PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
MADYN spune:
Gina cit sint de mari brazii de la Mr. Bricolaje? Nu stau chiar aproape dar imi convine ca are deschis pina tirziu ...
Aaaa, si eu prefer brazii naturali
.
Cristina si mie-mi place sa-i calc hainultele. Dar numai pe ale lui, ca le vad asa mici si dragalase. Ca in rest urasc sa calc (desi de voie de nevoie calc cam tot, nu pt ca ma obliga cineva
ci pt. ca nu suport lucrurile sifonate).
Eu ii spal hainutele separat.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
andreea25 spune:
hai ca am prins liber la calculator .cand e sotzi acasa e bataie ![]()
- io ii spal inka separat lucrurile ei.
-nu i mai calc de muultt,decat dc e ceva urgent.nu mi place sa calc si nici nu mai am timp.
-de dormit doarme ori in dres +body,sau pantalonasi de pijama + bluzita ,cu ciorapei in picioare.pantaloni cu botosi si sac de dormit nu mai folosim de mult ,din motive de isterie
cristinico pai baga poze cu bradutzu'
si noi avem tot artificial de cativa ani.1.5 m are si am optat ptr el ptr ca unu natural dau bani gramada si se pleosteste ff repede fiind cald in casa.plus mizerie si alea alea.eu iau crengi de brad ca sa miroasa in casa. aaa si bradul i l impodobesc numai in ajun pe colinde si miros de sarmale
.e traditie
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
Cristina_Ioana spune:
Andreea si Sabana, noi nu il impodobim in ajun pentru ca ne este drag sa il avem toata luna decembrie. La fel si cu colindele, ne canta in casa toata luna decembrie. Asta nu ne impiedica insa si in ajun sa ne bucuram de bunatati, colinde si toata atmosfera aia.
Genie spune:
Crstinico, n-auzi fata ca si io calc! Deci suntem 2 pana acu...Cine se mai baga?
Misto ca ati facut bradul si ca Luca e cuminte si nu atenteaza la el, sper si Toni sa nu traga de el. Noi o sa luam natural, insa nu prea stiu care sunt scorurile, Gina zici ca 65 de lei la mister Bricolaj? Si sunt frumosi? Nici eu nici sotul nu am apucat sa umblam dupa brad, eu cu Toni bolnava mai mult prin casa, el pana seara la munci, deci...
Mada, legat de jucarie in avion, eu i-am luat vreo 3 noi: o girafa haioasa care scotea diverse suntele, ceva de ros(ei ii dadeau multi dinti atunci) si inca ceva mic de plus. Acum, a ta fiind mai mare, poti sa ii iei o papusa, o carticica de bebei si ceva cu cantecele, care sa nu deranjeze. Oricum, fii-mea a stat in picioare si a studiat toti vecinii, iar cand a obosit s-a culcat la mine in brate. Vezi sa ai multa apa si lapte cu tine sa-i dai sa bea, biscuiti, stciksuri si ce mai papa ea, borcanele, daca faceti si escala la Bucuresti. In privinta aeroportului nu sunt locuri de joaca iar la cafenele sunt preturi exorbitante, iar personalul nu prea amabil. Drum bun si vacanta placuta!
Cristina_Ioana spune:
Genie, ole calcareselor atunci!!! 
Fata si noua ne place naturel bradu' dar noi plecam la sinaia pe 28 pana pe 6, mama face acolo brad mare si natural, am zis sa facem aici unul micut de care sa ne bucuram toata luna, mi-era si cam tarsa sa nu il faca praf Luca, de-asta nu m-am aventurat sa iau unul natural ![]()
Genie spune:
Fetele, tocmai am facut biscuitii lui Julax!
De uituca ce sunt am uitat sa pun lapte dar merg si fara!
Doniro, mi-au intrat cam 3 linguri cu varf de faina![]()
Sunt buni, sper sa-i placa si lui Toni.
Ea a mancat tare prost azi, cateva lingurite de supa si o apipioara de pui numai...
Gagici, bebeii vostri au canini deja?
Piersicutze spune:
La sf asta de saptamana se zvoneste, ca eu si tati plecam in doi la tata la Breaza, sa ducem niste cadouri la fratele meu ptr Craciun. Se aude, ca am ramane pana duminica. Sa vedem, daca reusim sa iesim pe usa si sa o lasam pe pici cu cele doua bunici. Daca tot ajungem in zona, ne gandeam sa luam si brad din Campina, poate o fi mai ieftin pe acolo.
Pici a mancat azi ptr prima oara mandarine. Nu i le mai luam de la gura. A mancat 2 pe nerasuflate.
Genie spune:
Sabina, tu i-ai dat sa manace mandarinele cu pielita? Intreb pentru ca Toni se ineaca cu pielita si de fiecare data trebuie sa i-o curat.
Eu i-am dat si grepfruit si portocala sa pape si i-au placut mult. Ah, o data i-am dat si kiwi chiar. A fost ok.
Piersicutze spune:
Raluca prima oara i-am dat fara pielita si nu i-a placut. Apoi a cerut din nou, era cu pielita, si eu am stat cu frica, dar a mancat fara probleme. Ea nu se mai ineaca demult, desi eu mereu sunt cu ochii in patru. Si marul i l-am mai dat cu coaja. O sa incerc sa ii dau si eu portocala si pomelo.
Am mutat scaunul lui Alex cu noi in bucatarie si acum luam masa numai in cadru organizat. E tare bine, sa ne adunam cu totii la pranz si seara.
Raluca tu intrebai acum cateva zile de micul dejun. Sa stii ca si Alex face la fel. Nu mai vrea ou, nu mai vrea branza, cascaval si altele. Dimineata mananca doar lapte cu cereale, pe la 11 ii dau ceva fruct si iar lapte, ca deh adoarme doar la bibe, la pranz felul 1,2 si 3, pe la 4 iar ceva fruct, biscuiti sau ce mai am prin casa si vrea sa manance, pe la 5 se culca, se scoala la 7, ne punem la masa, mai serveste ceva usor, ne mai jucam, baitza si pe la 10 culcare, cand bea vreo 2 bibe. Eu tot am impresia ca nu mananca suficient, dar totusi analizele i-au iesit ok la anemie si ea ia in greutate. Nici nu as vrea sa o fortez sa manance.