Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 4
katiapam spune:
Mikycris-cum de ti-adat atitea medicamente in sarcina???
Sanatate
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:

mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
gina_butnaru spune:
Hai c-am intrat si eu iar, ca mi-a adormit piticul.
Mikycris, chiar asa, ce medicamente ti-a dat? Eu am luat numai oscilloccoccinum si picaturi de nas pinosol, cand am fost racita si insarcinata. Si mai luam pentru sarcina: materna seleniu, acid folic si tardiferonfol (cam din luna a 7-a).
stimatei, nastere usoara! Iti tin pumnii! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MIKYCRIS spune:
KATIAPAM,GINA deci iata fetelor ce medicamente iau:
-pt raceala:stodal sirop,homeogene,mar plus,vitamina c de la REDOXON.(sa nu mai spun cata lamaie,ceai si suc de portocale).
-pt sarcina:acid folic,vit e forte,elevit,utrogestan si la dureri(contractii)no spa ori uscosin.
cred ca nu am uitat nimic...,a ba da si paracetamol la raceala.
11+
MIKYCRIS
nemary spune:
katiapam multumesc ca m-ai trecut pe listuta, dar te rog sa faci urm.modificari: varsta 33 ani si la numele bebelinei Daria. la al doilea nume inca nu ne-am hotarat, avem de ales intre: MAria, Gabriela, Ilinca, Teodora, NArcisa.
mie mi-ar placea Daria Ilinca, dar sotului nu-i place. asa ca... mai avem 7 sapt.sa ne hotaram.
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by slimatei
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
sa intelegem ca inca nu ai nascut? Stefania se cam lasa asteptata.
Mari
33+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
acina spune:
Buna dimineata,
Pot sa intru si eu in clubul vostru?
Ma numesc Anca fac 34 ani la sfarsitul lunii,am un baietel de 1 an si 10 luni -Andrei si o fetita in burtica de 15 saptamani.
Anca
15 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
gina_butnaru spune:
'Neata fetele!
MIKYCRIS, cum te mai simti azi?
Da' vad ca iei o gramada de medicamente, nu gluma! Oricum, ce iei nu-ti face rau in sarcina.
si sa te faci bine repede!
Fetele, va intrebam si ieri, mai stie cineva ceva de Tuchi123? 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Anca, bun venit in club! 
Sa-ti traiasca piticul, vad ca e tiz cu al meu. Ti-am vazut si pozicile, ai o scumpete de baiat!
Si sarcina usoara in continuare! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

ella10 spune:
Neata!
Multumesc fetelor pt felicitari si LA MULTI ANI LUMINEL
Eu am petrecut trei zile, am avut musafiri de simbata pina ieri inclusiv, a fost super, nu m-am obosit prea mult caci am avut si ajutoare, m-a ajutat sotul si mama.
Inca o data va multumesc mult pentru urari si va
poze
BIANCA ANTONIA 
31+