna la nr asta 0 892 350 353 sa intreb, sau sun degeaba?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

unde ati vazut voi colectia 2008 de vara ?

Alina , au dreptate , coletele mici vin la ,,recomandate , incearca la scrisori nu la colecatrie . Daca tot zic ca nu si nu fa un pic de galagie, spune-le ca ai ptimit mail ca lucrurile au fost trimise .
Vezi ca exista un site al postei romane in care poti urmari corespondenta -eu o urmaresc cand pleaca spre strainatate , nu stiu daca se poate si invers , de regula cei din Franta pot sa spuna cand iese un colect,scrisoare de pe terit. lor
Eu am primt n de pe ebay si pot sa-ti spun ca nu se pierd , sunt furate sau netrimise . Mie mi-a venit un colet pe e bay dupa 3 luni -avea stampile de ,,Ecuador , cred ca se ratacise la avion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am intrat in a treia saptamana de cand am trimis poza cu cecul rupt, in speranta ca-mi vor debloca contul. Am scris si pe site...intreband cat mai dureaza si azi mi-a raspuns Cristine:

Dear Madam,
Your file is settled now. I will contact the booking department in order to remove the blockade so you can order again.
Thank you
.

Mai dureazaaaaaaaaa Sper ca pana in ianuarie s-o rezolve, totusi!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

trusa de machiaj e ok si cat se poate de folosibila

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am intrat in a treia saptamana de cand am trimis poza cu cecul rupt, in speranta ca-mi vor debloca contul. Am scris si pe site...intreband cat mai dureaza si azi mi-a raspuns Cristine:

Dear Madam,
Your file is settled now. I will contact the booking department in order to remove the blockade so you can order again.
Thank you
.

Mai dureazaaaaaaaaa Sper ca pana in ianuarie s-o rezolve, totusi!

Paris

Clau, fac haz de necazu' tau (shame on me), dar parca esti prinsa de nazisti in "blocada de la Leningrad". Sper insa sa nu dureze cat aia (900 de zile)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

ligeea noua colectie e la bb fetite-baieti de 0-4 ani nu stiu la adulti daca a aparut.

am cam puricat azi site-ul si tot ce e frumos marimea 74-81 rar ma gasesti iar papucei 19-22 toate sunt epuizate aproape, deci eu nu mai astept reducerile ca nu mai gasesc marimea fetelor , astept sa vina cardul nu stiu ce dureaza atat.
sunt curioasa cum vor fi si reducerile dar mi-e frica ca raman fara hainute si papucei...

Mergi la inceput