Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 19
gina_butnaru spune:
Onix, eu iti doresc sa fie bebe sanatos in primul rand si sa fie ce vrei tu (fetita sau baietel). Abia asteptam sa ne spui! 
Si noi asteptam sa treaca saptamana asta, sa intram in vacanta si sa vina mosul. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
acina spune:
Nastasie bine ai venit, sigur ca te primim.
Slimatei tot in format 2 in 1 esti?Daca intervin ceva schimbari neaparat sa ne anunti.
Gina 
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
gina_butnaru spune:
Buna Anca! 
Hai ca incet-incet se-aduna lumea!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
slimatei spune:
quote:
Originally posted by acina
Slimatei tot in format 2 in 1 esti?Daca intervin ceva schimbari neaparat sa ne anunti.
sigur ca da!
nastasie spune:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/razvan-poze%20noi/?action=view¤t=P1020433.jpg
primele 3 poze sunt facute aseara.i-am facut coronita din beteala ca joi avem serbare.multumesc mult pentru primire.pe razvan il mai cheama si mihai, ca am vazut ca pe al ginei il cheama si Andrei.
adriana&
razvan 01.11.2004
gina_butnaru spune:
Adriana, ai o scumpete de baiat! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Adryana_4u spune:
Adriana (nastasie), tizo, bine ai venit, ce coincidenta, si eu tot din CT sunt, si tot adriana ma numesc, numai ca eu URMEAZA sa am o FETITA, pe cand tu deja AI UN BAIETEL, sa fie sanatos si sa va aduca mereu bucurii
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
katiapam spune:
Buna seara fetelor ![]()
am venit sa va salut
Nastasie-bine ai venit printre noi
sa-ti traiasca bebitoiul si sa fie sanatos,e un scump am vazut pozele
Onixg-bafta la eco sa fie ce-ti doresti
sa fie sanatos in primul rind
eu cind eram 2in1 ii vorbeam mereu bb-ului cu el si de fapt era o ea si de cind am stiut ii spune-am pe nume
voi ati ales variantele?
Gina-noi sintem bine mai combatem cu dintisorii depinde de momente dar e bine ma asteptam la mai rau sa-ti spun sincer si ma surpride mereu ca inainte de vaccine ma pregateam la cine stie ce cu dintisorii la fel dar nu e chiar asa grav pe cum parea
Mikycris-pe unde esti?
Kitzy-tu ce mai faci? Diana?
pe unde umblati fetelor care nu scrieti deloc? sintem multe pe listuta dar putine la scris
Slimatei-inca nimic? ce face Stefania?
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Nastasie-te-am trecut pe listuta
ce frumos Razvan pe 1 si tu pe 2 noiembrie 
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
nastasie spune:
multumesc mult fetelor de primire.
adriana, sarcina usoara.si eu mi-am dorit fetita dar ma gandesc ca poate la al doilea![]()
nu a fost sa fie sa fim amandoi in aceeasi zi.deja acum le incurc:zic ca eu sunt pe 1 si el pe 2.oricum deja ziua lui e sarbatorita in fiecare an.a mea mai putin.
va pup pe toate si va doresc o seara placuta.
adriana&
razvan 01.11.2004