PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Cristina_Ioana, eu i le mai amestec, daca am colorate de-ale lui care ies si sunt mai putine, le combin cu ale noastre ("fara ciorapii citati"). Iar pe cele albe si care nu ies la spalat ale lui i le spal separat, ca strang un cos plin pana ajung eu sa le spal. Dar i-am mai bagat si la gramada.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Auziti fetelor, dar de calcat voi le calcati hainutele bebeilor?

Eu nu i le-am mai calcat de cand avea 2 saptamani si a urlat o data, ca m-am fript cu fierul si de atunci, am zis: "Gata, nu mai calc nimic!" si vad ca n-a patit nimic.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare!
Fii-mea iar avut o nopate agitate si din cauza nasului, a caninului care sta sa sparga gingia si in plus a inceput sa tuseasca. Ii dau picaturi de ambroxol si sper sa treaca repede. Voi ce remedii ati mai folosit pentru tuse?
Julax, multam de reteta, incerc si eu sa fac azi dar nu am bicarbonat, o merge si fara? M-a dat gata Alex al tau cat de cuminte sta el acolo pe scaunel ca un om mare si roade la biscuiti! E dulce foc! Sanatate maxima!
Doniro, si eu am avut un soc asta vara cand am fost la soacra-mea in Germania referitor la preturile la lapte, biscuiti, pampersi si alte lucruri pentru copii. Laptele Humana 3 pe care ea il papa acukm e la ei 8,4 euro iar eu dau 40 de lei pe cutie...Ce sa mai zic...
Eu noaptea ii pun pijama -fie bluzita cu pantaloni, fie intreaga (fara botosei insa ca nu am gasit) cu un body maieu subtire pe dedesubt dar cu sosete in picioare pentru ca ea doarme dezvelita(vorba Ginei, calare pe pilota. Dar daca Daria sta in sac, nu vad nici o problema in a o lasa fara sosete. Dar cum o faci sa stea in sac, nu se enerveaza ca nu poate sa se ridice in picioare?

Gina sanatate piticului!

Mergi la inceput

Mersi mult, Genie. Si piticutei tale, multa sanatate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, cred ca v-ati obisnuit deja cu intrebarile mele stupide, asa ca nu ma dezic: cum imbracati voi copiii noaptea? Ma refer mai ales la pantalonasi, pt ca eu i-am luat pana acum Dariei pantaloni din aia cu tot cu botosei, dar nu prea mai gasesc asa mari. Oare ii e frig daca o las cu labutele goale si cu sac de dormit? Adica pijama obisnuita...?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Noi nu mai avem de mult pantaloni cu labute , avem pijamalutza pantalon si bluza ca la oameni mari si la talpici sosete subtirele obisnuite de bumbac, eu l-as lasa fara dar el se rasuceste noaptea si mai doarme si dezvelit si ma gandesc sa nu ii inghete labutzele.
Sub pijama punem body ca se mai ridica pijamaua.
De cand a fost bolnavior am capatat obicei sa ii pun si tricou peste body dar am vazut ca transpira deci ii e cald asa ca lupt cu tentatia asta sa nu il inhaiburesc.
Oricum e cald in casa 23-24 C.

Ideea e ca eu transpir zdravan noaptea acum de la raceala, sarcina sau ce o mai fi si nu prea am cum sa apreciez daca si lui ii e la fel de cald.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Referitor la spalatul si calcatul hainutelor. Eu inca ii spal separat pentru ca ea are pielea sensibila si folosesc detergent special. Cateodata mai bag si laolata cu lucrurile noastre, dar rar, cand am nevoie de ceva urgent. Ca periodicitate spal lucruri de ale ei cam o data pe saptamana. De calcat le calc dar asta pentru ca am timp si imi place cum arata calcate. Mama rade de mine ca am atata rabdare sa calc lucrusoare mici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Doniro, eu il culc ori cu un dres subtire si un bady, ori cu pantaloni fara picior, sosetute si bady, desi cand e in pantaloni, trage de ei pana ii ies din sosetute, cred ca nu prea ii place combinatia asta. Eu zic ca daca e in sac de dormit, merge cu labutele goale, daca nu, cred ca e cam frig. Al meu, cel putin, nu sta deloc invelit noaptea, doarme numai calare pe pilota. Il mai invelesc eu cand ma trezesc si il vad.

Andreea, sa stii ca ne-am distrat de minune. In poze nu se vede chiar totul!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

si al meu tot calare pe pilota doarme si credeam ca numai al meu face asa, le-o fi cald?

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ginoaso, io calc tot

Mergi la inceput

Emilia, cred ca toti fac la fel. Si pe-al meu il mai gasesc transpirat. Cred ca lor le e mai cald decat noua.

Cristina_Ioana, ai o rabdare de fier, sa calcu tot-tot. Mai ales chitibusurile mici ale bebeilor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Donro sa vezi la Ruse produse Nestle scrise in romana la aproape juma de pret si nu numai, ca te apuca toate cele.

Si Alex doarme tot in pijama Mother Care, dar eu ii pun soseste in picioare.

Rufele le spal separat. De calcat nu calc decat daca e maxima urgenta. Ar insemna sa stau numa in bucatarie, baie, sau masa de calcat. Nu stiti vreo femeie, care sa ma ajute si pe mine in casa, mai am un pic si dau bir cu fugitii.

Sanatate puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput