Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Carmenpit-buna si tie ![]()
Gina-
si lui Razvanel
Denisa-distreaza-te
va pup pe toate
Giulia mea fornaie de zor cu nasucul dar incet ne tratam
am fost la ecografia la solduri toate bune si ma bucur
am facut-o tirziu ca ne-a uitat pediatrul![]()
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Mikycris-multumim de complimente
tu cind ne-o prezinti pe Delia?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
denisa73 spune:
Multumesc mult mamicutelor gravidute!
Kati m-as distra dar sunt singura cu Cristian sotul e la munca,dupa care au petrecere de craciun intre colegi si vine pe la 12 noptea(cel mai devreme)asa ca pe maine o lasam.
Eu am fost la eco ieri si dr a zis"pare sa fie fetita! dar nu mi-a garantat asa ca luni am programere pt o noua eco mai performant unde vede si malformatiile.Eu totusi luni fac 19 sapt dr a zis ca se face din sapt 20-22,oare o merge sau mai trebuie sa fac un drum.Oare ei socotesc ca daca ai 19 implinite de a 2-a zi intri in sapt 20 ? Vom vedea sper sa nu mai trebuiasca sa fac inca un drum in plus,ca este destul de departe de mine.Pana atunci va pupic dulce!
18+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
gina_butnaru spune:
Denisa, daca esti deja in 19 saptamani, se vede sigur ceva. Dar cel mai recomandat era in 21-22 saptamani sa faci eco pentru morfologia fetala 3D-4D. Sa dea Domnul sa fie fetita, cum iti doresti! 

Imi pare rau ca esti fara sotul tau chiar de ziua ta, dar recuperati maine. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nemary spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Am incercat toate posibilitatile, nu merge!
Voi poate intrati de mai mult timp, nu stiu ce sa zic. Dar v-a mers din prima?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
si la mine a mers din prima, doar ca eu nu intru pe chat
aseara a fost prima oara.
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
nu mai stiu ce sa mai fac, azi am niste arsuri groaznice, am baut 2 cani cu lapte si degeaba. aseara am mancat papaya si parca mi-a fost mai bine, dar nu am cumparat decat una, ca nu stiam daca imi place. si adevarul este ca nu prea ma dau in vant dupa ea. ceva sfaturi, va rog.
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
tuchi123 spune:
Buna seara,
Parca sunt pe alta lume, este un cosmar sau este pura realitate sau...Dumnezeu mai stie ce, ca eu una nu mai stiu..
Am scris ieri ca am fost la meidicul meu la consult si mi-a facut si eco si bebele era acolo, etc., ei bine, azi am fost programata la alt eco la Diagnosis la dr. Pop, de care se spune ca este bun si, surpriza...sacul gestational este fara embrion sau sac vitelin vizibil, ce mai spuneti de asta mai fetelor, pe bune, ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap si sa te duci...si am a ma duc dar, nu oriunde ci la alt medic pt. un nou consult, dat fiind faptul ca mi-am si facut analizele in seara asta si am si raspuns la ele; deci maine ma duc la dr. Cocei, am sa va tin la curent.
Tuchi123
gina_butnaru spune:
Tuchi123, nu te descuraja, vezi ce iti mai spune si maine, poate s-a inselat dr. Pop. Iti tin pumnii! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
Fetelor, la mine tot nu merge chatul, nu stiu de ce, dar poate o sa reusesc pana la urma. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker