sangerare in sapt 5 de sarcina

sangerare in sapt 5 de sarcina | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

12 zile am fost fericita.Dupa mai multe IA in sfarsit am reusit la a 5 a sa raman insarcinata.Nu am zis la prea multa lume si parca mi-era si teama sa ma bucur.
Azi dimineata insa bucuria a luat sfarsit. Au inceput niste scurgeri mai bejulii si apoi mai maronii.De ce imi era frica nu am scapat.Nu ma doare burta si asta inca imi da sperante dar slabe.
Momentan nu mai curge nimic. Am marit doza de utrogestan si sa vedem ce va fi.
Am facut inca un test de sarcina si a iesit pozitiv, inca linia care indica sarcina a iesit mai colorata decat cealalta.
Ati mai patit asa ceva, ce insemna asta?
Cum se manifesta un avort spontan?
Abia miercuri am programare la doctor si cred ca innebunesc pana atunci.
Nu mai pot decat sa ma rog.

ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ali, incearca sa mergi la medic poate si la urgenta.
Daca nu mai curge e bine cel mai important e sa nu fie rosu.
Eu am pierdut o sarcina la 12 saptamani, totul a fost ok doar ca a inceput cu niste usoare dureri de spate si de burta, dar usoare si cu ceva scurgere la inceput care a fost galbuie, si apoi s-a transformat in maronie, a doua zi cand m-am dus la medic de dimineata deja aveam niste firisoare rosii si cand m-au pus la eco copilasul era mort a fost sarcina oprita din evolutie.

Eu te sfatuiesc sa stai in pat si sa nu faci nici un efort, daca e sa fie o sarcina sanatoasa o sa reziste si o sa reusiti.

Te pup si iti doresc sa fie totul bine, si roaga-te.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ali, ai facut foarte bine ca ai marit doza de utrogestan, poti lua si No spa si obligatoriu repaus la pat!!!
Si nu te speria, caci uite, finuta mea tot asa ca tine a avut sangerari in primele saptamani de sarcina, dar cu repaus la pat, utrogestan si No spa le-a oprit si acum e in luna a sasea si sarcina merge bine.
Dar neaparat trebuie sa te vada si un doctor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Ali, ce ai aflat de la doctor?
Si eu am avut usoare urme maronii ieri si azi o sa ma duc la ultrasunete, prima eco si ar trebui sa fiu in 7 saptamani. Sunt tare ingrijorata..
Au mai avut si alte fete probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALI si eu am avut pierderi de sange cam 2 saptamani la rand,intr o noapte am facut si hemoragie si mi au curs inclusiv cheaguri,dar bebe,slava domnului e bine si cam de o luna nici nu mai sangerez.mergi la un eco sa vada de ce sangerezi.multa bafta!
13+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Am sa trec direct la raspuns deoarece am sa scriu o poveste lunga.
In 20 octombrie trebuia sa imi vina menstruatia, pt ca ne doream f mult bb2 am facut un test de sarcina cu cateva zile mai repede care a iesit slab pozitiv. Am zis sa mai treaca un pic de timp si vom merge si la dr dar pe data de 26 am observat ceva pete maronii, in 27 am mers la dr dar pe cand am ajuns deja sangeram, nu foarte tare dar era rosu.Dr s-a uitat a zis ca vede o pata mica dar nu se pronunta daca e sarcina sau nu si sa revin peste o sapt.Am primit tratament cu vitamine. Peste o sapt la control dupa ce am sangerat foarte tare si am avut si dureri toata saptamana dr mi-a zis ca poate a fost sarcina si s-a dus dar putem incerca in continuare asa ca peste o luna in data de 25.11 am facut iar un test deoarece imi era rau si vomitam intruna si surpriza iar test slab pozitiv, de data asta am mers la un alt medic care a confirmat sarcina si pt ca i-am zis cum am patit luna mi-a zis sa iau cate un duphaston/zi si nospa la nevoie. La 3 zile dupa ce am fost la medic au inceput maronelile din nou, am sunat medicul si mi-a marit doza de duphaston. Acum am 7 saptamani de sarcina si luni merg la control.
Maroneli si mici pete de sange mai am uneori, am observat ca apar atunci cand sunt f obosita si daca ridic copilul asa ca incerc sa ma menajez pe cat pot dar e greu cu un baietel de 1 an jumate.
Cred ca ar fi bine sa te vada un medic, recunosc nici medicul meu nu a fost speriat si a zis sa il sun in cazul in care sangerez tare.
Eli eu zic sa fim optimiste, pe forum am gasit multe mamici care au avut probleme chiar mai grave decat ale noastre si au nascut bebici sanatosi.
Iti mai scriu luni dupa ce vin de la control.
monalac tie ce ti-au spus din ce cauza ai sangerat?

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ADA,la inceput,cand sangeram numai dupa ce urinam,dr a zis ca poate fi din cauza polipului pe care il am pe col.apoi,dupa ce am facut hemoragia,mi a zis ca n are cum sa sangerez atat de tare de la polip.mi a tot facut ecografii,dar nu si a dat seama de la ce am sangerat.eu am si o problema de coagulare a sangelui pt care tb sa fac o injectie cu heparina zilnic,asa am facut si la prima sarcina...insa nu cred ca sangerarea a avut vreo legatura cu asta...oricum,iti tin pumnii sa fie bine!
13+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Merci pt raspuns monalac, maine merg la medic dar sincer nu am prea mare incredere in aparatura lui........sa vad ce imi spune si daca nu sunt multumita atunci o sa fac o vizita la medicul cu care voi naste.......am zis ca mergem la el in sapt 9-10 pe cand va fi mai mare sarcina si atunci voi face si analizele necesare.
ali tu ce mai faci, cum te simti?

Mergi la inceput

Evelien ai fost la eco? Ce noutati ai?
Sper ca e totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Ce usurare, fetelor! Am fost vineri la ecografie si mi-au spus ca totul e ok :) Cam 50% din cazurile in care apar sangerari sunt normale, si mi-au spus ca eu sunt una dintre norocoase :)
Am vazut inimioara micabatand :) Adica un pixel pe ecran pulsand mai bine zis, dar era acolo si era bine...asta e cel mai important :) Asa ca am avut un weekend minunat si sper ca si de aici incolo tot bine va fi...
v-am pupat
noapte buna

Mergi la inceput

Evelien daca ai sti ce mult ma bucur pt tine. Ai primit ceva tratament?
Eu merg azi dupamasa la 5 la eco, sper sa aduc si eu vesti bune.

Mergi la inceput