PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
gina_butnaru spune:
Buna fetele! Am intrat si eu.
Am ajuns mai tarziu, ca am fost cu piticul la dr. Are amigdalita si iar ne-a dat augmentin.
Cand ziceam si eu ca e mai bine, ma loveste iar.
Ziceam ca macar zilele astea, pana la sarbatori sa fie si el bine, dar asta e!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
bulinuta27,totusi ai putea sa te bucuri ca nu ai cancer.oricum,"amuzanti"doctorii astia.Unde dai si unde crapa!
Ginasi noi tot amigdalita,tot augmentin
Ce doza ti-a dat?ca mie mi-a zis 2,5ml la 12 ore si pe prospect e doza pentru bebe dupa 2 ani.Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Iulia, noua ne-a dat 4 ml la 8 ore.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
bulinuta27, no comment! De la medicii nostri te poti astepta la orice! 
Tocmai am revazut zilele trecute "Moartea domnului Lazarescu" si mi-am adus iar aminte de sitemul nostru medical. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

MissJJ spune:
Buna fetele!
Harnicutze sunteti la scris.
Eu sunt bine si rau. Ieri am fost la ginecologie toate ok aceeasi bacterial vaginosa dat crema luat swab astept rezultate, merg din nou la 20 de sapt. Boon.
Mers cu busul o ora bus stil vechi cu doua trepte plus fara loc de carucior plin de babe si mosnegi. Ajuns la spital mers la control mers la luat sange plecat spre casa dupa ce am stat in frig 40 de min sa plece autobuzul, ca e unul la o ora.
Plecat autobuz totul bine si frumos pana cand deodata ma ia cu greata rau de tot scobesc prin rucsac gasesc o punga si pune-te mama draga pe dat la rate in bus noroc cu o babutza ca a tinut carutul sa nu zboare la curbe si se juca cu fata sa nu ma vada ce fac eu.
Si am vomat frate de nu ma mai orpeam apoi cu chiu cu vai m-am dat jos parca eram cazuta in cap ametita etc o iau usor spre casa aer curat poate mi-e mai bine ajung in parc mai vomit de vreo doua ori se uitau toti la mine ca la nebuni, ce ziceau aia e beata ce e cu ea.
Ma rog ajung acasa ma inrind pe canapea se invartea totul cu mine sun Flo zic vino ca mor lasa sevriciul dai incolo de bani vino si stai cu fiicata ca eu dau coltul.
Asa ca aseara cu chiu cu vai am mancat cateva boabe de strugure si luat cateva guri de apa. Pus in pat odata cu gainile si fiicamea la 7 dormit chinuit pana dim. Acu tot rau am mancat si tot rau mie, simt ca acusi iar vomit.
Si asta se intampla toate acu cand mai am asa putin si plecam in ro. Tre sa fac stoc de pungi la mine ca daca ma apuca pe drum pe undeva macar sa nu fac mizerie pe acolo.![]()
Calcat: ca si Miruna este sg lucru care il urasc with all my heart. Mama e obsedata calca orice si chilotii si sostele si prosoapele de bucatarie orice toata viata m-a omorat vai nu lua aia dao jos sa o calc si etc asa ca eu nu calc decat la ocazii speciale sau cand e ceva ce necesita neaparat calcat. In rest le spal hainele le scot le intind frumos le strang le pun pe umeras si in dulap cu ele si gata. Si asa mama cat a stat aici mia calcat toate prosoapele si etc, ca m-a disperat cu calcatul asa ca sorry eu nu calc.
Haine bebeii noaptea: a mea de mult timp doarme cu pijama de oamenii mari. Adik bluza si pantalonas fara sostete sau altceva dezvelita ca e cald in casa. Vara cand e f calc doarme numai cu body, cand se mai racoreste pijama fara body bluza bagata in pantaloni si acuma ca e mai racoare noaptea pijama plus body pe dedesupt.
Jucarii avion: Genie ms.
Toate jucariile alea d ela fisher price in lb romana le-a cumparat deja bunicu' la nepoata o vor astepta cand ajungem acasa.
Am zis ca o sa ii iau niste carticele si un plus o matza ca tare le mai iubeste si o sa mai caut inca ceva de rezerva.
Canini: avem 8 dinti trei masele nici un canin, mai asteptam.
Sabina ms mult de oferta esti f dragutza.
Dar noi stam trei ore in aeroport numai ca is seara si sper fata sa fie ok si sa nu ma miorlaie prea mult pe acolo. Acuma sa speram ca gasim ceva de mancare seara sa fie ceva deschis, aici sunt magazine si de toate ai pe unde pierde vremea da in ro trei ore in aeroport iarna nu prea vad ce am putea face.
Si cica suntem in europa si ala e aeroport international.![]()
Casm atata cred daca imi mai aduc aminte va mai scriu.
Edit: mi-am mai adus aminte cu toate ca mai era ceva si iar am uitat.
Bulinutza ce mai mama rasu plansu stil romania pur si clasic.
We will never change.
Vb ta noroc ca nu esti mai slaba de inger ca atunci chiar faceai infarct. Asa si eu lumea vb de cancer si eu vb de morti si decese la orindea zilei de la mama is obisnuita lumea zice ca is cu snage rece nus da asa am crescut. Ca mai vb cu lumea la tefelon si ma intreabau mama nui acasa, eu lejer nu mama e la morti.
Adik cu decesele la starea civila deci va dati seama. Lumea se cam bloca la celalat capat de telefon auzind asta bine cei care nu stiau despre ce e vb.
Mai era ceva imi storc creierii si revin.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
bulinuta27 spune:
gina, julax sanatate la puiutii mici
de medicii de la noi...ce sa zic...amuzanti intr-adevar 
am vazut si eu filmul luni seara si m-am certat cu tv-ul de ziceai ca sunt nebuna 
mada ...hai fi barbata zoe ca trece...si nici sa nu iti pese de ce zic/fac/se uita ceilalti...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Gina, dat 4 ml la 8 ore?Nu e cam mult?Te-ai uitat pe prospect?Ca mie mi s-a parut si 2,5 ml mult.stiu ca medicii au tendinta sa dea mai mult decat in prospect.
Mada
poate mai trecere starea asta de
.Imi imaginez ce aiurea ti-a fost in bus si in parc si mai erai si cu bebe.Mai e putin si scapi si de astea.Te-ai mai gandit?Le vei spune alor tai de sarcina sau le-ai spus deja si n-am fost eu pe faza?Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
bulinuta27,multumim 
azi sunt in priza.M-am ocupat de Alex de dimineata,apoi am facut curat prin bucatarie,asa serios,prin dulapuri,am sters faianta si acum ma duc sa-i curat pestele lui Alex ca se va trezi curand.
Slabuta activitate azi,desi vremea nu prea tine cu noi.sau poate pe la voi e mai frumos...Iulia @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
MADYN spune:
Bulinuto sintem con-tarance
, eu stau pe linga Budimex.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
gina_butnaru spune:
Mada, sper sa-ti fie mai bine si sa te distrezi in Ro. 
Iulia, si dr. ne-a zis ca e doza cam mare pe care ne-o da, dar si ce are el in gurita e nasol. Are amigdalele marite rau, febra etc. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker