Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Daca ar fi baietel mi-ar placea Victor, sau Stefan, sau Razvan, dar daca ar fi fetita…. cred ca mi-ar placea Diana Maria…. dar nu stiu sigur… greu este la fetite!!
Voi ce ati ales??

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna din nou!

katiapam, ma bucur ca e doar de la dintisori.

Onyx, si eu vroiam Stefan (de fapt asa se chema prima mea mare iubire din liceu), dar n-a vrut al meu sot, ca nu-i place. Si am ales numele Razvan-Andrei. Daca iti povestesc cum l-am ales... Pai nu stiam exact ce nume sa punem, mai aveam un pic si nasteam si nu eram deloc hotarati si sotul meu a zis sa alegem numele primei mersoane (baiat) care apare la televizor si a aparut Razvan Lucescu (ca erau stiri din sport), iar al doilea nume, vroiam si un nume de sfant (ca si asa cade ziua lui in vacanta cand o fi la scoala si o sa vrea sa duca si el bomboane la copii) si ne-am gandit, ne-am razgandit si in ziua in care trebuia sa-l declare ne-am hotarat la Andrei. Cam asta e povestea numelui piticului meu.
Iar daca o sa fac o fetita mi-ar placea numele Miruna-Ioana.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor, am intrat doar sa va salut.

Gina imi place motto-ul tau.Doamne cat este de adevarat.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata'
am venit cu cafeaua

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

'neata!
Da' bomboane ai adus?
Sau azi, va servesc eu?
ce mai faceti?
Ieri, intr-adevar nu prea au intrat fetele...Dar azi?Ma bucur sa vad ca sunteti toate bine!Si eu, la fel, sa zicem...Cu exceptia momentelor cand mi se intareste burtica si mi se inghesuie in ficat...
Pupici...
Ne vedem diseara la un ceai?

mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi! Ieri nu mi-a mers netul si nici nu m-am ridicat toata ziua din pat. Am captat de undeva o frumusete de viroza, ieri toata ziua am dat la ratze, am privat-o pe Diana si de papa si de lichide, azi ma simt ceva mai bine, in sensul ca nu mai mi-e rau, am putut manca, dar sunt tot cu nasul infundat. Sper sa-mi treaca repede.
Diana misca de numa, macar pt asta sunt linistita.
Tuchi imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, stiu cum e pt ca si eu am pierdut prima sarcina, n-a fost sa fie, ai incredere si o sa vezi ca la urmatoarea totul va fi bine

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, si de la noi,

in afara de o durere de stomacel de la niste usturoi mancat aseara ca HAPLEA, suntem bine, dam din picioruse si din manute la greu.
O gurita de cafea parca as bea si eu, ca n-am mai baut de multisor.
Of, of, of, nu mai am rabdare pana joi!
Si apoi ma mai duc vineri la servici si apoi intru in concediu pana pe 2! Abia astept sa pot sta cu Vladutul meu acasica, sa ne jucam cu barcutele cu pirati, SCRABBLE, si cu ce ne-o aduce Mosul!
Dar un pic de zapada imi trimiteti si mie?!

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Neata fetele!

Prezent si eu mai cu intarziere la cafeluta!

Am fost la dr. cu piticul meu si e foarte bine, i-a trecut. Si sper sa fie bine de-acum incolo.

katiapam,

mariaanna, buna idee cu bomboanele, mi-ai facut o pofta!

Anca, asa e si eu sunt convinsa ca e adevarat motto-ul, pentru ca mi s-a intamplat!

kitzy, sanatate multa si multi pupici!

Onix, si eu abia astept vacanta, dar eu stau pana pe 6 ianuarie acasa. Te-am luat, sac! Iti trimitem si un pic de zapada, ce-a mai ramas, ca s-a cam topit.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata si de la noi!Eu va servesc cu niste clatite, caci m-am trezit de dimineata cu o pofta de clatite ca m-am si apucat de facut
Bebelina mea se misca nevoie mare ,isi face gimnastica de dimineata, sunt tare bucuroasa cind ii simt miscarile
Si la noi s-a cam topit zapada

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Ella, esti o scumpa, cu clatitele tale! Vad ca v-ati pus pe dulciuri! Eu la orice pot sa renunt, numai la dulce nu! Si tocmai mi-au dat fetele de pe forum de la "Piersicute ..." o superdieta, dar nu ma apuc pana dupa sarbatori de ea.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput