PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Cristina_Ioana, daca asa te relaxezi tu, n-are nimeni nimic impotriva!

Ati si facut bradul? Maaaaama, ce harnicuti ati fost! Si eu sunt curioasa cum o sa se poarte piticul meu cu el, ca anul trecut nu prea stia. Mai mult trageam noi de el, sa-i aratam. Apoi a inceput si el, dar nu prea l-am lasat. Asteptam si noi cu nerabdare saptamana viitoare, sa impodobim pomul!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, bravo tie, esti o harnicuta!
mai, vezi sa nu deochi zarzarelul....

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Ce frumos, Kati! Poate se face si la noi la cresa serbare, sa vedem!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

apropos de globuricit a fost krisztina mica ii dadeam sa se joace globuri facute din plastic, se sparg numai daca sunt calcate, pot fi aruncate pe covor/mocheta nu se sparg. incercati, vedeti ce se intimpla. cu robi voi face la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

M-a anuntat sotul ca ajunge azi acasa mai devreme si mergem in Cora sa luam bradut. Sunt f fericita ca l-am convins sa luam brad artificial. E adevarat ca nu miroase a brad in casa, dar arata mult mai bine, nu face mizerie si e si mai avantajos. Noi avem globuri de plastic, sa speram ca nu o sa avem incidente.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Kati, noi avem toate globurile si ornamentele din plastic. Dar nu pentru ca am cautat special, asa am gasit. Noi (adica eu si sotul meu) pana anul trecut (cand am petrecut primul Craciun in casa noastra), nu am facut pomul si de acasa nu am luat globuri mai vechi, care sunt superbe, dar se sparg. Acum astia au adus pe piata mai mult globuri de plastic, mai rar gasesti piese cum aveam noi cand eram mici. Hai ca am devenit nostalgica si probabil, si incoerenta.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Si noi tot artificial, cam 1 metru jumate are, am pus 2 instalatii si multe multe globuri, e frumu tare, duminica l-am facut cat dormea Luca...si cand s-a trezit si l-a vazut facea Oaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Am vorbit acum la cresa cu asistenta sefa si cica piticul meu e mai bine. A papat tot, a avut doar un pic de febra (37 grade) si a dormit inainte de masa si acum era iar la somn. Sper sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Noi o sa luam brad natural. Poate sunt eu mai de moda veche, dar imi place sa miroasa a brad in casa. La un moment dat ma batea gandul sa ne luam si noi unul artificial, cu preturile astea, dar eu stau langa "Mr. Bricolaj" si au adus deja brazi frumosi cu 65 lei. Si anul trecut tot de acolo l-am luat si a tinut destul de mult.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Anasia Natania, pisica e in genere cuminte, nu face rau, desi Alex uneori o cam chinuie, dar atunci o iau si o bag in alta camere. Alex o iubeste mult si de fiecare data cand primeste o jucarie noua, cheama pisica sa ii faca prezentarile. Intr-o zi am surprins-o cum ii arata cartea ei cu pisici si catei. Catelusa in schimb nu tolereaza comportamentul ei, fuge de ea numa cand o vede.

Noi facem bradul pe 24, asa cum am fost invatati acasa. In ziua de 24 la noi in casa miroase a toate bunatatile si seara facem bradutul, noaptea vine Mosul. Noi tot natural vom lua. Abia astept sa ii vad fata. Si globurile noastre sunt din plastic, mai avem si cate unele de cand eram mici, le voi pune mai sus. De ancorat, il vom ancora cu sarma de stalpii de lemn.

Mergi la inceput