Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 14
gina_butnaru spune:
Am incercat toate posibilitatile, nu merge! 

Voi poate intrati de mai mult timp, nu stiu ce sa zic. Dar v-a mers din prima?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MIKYCRIS spune:
GINA,la mine a mers din prima.tocmai am mai intrebat o tipa de pe chat si spune ca poate de data asta nu esti logata!ai id activat?iti apare sus pe pagina(nu la chat)-buna ziua gina!mai incearca!
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Da, apare, Buna ziua, gina_butnaru! Deci sunt logata. La fel face. Nu stiu ce are.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Nu-mi pune nici o intrebare. Apare doar mesajul pe care ti l-am zis si in partea dreapta (Unknown)si o casuta in care scrie acelasi mesaj, ca trebuie sa ma inregistrez pe forum, ca nu se accepta membri anonimi si dau ok si jos apare "Done" si nu mai face nimic. Daca dau refresh sau conecteaza din nou o ia de la capat si la fel imi apare.
A! si mai apar 0 users online, in partea dreapta, desi eu vad 3 in dreptul chatului.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

acina spune:
Vad ca la mine merge chatul.Am reusit sa ma logez.
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
MIKYCRIS spune:
ACINA,de ce ai iesit?de GINA scriam!o intrebam pe tipa aia ce trebuie sa faca ca sa fie acceptata!oricum eu mai sunt pe cht-din pacate singurica!daca te pricepi-spune i si lui GINA ce trebuie sa faca!
MIKYCRIS
ella10 spune:
salutare,ce faceti mamici si gravidute?
am sa incerc si eu sa intru pe chat sa vorbesc cu voi, daca ma primiti![]()
poze
BIANCA ANTONIA 
32+
gina_butnaru spune:
Denisa, "La multi ani!", sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti traiasca piticul!

katiapam, 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

ticker
GIULIA-20/06/07