PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor eu plec si astazi lucrez deci nu mai intru pana diseara. Pentru cine deschide capitol nou va rog frumos ca dupa mesajul initial sa mai scrieti un mesaj ca sa am eu loc de editare. Ma ocup sigur diseara de treaba asta.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Miruna, spor la treaba iubito, ma bucur tare ca iesi din casa fara copil, indiferent care ar fi destinatia Imi pare rau ca aseara nu ne-am pupat la program, poate tocam diseara, te astept frematanda on-line

Babee, misto activitatile voastre de dupa-amiaza, mai da-ne si noua idei.
Misto ca s-a intors bb si asteapta cuminte intalnirea cu familia

Buli, ce dude ai mai facut, ia? haide treci si raporteaza

Ioana, cu intarziere marturisesc ca m-am hlizit de visu' tau cu cezariana...aseara a venit prietena mea pediatra care ma intreba cand produc o fetita...i-am zis ca astept medicina sa evolueze astfel incat sa fac sigur fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bulinuto mersi de pontul cu Hornbach. E chiar in "satul" meu .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, sa ti se implineasca dorinta! hai, mai scrie!sa stii ca eu nu ma stresez cu sarbatorile, mai am pana atunci, so; tb sa ne vedem;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Mady, pupici la fata
Anasia, ce mancam azi?
Iulenca, esti betoanca tare

Mergi la inceput

Anasia, Zarzu papa ardei umplut + smantana azi, iar oamenii mari ciocanele la ceaun cu piure si ardei copt ...mai da-mi si tu idei

Zarzu a plecat cu tati sa spele masina lu'mami plina de sticksuri si servetele si reviste rupte, design a la Luca evident, ca arata ca dupa bombardament...iar eu...calc, normal, ati ghicit... ascult colinde si calc, na ce sa fac, imi da liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, pitica papa supa cu perioase de carnita de pui+ putin orez;dupa-masa, biscuiti "julax" si orez cu lapte (asta s-o vedem)
mami papa piure de cartofi cu castraveti murati taiati si amestecati in piure;
gata, in week ii fac ardei umplutcu carnita de vita;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

no, hai ca intaresc si eu randul calcareselor, cristina, genie, babee...Desi urasc calcatul, ca si voi calc tot cu exceptia lenjeriei de pat care ma enerveaza ca-i prea mare, dar o mai calc din cand in cand. Imi plac lucrurile calcate si frumos impachetate, chiar frumos mirositoare...
Primele 3 luni am spalat separat lucrurile, acum toate gramada in functie de culori, chiar si cu ciorapii lui tati

Referitor dormit noaptea, Philip doarme cu body si pijama normala in sac de dormit.

Va pupacim in zbor pe obrajori...venim pe rand la toate

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alex papa astazi supa de legume+peste fiert si probabil 1 biscuite desert si diseara branza cu...nu stiu inca ce.Noi papam peste afumat,ciorbita de legume si racitura de peste.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata gagici
m-ati omorat cu retetele...si mi-e o foameee.de turbez
anasia
babee bravo...sa fie sanatos micul urias
iulia hai ca bagam, bagam
miruna spor azi
cristina -ioana io...nu am facut nimic domle...sunt cuminte foc
madyn cu placre...in ce zona stai? ca io stau intree piata resita si giurgiului

asa...si acu sa va pove o experienta de aseara la spitalul Sf Ioan marca 'Alina' - bulinuta
de fr-o 2 saptamani ma doare destul de rau in piept, si ma tot freca soata sa ma duc la spital sa ma vaza careva...aseara ma durea atat de tare ca o luase si pe umar (pe partea stanga in dreptul inimii) asa ca babele din familie au pus verdictu: infarct ..asa ca mi-am luat frumos cheile de la masina si m-am dus cu infarct cu tot la camera de garda
acolo o doamna dr draguta ma asculta si zice io nu cred ca e de la inima ca se aude ceva la plamani dar facem si un ekg...bon ekg normal zice hai la o radiografie ca e de la plamani...ma duc, fac si dr de la radiologie ma cheama si uitandu-se pe poza zice: draga nu e cancer ...moment in care m-a bufnit un ras de s-a crucit aia...cica da bucurati-va dar nici bine nu stati, nu e cancer dar e nus ce caca-maca...mai nene ce reactie e asta la undr? pai io ma dusesem ptr cancer???? putea sa zica in mintea ei asta...daca eram mai slaba de inger creca faceam infarctu ptr care venisem pe loc ...si uite asa m-am linistit...nu e cancer...toti nebuni tatica
hai ca va pup ca ma duc la o intalnire

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput