Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 12
nemary spune:
Gina, in partea stanga, unde scrie MENIU, este un link catre chat, si cu rosu scrie cate pers.sunt online acolo. dai click acolo si astepti sa se incarce, atat. te asteptam
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gina_butnaru spune:
Pai stiu, apar 3 persoane si asta fac de o juma' de ora si nu merge.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nemary spune:
mai incercam si maine, eu plec la nani 
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gina_butnaru spune:
ok, si eu vroiam sa zic acelasi lucru.
Somn usor, fetele! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
maine ma duc sa-mi fac prima doza de antitetanos..intrebare: DOARE???
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
la ce iti foloseste..?
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
..neata la toata gasca..si 
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
acina spune:
Buna dimineata,
Am aparut si eu .Vad ca v-ati chat-uit aseara ca intre fete.Super.
Tuchi123 tie ti-a dat medicul de facut triplutest desi mie personal mi se pare cam devreme acum .Cu datele rezultate la eco mergi si iti va lua sange pt triplutest.
Katia
merci frumos.Toata lumea zice ca seamana cu mine Andrei, sincer de fiecare data cand imi mai zice cineva asta ma simt bine.
Fetele aflate pe ultima suta aveti grija de voi.VA pup pe toate fara exceptie.
Anca
15 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
nemary spune:
quote:
Originally posted by slimatei..neata la toata gasca..si
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
neatza si aici
cand incepem sa-ti facem galerie? se spune ca fetitele se nasc mai repede de termen, dar se pare ca nu este o regula.Mari
33+ bebe 
odiseea
gina_butnaru spune:
'Neata fetele! I'm in! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

acina spune:
Slimatei ceva semne?
Facem galerie?
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/