PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
julax spune:
Babee,bine ca s-a intors bebe si acum esti mai linistita
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
oanaalex spune:
Salutare livada
Julax executata reteta de biscuiti. Foarte usor de facut (eu nu sunt cu dulciurile si nu fac niciodata prajituri) si rapid. Alex mananca de ieri intruna. A fost aseara o fetita de aceeasi varsta in vizita si am pus la pachet![]()
Noi noaptea dormim imbracati intr-o pijama subtire gen bluza si pantaloni si in sac de dormit subtire, e asa un material ca un cearceaf mai gros . Alex e ok cu el ca nu-l impiedica cu nimic sa sara si sa mearga in picioare prin patut
. Avem si un sac de dormit primit din Romania dar e gros ca o plapumica si nu ne place, plus ca ii e si prea calc ca el e obisnuit la temperaturi mai scazute. Ina camera lui sunt cam 21-22 de grade si nu l-am gasit niciodata cu manutele reci.
In legatura cu spalatul hainelor eu inca le spal separat ca se strang destule si nu am avut niciodata neplacerea sa aibe hainute din care sa iasa culoarea, asa ca le pun la gramada. Stiu ca in tara mai pateam si eu cu hainele noastre si tr sa fiu f atenta, ca am patit de cateva ori sa distrug o gramada de haine din cauza asta.De calcat eu nu calc numai cand e musai ca nu-mi place
Stati ca mai citesc si revin...
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Muuh spune:
Pe aici si eu. Mama mama cat ati mai scris.
Alexei doarme in pijama cu picior, imi plac mie mult de tot cum ii sta iar el pare sa se simta bine imbracat asa.
Hainele i le spal separat si nu i le calc eu pentru ca urasc. Calcatul este indeletnicirea casnica pe care o urasc din suflet.
Bun deci acum stau de 6 sa deschid capitol nou dupa cum am vorbit. Daca nu ne place mai modificam dupa aceea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
muhh, succes!
babee, ai scapat de o grija!
bulinuta, iti dau de stire
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Miruna si eu urasc sa calc dar...tot calc![]()
M-am linistit nitel ca s-a intors bebe dar tare as vrea sa fiu cum o sa fie nasterea asta
Va povestesc peste vreo 10 saptamani minim![]()
Activitatea de dupa amiaza de astazi a fost salata de fructe.Phillip a taiat si el, Rebecca a mozolit niste fructe-a facut piure de fructe.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
oanaalex spune:
Babee felicitari pt bb marisor. S-a pregatit smecherasul pt marea intalnire
Admir fetele care au rabdare si calca. Mai faceam si eu inainte sportul asta dar dupa ce am venit aici si se usuca hainele in uscator e mult mai ok. Trebuie numai sa fiu pe faza sa le iau imediat dupa ce se termina de uscat sa le impatur. Eu aveam o fixatie cu asternuturile de pat care tr sa fie calcate si intinse bine, dar multumita uscatorului de haine am scapat (plus ca m-am specializat pe asternuturi creponate sa nu vad dungile
)
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
doniro spune:
Piersicutze, zici ca ti se pare ca Alex papa cam putin... Eu citeam mesajul tau si ma minunam cat de mult mananca... Pai Daria nu papa niciodata 2 feluri la o masa, lapte bea cam 500ml toata ziua; oricum mult mai putin, clar, si tot mi se pare ok... Eu zic sa stai linistita.
Emilia, eu si cand eram cu Daria si la sarcina asta am avut contractii incepand din luna 5 si a fost ok, nu s-a intamplat nimic rau, doar ca nu sunt tocmai placute... Eu simt ca niste intepaturi jos, de parca bb s-ar impinge, mi-a zis dr ca e de la efort, deci nu ma mir... Despre partea cu intorsul nu stiu ce sa zic, la mine amandoi s-au intors mai repede de 30sapt, dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, cred ca mai e timp.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
julax spune:
oanaalex,ce ma bucur ca au fost apreciati biscuitii
Referitor la calcatul hainelor si eu aplic smecheria asta cu impaturitul hainelor imediat dupa ce le-am strans de pe culme.Astfel ,nu mai calc pijamalele,maieurile sau hainele mai sport.Si totusi nu sunt asa sifonate.N-am ce face la capitolul camasi,dar sotul meu nu e un prof clasic si nu prea poarta camasi decat la inspectii,banchete sau ceva asemanator.Din vara am descoperit asta si imi e mult mai usor.inainte,seara dupa ce adormea alex calcam si iar calcam,acum mai fac ceva si pentru sufletelul meu.
emilia,imi amintesc ca si eu am avut cateva nopti in care nu puteam respira(respir doar pe nas)si am tot facut inhalatii cu un ulei de eucalipt si parca am folosit pinosol,niste picaturi pe baza de plante,oricum nu foarte puternice.Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
iulenca spune:
Miruna hai ca dau si eu o mana de ajutor ca sa se termine repede capitolul asta si sa incepem unul nou cu facelift.
Eu de cand m-am trezit sughit, ma enerveaza de mor da mi-am adus aminte cum sughitza picea mea in burtica.
Legat de spalat si calcat la noi buni spala separat hainutele ei si matusa le calca si le bibileste la greu. Recunosc ca is tare frumoase asa calcate si aranjate la dunga dar eu una nu le-as mai calca daca ar sta pici cu mine. Calcatul mi se pare intr-adevar cea mai naspa activitate casnica. Calc mai mereu dimineata sau seara strict ce imbrac si foarte rar am accese de harnicie dar atunci mai mult camasi ale sotului pentru ca desi nu ii place la camasa trebuie. Cand prind o mama sau o cumnata pe la mine le pun la treaba si recunosc ca imi place sa fie toate rufele frumos calcate pe umerase da daca io nu pot n-am ce face. Norocul meu e ca desi sunt cam dezordonata am un sotz la fel si deci nu indrazneste sa comenteze. Mai am si o prietena buna care cand vine pe la mine si stam la barfa doar noi doua mai si calca ca cica ei ii place si i se pare relaxant. Si cum eu sunt o buna prietena nu ii rapesc aceasta placere. ![]()
![]()
![]()
Imi place de mor cand vad viitoarele mamici ca vorbesc de puiutii din burtica. De-abia astept sa se nasca toti sanatosi si mamicile lor sa fie bine.
Legat de culcatul bebicilor Mariuka doarme cu pijama normala si are un body subtire pe dedesubt. la buni e un pic mai racoare si ii mai pune si sosetzele daca nu are pijamaua botosel. Ea nu doarme sub nici o forma invelita. La noi cand vine nu ii pun decat body si pantaloni pentru ca e f cald desi stam la parter. Nici noi nu dormim decat cu un cearceaf.
Bradut nu am facut ca nu m-am dus sa cumpar. Poate ne facem timp sapt asta si ne ducem.
Sabana nici mie nu mi se pare ca mananca putin pici si daca mai e si ok in toate analizele nu e cazul sa te ingrijorezi. Maria papa tot cam asa doar ca fara lapte ziua si doar un fel la pranz si iaurt dupa masa. Eu cu mancatul chiar nu am nici un stres si nici nu am avut. A avut si ea perioade scurte e drept in care nu manca mai nimik da am lasato cum a vrut ea si si-a revenit. Oricum nici nu se pune problema sa ii bagi in gura daca nu vrea pentru ca ne trezim cu mancarea pe pereti. Mai nou vrea sa manace singura si sa stiti ca ii reuseste. Ii pune buni o portie dubla ca sa poata sa pape si masa si pantalonii si animalele de pe bluzitza si covorul impreuna cu ea dar e super incantata.
Mada intrebai de jucarii pe avion. Eu de ex i-am luat acum de curand un ursulet de la Fisher Price care vorbeste in romana. Are 2 module unul de invatzat si unul de joaca/muzica. Si ea e super incantata pentru ca ursuletzul spune si canta o multime de lucruri cand il apesi pe diverse parti ale corpului si nu o plictiseste. Mai spune din cand in cand "imbratiseaza-ma, esti prietenul meu, te iubesc sau ma gadili" E super haios si are 2 trepte de volum deci il poti da mai incet ca sa nu deranjeze. E doar o idee da sincer depinde si de ce ii place ei. Cred totusi ca ar trebui o jucarie mai noua care sa ii capteze atentia si una mai veche care stii ca ii place.
Buli sanatate mamei tale si tie putere in continuare ca asta e.
Anasia saru-mana de retete, eu pe toate i le pasez lui buni. Sa stii ca nu te-am uitat cu poncho. sapt viitoare aducem si noi pitika si ramane la noi pana dupa revelion asa ca poate reusim sa ne vedem sa ti-l dau. Prietenele noastre Miruna, Miki, Andreea, Buli, Mada Cristina, Cristina Ioana piticii din dotare si cine se mai inscrie poate ne vedem si noi cu toatele in parc sau la un loc de joaca ce ziceti? O sa fie cam greu ca vin sarbatorile si mai e treaba de facut (eu nu ma agit prea tare da poate voi da) da ar fi frumos. Vreau sa o invitam si pe Cristina Ana pentru ca mi-ar fi drag sa il vad si pe piersicutzul ei mic si mi-a promis ca o sa ni-l arate si in realitate nu doar in poze.
Gata, ma apuc de treaba. pupici.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
iulenca spune:
P.S. Ce nasol arata avertismentul ala al meu. Dragi moderatori, eu promit ca o sa fiu cuminte si ca nu mai fac asa ca poate ma ajutati si pe mine sa il transform din rosu in galben sau poate chiar verde sau ..... cine stie poate scap de el. AAAA am uitat ca vine Mosu. Eu cred in Mos si sunt precisa ca o sa ma ajute el. Ar fi pacat ca acum sa imi fie zdruncinata credinta in Mos nu-i asa ?![]()
![]()
![]()
Nu cer mult nu?
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()