PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetelor, voi mai spalati hainele copilului separat sau mai combinati si cu ale voastre?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana

separat cu persil din ala lichid.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gina, nu rade de mine, dar mie imi place mult sa calc, mai ales lucrurile lui Luca micutze... Sunt fixista rau, sa vezi cum i le impaturesc si aranjez... ma adun doar eu cu mine cand calc si ma gandesc la ale mele, pigulesc acolo cu mainile si cu capu' sunt departe...fac asta fie cand doarme Luca dupa-amiaza, fie mai calca femeia, fie in wd cand mai iese tati sau buni cu el...deci e momentul meu

Doniro, apropos de Ruse, noi cand mergem iau cate 3 bax-uri de lapte Nestle cu biscuiti si cacao...sunt cutiutze mici de 250ml parca, cat o portie adica...nu se tin la frigi si au valabilitate lungutza...si ii place mult...intr-adevar iesim muult mai ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Gina, eu nu i-am calcat niciodata hainele, pe bune. Doar asa, daca era vreo rochita mai fitoasa si asta numai din motive estetice, nu pt a le dezinfecta, si nu au fost probleme.
Genie, eu ii pun sacul dupa ce adoarme, iar dimineata ea sta in fundulet, se mai joaca prin patut si cand se plictiseste ma striga sa vin sa ii dau sacul jos. A facut urat vreo 2-3 zile pana s-a obisnuit. Dupa aia nu au mai fost probleme.
Multam fetelor care au raspuns; ciorapi nu imi place sa ii pun ca o strang; iar daca sunt mai larguti, ii cad din picioare. Vai, vai, ce probleme am eu... :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Doniro eu ii pun ciorapi, ca am eu un fix asa, ca ar raci sau nu stiu. Si eu dorm de cand ma stiu cu sosete in picioare si Silviu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Fii-mea ii prezinta acum pisicii cosul ei cu jucarii. Pisica pare sa nu fie interesata.

Mergi la inceput

Mirunaaaaaaaaaaa, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

martta, n-am apucat sa-ti scriu, e mai bine sa incepi cu reteta lui julax, ca e pe probate
doniro, noi mai avem pantalonasi cu botosi de la rombaby, dar si din aceea fara, deci noi dormim dezvelite (ca si ma-sa) si cu picioarele goale; noaptea am mai verificat-o si avea picioarele calde, si la noi in casa e cald; am acoperit-o si m-am trezit ca tb s-o schimb, transpirase tare la gat si umeri; sacul de dormit si acum sta degeaba;deci doarme numai in pijama intreaga sau body+pantalonasi de bumbac;sosete in pun dupa baie, putin;
cristina ioana, hainele le spal separat pt ca masina imi permite sa spal haine putin, exact cat sunt ale ei; de calcat le-am calcat pana aproape de 1 ani, pe dos si pe fata (pe dos pt asa mi-a spus dr , dar numa pana la 3 luni era bai); acum calc doar, asa, cand e ceva ce tb neaparat calca;
sabina, nu se infige pisica in ele?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Sabina, ce scumpica trebuie sa fie piticuta ta cu pisica!

Cristina_Ioana, ce scumpica esti cu metoda ta de relaxare. Eu nu prea calc rufe, decat camasile sotului si din lucrurile mele, ce nu merge luat necalcat, ca nu prea am timp, decat duminica dupa-masa sau seara mai fac operatiunea asta. Al meu pitic nu ma lasa sa fac nimic. Daca sta un pic potolit, inseamna ca face ceva ce nu trebuie.

Doniro, vad ca nu sunt singura care nu calca rufe(prea mult).

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Sa inteleg ca io sunt singura tuta care calca tot ce prinde?
Io si treningul in care stau in casa il calc si ala in care fac mancare

Sunt de-a dreptul impresionata ce 'gentil' este Zarzaru cu bradutzu'....a trait saracu' 2 zile fara sa traga de el...fara sa trage de globuri....hmmm, ce-o fi cu copilul meu? n-o fi in apele lui? i-am aratat ieri ca daca tragem de globuri se sparg si i-am expl ca la anul nu vom mai avea cu ce sa facem bradutz...si acum le mangaie cand si cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nu mai stiu ci ce a intrebatdar raspund si eu repede:
- robi doarme in pijama flausata cu labutze, dedesubt un body subtire cu sau fara mineci, cum se nimere
- nu-i calc hainele decit daca e musai nevoie
- spal hainele toate laolalta (s-au mai nimerit si sosete de-a lu' tat'su ca le-a bagat el pe toate si n-am vazut)
gina, la noi la cresa a fost un fel de serbare in sensul ca asistenta sefa ne-a prezentat o caseta cu ce a filmat ea pe parcursul anului, s-a facut bradul si a venit mosul cu sacul plin, evident. s-au servit prajiturele, s-a dansat. tare frumos a fost!!!!

Mergi la inceput