sangerare in sapt 5 de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Nu mi-a dat nici un tratament, Ada, dar nici nu mai am nici un fel de sangerare. Si desi nu am simptome in continuare, m-am linistit. Iti tin pumnii si tie sa fie bine la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Evelien merci.

Am fost la eco si am vazut cum pulseaza inimioara samburelului. Embrionul are 10,1 mm si corespunde unei sarcini de 7-8 saptamani.
In leg cu sangerarea dr a zis ca nu e cazul sa ne facem griji deoarece sarcina e foarte bine fixata. Trebuie sa iau tratamentul in continuare pana data viitoare si mi-a zis ca odata ce va inainta sarcina sangerarile se vor opri de tot. Nu stie sigur cauza sangerarilor dar nu se vede nici un chegulet, nimic dubios, asa ca sacul nu e desprins.

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

mai tarziu,dar vin si eu..poate ajuta pe cineva si experienta mea...

Eu m-am bucurat 2 zile ca-s insarcina ca apoi au aparut problemele, adica marti am facut teste care mi-au iesit pozitive,iar joi seara eram deja la urgenta cu sangerare si dureri de burta.Vineri am facut eco si am aflat ca bebe era acolo,m-am bucurat,mai ales ca sangerarea batea in retragere.Sambata seara,aflata inca in spital, m-am trezit cu o hemoragie si mai puternica...am plans, m-am panicat,m-am rugat,iar luni la prima ora am facut iar eco si am descoperit ca bebe al meu e tot acolo si ca e un luptator.Am inceput tratament cu duphaston si cautarea desperata a unor fiole de gravibinon,pe care le-am gasit intr-un final.Am stat peste doua saptamani in spital,timp in care inca mai aveam,dimineata, cate o pata maronie.Dupa inca o saptamana de stat acasa in pat a disparut orice urma de sange.Au mai fost doua cazuri in care am vazut cate o pata pe hartie,cand mergeam la baie,in urma unor eforturi de la constipatia cu care m-am ales.Cu toate aceste suntem in saptamana 20 dupa calcule, si 21 dupa ecografie.Saptamana trecuta am facut eco 4D si am aflat ca bebe e ok..si ca luptatorul meu este baiat.
Sa va aiba Dumnezeu in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Analisa ma bucur ca ai scris, cand vad cazuri din astea imi da si mie speranta. Amandoua stim ca e greu si stresul e mare dar v-a fi bine.
Fetelor trebuie sa gandim pozitiv asta imi repet zilnic.......

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput