* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

gata

Bad Dobby!

32+ BB Stefan Cristian
AMR 8 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Felicitari Ginnette pentru printesa, asteptam detalii!!

oooo, fetele, e pe bune treaba cu nasterile!!

pai Ginnette avea acelasi DPN ca mine, si eu am un rucsacul de bagaj o punga de vata... restul le mai am, da' imprastiate prin casa...

si maine am zi plina-plina, nu glumesc cand le zic alora ca o sa nasc intr-o buna zi pe la ei prin firma... culmea e ca o contabila de la ei are dpn la o zi diferenta fata de mine, si e demuuult in pre-natal, numai eu le bat holurile 2 zile pe saptamana...
docdecap, da' dusa rau cu capu'!!

mitsule, ai vazut ce poza ti-am recomandat de hainute uni-sex? eram curioasa ce parere ai. daca nu o mai gasesti, intrila mine la semnatura la poze si vezi ca nu e pusa in nici un set..

a propos e cuplarea zuzelor, ca sa fac un banc de psihologi, sunt femei care aleg si femei care asteapta sa fie alese. ei bine, e momentul sa alegem, pui mana/ochiul si zici: tu esti zuza mea! uite numarul de telefon, daca se intreaba de mine, tu stii unde sa ma gasesti! (nu e chiar ca la maritis, asa ca nu e grav)
sau va trimiteti date intr-un email pe adresa comuna de yahoo, si dup-aia ne hotaram noi.
Io inca n-am uitat cum am strigat dupa Anca76 asta-vara ca plecase la o eco, si nici pana in ziua de azi nu mai stim nimic de ea!
acuma e greu sa tinem minte si sa dam strigare dupa toata lumea, ca suntem multe, de-aia un ochi vigilent e util!!

deci, fetele, e pe bune, pe aici s-a dt drumul la nasteri!!!
sa fie numai vesti bune!!

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Super siteul Irinouka..senchiu..nu il stiam..
Si par super trainice produsele...si accesibile ca pret..
Caruciorul imi este promis cadou..de la ai mei..mama, tata si fratelo..dar nu as vrea sa las la voia intamplarii alegerea..asa ca le mai sugerez din cand in cand unde sa se uite..ce sa caute...Sper sa ..faca o alegere inspirata..acum...nici eu nu prea pot sa intind coarda si sa fac nazuri..stii cum e.."calul de dar"...Maica-mea e destul de sensibila la unele chestii...Oricum..eu voi lua carut cand va fi bebe de vreo 3 luni..cred..pt ca eu stau la 3 si imi va fi mai usor cu marsupiu la inceput...Cel putin asa cred acum..se mai schimba optiunile..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka, asa zic si eu, ca ma mananca... Da' nu mai am rabdareee - vreau sa vina bebe si lapte si tot

docdecap, nu gasesc .... Cred ca m-am uitat de curand la pozici d'ale voastre cu hainute, da' zic mai bine sa astept pana miercuri, cand aflu ce e si-apoi ii dau drumu' la "cumpareala". Oricum, am comandat cateva chestiutse de pe LaRedoute, "destul de" unisex... (Nimic nu mi se pare unisex, dar fie. V-am mai spus ca nu tine de culoare, e ceva legat de estetica lor...)

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici D , imi pare rau s-aud ca ati fost bolnaviori tu si Dimitris ...da' ce-ati mancat mama , de v-a fost asa rau ? Da-i cu Smecta sa treaca ...

Mitsu , saru-mana pt link-ul cu Baby Fox ...nici nu sti cat m-am invartit azi la B.E. sa-i gasesc , insa stransesera standul inainte sa ajung eu.

Ceska , am vazut ca spuneai ca ai bagat hainutzele lui Benji la masina ...eu aveam un dubiu daca sa le bag sau sa le spal de mana...spune-mi , tu ai facut vreo operatie de sterilizare a cuvei inainte sa bagi lucrushoarele ? Ma gandeam sa cumpar solutie de-aia de sterilizat la rece de la Chicco si s-o pun in cuva si sa pun un program de clatire. Nu vreau sa devin extremista cu sterilizatul si dezinfectatul ...insa nici nu stiu cum e mai bine pt bebelina , sa nu aiba nicio problema

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

irinouka, asa zic si eu, ca ma mananca... Da' nu mai am rabdareee - vreau sa vina bebe si lapte si tot

docdecap, nu gasesc .... Cred ca m-am uitat de curand la pozici d'ale voastre cu hainute, da' zic mai bine sa astept pana miercuri, cand aflu ce e si-apoi ii dau drumu' la "cumpareala". Oricum, am comandat cateva chestiutse de pe LaRedoute, "destul de" unisex... (Nimic nu mi se pare unisex, dar fie. V-am mai spus ca nu tine de culoare, e ceva legat de estetica lor...)

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

mitsule,

uite aici din nou http://www.flickr.com/photos/monicu/2094992413/ , scuze pentru calitatea pozelor, am un telefon fara mari pretentii...

va pupic si noapte buna la toate zuzele -si la bebei, ca sa doarma mamicile!!

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

a...deci pana la urma Mitsule vei stii ce e bebe..pai..si eu am inceput sa fiu curioasa tare..lasa ca...stii ce cred eu..daca ai banii pregatiti..intr-o zi..poti lua tot...

Si eu pt cosmetice bebe aleg Sanosan...imi plac si pentru ca nu au un miros intens..si..cred ca o sa iau asa: sapunel solid, sampon si ulei de corp...Si servetele umede am luat deja tot de la ei...Cam atat..

Mai am o problema....cred ca am facut cateva striatii (nu le zic vergeturi..ca nu vreau sa ramana...poate poate scap de ele...)..pe fund..si ma cam mananca...dau eu cu cremuri..dar cam degeaba...am vazut ca pe burtica nu sunt..dar...offf..sper sa nu raman cu vergeturi...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

clopotel de iarna, neasteptat vestitor de fericire! sa cresti mare, cu grai cristalin, sa te bucuri de viata din plin! ginette, felicitari! uite cum ne-ai dat pronosticurile peste cap:)) foarte bine!

irinouka, dupa nastere, fix dupa esti euforica. bebe e epuizat, doarme. a doua noapte insa, daca nu recupereaza de azi, incepe un calvar greu de indurat. daca bebele e constant cu ea, nu va apuca sa inchida ochi pe ochi. asa ca, da, s-ar putea sa fie inteleapta si sa doarma:)

kossir, ma bucur ca esti alaturi de noi. iti doresc din suflet ca deja la anul pe vremea asta sa ne impartasesti din experientele tale de viitoare mamica, asa cum iti doresti. pusici!

mitsule, lasa-ti sanii in pace. cu tot cu masaju lu peshte nu influentezi lacatia. daca e sa fie, e, si nu esti vreo somaleza - singurul caz in care femeile au probleme reale de alaptare - ca sa nu-ti implinesti visul. cu cosmeticalele pt bebe, simplu: mustela: servetele umede, spuma pt baie impotriva crustelor de lapte si crema pentru pampersi. acasa o sa avem si ulei de apa de baie si eventual de masaj.

gatta, ancasoare si picasa, superbe lucrusoarele si burtica lui mami ven. la multi ani lui markus! mama ce tort...

si... in final,m-am procopsit cu o durere de gat dela bruno care tusheshte iar ca un magarush... apropos, laura dimitris, tu nici cand esti bolnava oficial nu stii sa stai cuminte in pat?

si imi pun intrebari pe unde umbla creata? cum sarbatoreste?

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mitsu,stai linistita e colostrul!si mie imi curg sanii de la 25 de sapt si l-am intrebat pe dr ce se intampla(mi se parea f devreme pt asa ceva)si mi-a zis sa stau linistita e ceva normal pt unele femei sa aiba colostru inainte de nastere.Dar stai linistita,lasa sanii in pace!ins
eamna ca ai canalele desfundate si daca se adevereste ce a zis dr meu o sa avem laptic.Te poti astepta sa te trezesti cu pijamaua patata dar stai linistita ,eu mi-am luat deja tampoane de sani,nu curge continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

N-am reusit sa citesc ce ati scris azi, ca n-am fost prin zona, asa ca revin la prima pagina si ma apuc de citit; insa inainte de asta:

TARAM TAM TAM :

Mesaj de la mamicutza noastra Andreea - eladea 2005:

" Va spun tuturor ca m-am grabit sa vin pe lume, dar suntem bine si asteptam sa mergem acasa la tati. Eric si Andreea."

Am vorbit apoi cu Andreea la telefon si erau bine, a nascut destul de usor, azi dimineata la 6, la aproape 37 saptamani,iar Eric are 2600.

Asadar lista se da peste cap!

Revin dupa ce citesc!

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput