Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 10
tuchi123 spune:
Buna seara fetelor,
Iaca mai vin si eu printre voi dupa o perioada de pauza si vin cu ceva vesti bune. Am fost azi la medicul meu si mi-a facut o noua ecografie si bebelusul este mic, mic si cu capul mare
si arata de saptamana a 6-a, mi-a dat sa fac cateva analize cum ar fi beta hCG-ul, estradiol si progesteron, voua v-au fost recomandate aceste analize in primul trim. de sarcina?
Va pup
Tuchi1239+
kitzy spune:
Tuchi felicitari pt bb!!!!!!!!!
Mie nu mi-au recomandat analizele astea, examene de sange + sumar de urina. Cele de trim II inca nu le-am facut.
21 cu
Diana
gina_butnaru spune:
Buna fetele, din nou!
katiapam, pe cel de la chicco il folosesc, e foarte bun. 
Tuchi123, felicitari pentru bebe! Chiar intrebam zilele trecute de tine. 
kitzy, distractie placuta diseara! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Tuchi123, nici eu n-am facut analizele pe care ti le-a dat medicul tau, dar stiu ca sunt niste indicatori in sarcina. Oricum, nu te speria, o sa fie bine! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
Adryana_4u spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor, urmeaza sa sortez si eu ce voi pune exact in bagaj
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adryana_4u spune:
maine ma duc sa-mi fac prima doza de antitetanos..intrebare: DOARE???
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
gina_butnaru spune:
A! Va ramasesem datoare cu lista completa pentru bagajul de spital, dar am scormonit pana acum si nu o gasesc. Oricum, erau o gramada de inutilitati in ea. O alcatuisem din mai multe reviste si carti, dar nu mi-a folosit nici 50% din ce era trecut acolo.
Daca o gasesc intre timp, v-o scriu.
Sorry! M-am laudat degeaba.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
Ma duc sa-i dau sa pape piticului si sa-l culc si intru mai tarziu. 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

nemary spune:
Gina, tu la ce spital ai nascut?
Mari
33+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.