Ai nostri, ca brazii! (56) La multi ani braduti!
Raspunsuri - Pagina 13

crinuta spune:
crinuta spune:
 La multi ani Victor! Sa cresti mare, si sa iti bucuri parintii cat mai des!
Crinuta si  Rayan
 Rayan 
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

crinuta spune:
crinuta spune:
 Kris, voi veniti da? Fac iar numaratoarea copiilor.
Cred ca vor fi 14 in total.
Patricia, Iulia vine, da? 
Gata, eu ma apuc de curatenie. Ne vedem maine, si nu uitati de cadouri.
Luati-va numerele de telefon la voi, ca sa nu ne ratacim.
pupicei multi
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

monalac spune:
monalac spune:
 AMAYA,am plans cand ti am citit mesajul,e cumplit ceea ce povestesti.sa dea dumnezeu ca fetita sa se insanatoaseasca repede!multa tarie si voua! 13+
13+
Mami de  Cris
 Cris
Poze Cris

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Vai Amaya, ce experienta groaznica traiesti tu cu micuta Crsitina. Mi s-a facut pielea gaina! Multumim ca ne-ai avertizat. Si Bogdanel tuseste putin dar Slava Domnului nu are febra sau alte simptome. Ce pot sa spun decat sa va ajute D-zeu si sa se faca repede Cristina bine iar voua sa va dea multa putere sa rezistati si sa le oferiti ambilor copii ceea ce au nevoie.
 Mi s-a facut pielea gaina! Multumim ca ne-ai avertizat. Si Bogdanel tuseste putin dar Slava Domnului nu are febra sau alte simptome. Ce pot sa spun decat sa va ajute D-zeu si sa se faca repede Cristina bine iar voua sa va dea multa putere sa rezistati si sa le oferiti ambilor copii ceea ce au nevoie.
AnaMaria, La Multi Ani pt DIDI! 
 Sa creasca mare, sa fie sanatosi si sa iti aduca numia bucurii! Distractie placuta in familie!
Sa creasca mare, sa fie sanatosi si sa iti aduca numia bucurii! Distractie placuta in familie!
Bubu, ti-am trimis un PM. Te rog daca poti sa-mi raspunzi pana maine la pranz. Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) 
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Amaya spune:
Amaya spune:
 Va multumim mult pentru gandurile bune.
In legatura cu faptul ca nu se auzea nimic la plamani eu eram deja in alerta demult, daca va aduceti aminte a fost cazul baietelului care a ajuns prea tarziu la spital si a murit chiar la Budimex. Atunci Andrei era putin racit si am alergat sa-i fac radiografie insa, sa fim seriosi, nu poti face radiografie de fiecare data cand este o raceala. Cu Cristina fusesem la control cu 5 zile inainte sa apara prima data febra si era perfect sanatoasa. Nu aveam cum sa suspectez ca intr-o saptamana (in care nu a iesit afara si nu a luat contact cu nimeni altcineva decat in mod normal)poate sa apara asa ceva. Daca nici cei de la Grigore Alexandrescu nici macar nu s-au gandit la asta, si au intors-o pe toate partile. A debutat exact ca o raceala obisnuita iar febra a scazut complet de la antitermice. Nesansa a fost sa nu o poata vedea dna dr. Stanescu in saptamana in care a aparut febra. Oricum, chiar daca am impulsul acesta acum, nu voi lasa experienta noastra sa ne transforme in obsedati.
Pentru noi a fost si este extrem de obositor. Cand ne-am internat eu nu am putut dormi mai mult de 70 de ore, am plans foarte mult, ma distrugea sa o vad asa micuta cu masca de oxigen la nas si cu perfuzia de glucoza in branula de la piciorus, eram zombi, insa ne-am mai echilibrat cand am inceput sa facem cu schimbul eu si Alex. Slava Domnului ca l-am avut pe fratele meu sa aibe grija de Andrei.
Gata m-am mai descarcat putin povestind. Scuze nu vreau sa va intristez insa sper din suflet ca nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva.
Va pupam.
Oana,  nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
 nazdravanul Andrei (18.02.2005) si  Cristina (8.02.2007)
 Cristina (8.02.2007)
Comorile mele

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Amaya, m-am intristat si eu tare cand am citit...Doamne Ajuta sa-i treaca repede Cristinei si sa va intoarceti acasa! Multa putere iti doresc, nu pot decat sa-mi inchipui ce-i in sufletul tau!

[b]Victoras, sa cresti mare si frumos, sa fii ascultator!Ana Maria, sa va traiasca baiatul!
Mi s-a zbarlit pielea scriind mesajul, va dati seama, au trecut 3 ani!
Crinuta[/b], pe vila respectiva scrie ceva, la nr. 27 e acesta vila, da?
Pe noi cred ca ne aduce tati, dar nu ramane cu noi, o sa vina sa ne ia mai tarziu. Daca tot e liber, ce rost are sa dam bani pe taxi...
Oana  21+ cu bb Stefan
 21+ cu bb Stefan  si
 si   Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

crinuta spune:
crinuta spune:
 Bubu, nu stiu ce scrie pe vila. Poate Adita stie, dar la o adica iti pot nr doamnei de acolo, am 2 nr de mobil, si o intrebi direct.
pupici
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Crinuta, da, lasa-mi si nr. ei si mai scrie-mi-l si pe al tau o data, ca nu mai stiu daca l-am salvat. Da-mi Pm. Pup.
Liviana, vezi ca ti-am scris PM si tie.
Oana  21+ cu bb Stefan
 21+ cu bb Stefan  si
 si   Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Leta spune:
Leta spune:
 BETOOOON!!!!
http://www.elfyourself.com/?id=1424031001
Nu stiam ca sintem dansatori asa buni :)
Leta  si un bebe
 si un bebe 
poze 2005
poze 2006 si 2007

Leta spune:
Leta spune:
 La multi ani, Didi!!
Amaya, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. 
Si noi am fost...'internate' la Budimex in luna noiembrie, la sectia nefrologie (am investigat a treia infectie urinara pe care a facut-o - a fost urit, cu injectii administrate intravenos si cu cistografie). 
Am pus ghilimele pentru ca nu am stat efectiv in spital, mergeam doar dimineata si seara la tratament si, in ciuda contactului minim cu spitalul (Budimex), a luat de acolo o enteroviroza urita, cu Rotavirus, asa ca in ziua dinaintea externarii in acte chiar a trebuit sa stam in spital, cu o perfuzie de 12 ore...
Leta  si un bebe
 si un bebe 
poze 2005
poze 2006 si 2007