* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 15
miri_mik spune:
miki, a intrat morcovul si la mine. ca io nah, daca au zis cezariana, nu imi mai bat capul ca poate vrea sa vina mai repde de atat:)) si sa vezi tu de nu s-o grabi sa vada ce e pe lumea asta... asta de ce a zis sotu ca nu etre sa-mi fac bagajul, ca o sa stea degeaba 4 sapt:))
miri_mik
34+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nemary
Gatta, dragute si celelalte lucrusoare pe care i le-ai cumparat Sarei. Vroiam sa te intreb de ce ai cumparat atatea biberoane? eu am luat doar unul, asa, pt.orice eventualitate, pt.ca vreau sa-i dau titi cel putin 6-7 luni. si parca prosopelul cu broscuta l-ai luat tot de BE, data trecuta, nu?
Mari32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Data trecuta i-am luat prosopel cu broscutsa roz , acum i-am luat cu verde...sa se asorteze cu lenjeria care o comandam la 4 ace care are tot o broscutsa verde...

Cu biberoanele...sa mor daca nu ma intrebam si eu acelasi lucru cand am ajuns acasa !

35+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
ceska777 spune:
Gatta,
eu am folosit detergent normal dar chestia/balsamul(?) e de la Sagrotan de dezinfectat.....
alinatudor, angeliquesdeS, irinouka sper sa nu va dezamagesc dar momentan am luat-o cronologic si incarc pe site poze de dinaintea erei Benji. Caut acuma CD-ul cu poze cu Benji de la eco si cu hainute etc dar nu promit ca le vedeti azi. Spre sfarsitul saptamanii termin orice ar fi camera si facem sesiune foto in toata regula. Promit!
Cu mine nu prea vor fi poze..... eu sunt fotograful si pe mine insami nu ma bag in seama cu asa ceva!
Iaca a aparut si primul baietel-clopotel: Mamicii sanatate si recuperare grabnica iar lui Eric bun venit! Parca numai ce am pomenit in seara asta de baieti ca ei mai au rabdare......si uite....
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani
Mitsu-bishu spune:
gatta, ma bucur ca ti-e util linku' si eu o sa ma apuc de colindat magazinele alea din Buc., sa iau botoshei la bb.
docdecap, nu cred ca am vazut setul ala! E superb! Si ce oitse grase hihi! Vreau si eeeeuuuuuu!!!
alinaatudor
ce tare esti... Parca imi si imaginez ca la 800-1000 de rotatii pe minut cat are masina de spalat, forta centrifuga va da toti microbii cu capu' de pereti! Sa nu crezi c-o zic la misto; e adevarat, masina de spalat e foarte eficienta, mai ales daca bagi acolo un 75 de grade... Chiar 90 pentru rufe albe...
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
gattasalvaje spune:
I-am scris un SMS lui Ginette si mi-a dat si ea unul sa-mi multumeasca si spune ca se externeaza miercuri si ne spune atunci povestea nasterii...
35+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by kossir
Buna fetelor,
De muuult n-am mai intrat pe aici. Imi era dor de voi, dar am fost foarte ocupata.
Si acum ce-mi vad ochiii???????? Incepurati marile intalniri?
Felicitari fetelor, sa fiti sanatosi voi si comorile voastre, sa petreceti sarbatorile in liniste si fericire impreuna. Plang intr-una de cand am citit asta. Dar nu de tristete, sau poate da????????, oricum sunt foarte bucuroasa pentru voi toate. Celor care sunt inca cu copilasii la purtator sa aveti sarcini usoare in continuare, si nasteri cat mai usoare. Si bineinteles, bebei sanatosi si frumosi.
Va imbratisez pe toate si pe cele nou venite si sunt alaturi de voi. La urmatoarea fac galerie cu voi.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
Kossir , pupam fata

Tu ce mai faci , cum te mai simti ? te-ai refacut ? Mai zi-ne de tine ca suntem curioase sa stim ce ne mai fac prietenele !
35+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
ancasoare spune:
Felicitari si primului cavaler de la odiseea noastra si mamicii lui!
S-a gandit
sa nu lase 2 domnisoare singure si s-a alaturat fetelor!
Moaaamaaa, ce mai forfota! Cred ca incep sa imi fac bocceluta sa fiu pregatita![]()
Pentru bebe sunt aproape gata, mai trebuie pentru mine... camasi de noapte ca eu nu port si n-am decat pijamale, chiloti tip parasuta, sutiene, vata, etc. Apropos, ce fel de chiloti va luati pt la spital? Dupa ce nastem tre sa purtam chiloti d-aia care tin burta plata? De unde?
Bad Dobby!
32+
BB Stefan Cristian
AMR 8 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hello, hello,
Eu azi am ceva cu tzitzi... Citeam pe undeva pe forum despre o proaspata mamica pe care a strans-o moasa de sfarcuri "sa-i desfunde canalele" si cica a durut-o de ii venea sa se urce pe pereti... Evident, eu, ca curiosu', ca tot tineam mana pe ele, ma strang de sfarcuri sa vad daca doare asa de tare... And guess what? A iesit o chestie transparenta , prin mai multe locuri... Niste picaturele mici mici mici hihi, numai ca de o juma' de ora ma dor atat de tare sfarcurile si stau "in sus", ca nu stiu ce sa fac... Poate ajung naiba la spital cu vreo complicatie, ma mai fac si de kk
. Heeelp! Oare un dush rece ajuta?!?
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Mitsu , este colostru...si mie imi iese cand strang de sfarcuri , inseamna ca ai canalele desfundate . Ai grija insa , ca nu e prea bine sa zapacesti prea mult tzitzi...potzi avea contractii.
Eu m-am frecat ieri cu prosopul la baie , cum mi-a aratat moasa , adica ...am prins prosopul peste ambii sani , ca o bustiera si am tras alternativ stanga-dreapta...acum am niste ragade de toata frumusetzea...

m-am dat cu garmastan insa tot ma ustura la atingere ...nici nu mai suport sutienul , mi-am pus niste tampoane cu lanolina pe sub bustiera
35+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
miki_baby spune:
INCA UN CAZ IN CARE DOCTORII ROMANI SE POARTA CA NISTE ANIMALE!
FETELOR, EU AM AJUNS LA CONCLUZIA CA AVEM UN SISTEM SANITAR DE TOT C....L, CU CADRE MEDICALE TOTAL NEPROFESIONISTE!
NU VA LASATI CALCATE IN PICIOARE PENTRU NIMIC IN LUME!!
http://evz.ro/article.php?artid=333774
Miki
36+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
alinaatudor spune:
Fetele..cu colostru..mie dr mi-a zis sa nu folosesc sapun sau gel de dush..adik...daca imi curge laptic...sa spal cu apa...binenteles ca la baie te speli cu ceva, na..dar ideea e ca in mom in care iese colostrul..avem canalele deschise..si..ele se inchid la loc dupa cateva secunde...of..mari probleme si cu tztze..si cu contractii...mie mi-a fost teama..ca la colul meu..numai hormonul de ejectie a laptelui imi mai lipsea..care stimuleaza si contractiile..dar dr m-a asigurat ca nu face rau...atata timp cat nu stimulez sanii...sper sa fie ok...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
30 si Stefania 

. Heeelp! Oare un dush rece ajuta?!?