***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Androix, pai si mie d'asta nu imi place - ca ma pierdeam prin magazin cand eram mica :D
Nu stiu ce sa zic de haine - culmea e ca la ce ma interesa pe mine (cand a crescut Manu, ca acum nu mai are nevoie de haine) - adica body-uri, pantalonasi si pijamalute era acelas pret (sau chiar mai ieftin in magazine mai fitoase - o pijamaluta in Obor era 40RON in general - si si mai scumpe - poate am nimerit eu o zi proasta). Haine smechere a primit la botez si acum imi dau seama ca nu prea au rost la bebe - oricat de frumoase ar fi rochitele si alte prostioare. Nu am prea apucat sa o imbrac pe Manu in ele. Dar asta nu inseamna ca nu mi-am facut damblaua si nu am luat costumas pentru Craciun :D Ca doar saptamana viitoare e petrecerea de Craciun la mine la serviciu ;) Si apoi vine Craciunul ;)
Unde am vazut cu adevarat hainute (to body, pijamale, pantaloni) mai ieftine si ok este lumea copiilor.

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

dat fiind ca nu exista nici o obietctie, va anunt ca deja fierb niscaiva legume ! deci Soso op sa aiba supita gata facuta maine !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Androix, si Alice se mai intampla sa fie constipata, dar sucul de morcovi ii regleaza scaunul foarte bine. Poate functioneaza si pentru Georgia...

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Culmea e ca si lui Manu piureul de morcov ii regleaza scaunul.. E mai tare dar nu mai are probleme cu iesitul afara.
Si alta culme - baietelul unei prietene constipat de la nastere a inceput sa iasa natural afara de cand a papat banane (de la 8 luni in sus) :))
Gata ma duc ca am stat azi numai pe net si ma ia sotul cu matura :D
noapte buna! sa visati frumos!

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by kay

dat fiind ca nu exista nici o obietctie, va anunt ca deja fierb niscaiva legume ! deci Soso op sa aiba supita gata facuta maine !

asa creste Sonia

Sonia

Hai ca am o singura obiectie, ca sa o numesc asa. Sa nu racesti supa, sa o pui direct la congelator/frigider. Asa recomanda Capraru, inteleg ca sunt sase mai mici sa se contamineze cu ceva (sper sa nu vorbesc prostii).

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus si noi pozici noi.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: a spus o mamica, nu mai stiu cine, ca vrea sa faca pentru Craciun un calendar cu poze cu capsunica. Intrebarea mea este unde il face si cum este calendarul: cu 12 poze sau cu una singura? Multumesc

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am citit rapid...ca am venit de la socri si am zis sa nu fac restante ca-i greu cu recuperatul

Pitica, herpangina este o afectiune infectioasa acuta febrila produsa de virusuri Coxsackie de grup A. Debutul este brusc cu febra mare, dureri in gat, dureri abdominale, varsaturi, dureri de cap si musculare. Ganglionii laterocervicali pot fi usor mariti. Limba este incarcata si bolnavul refuza alimentatia. Ulceratiile se vindeca in 2-5 zile, febra scade si dispar si celelalte simptome... Coxsackie este enterovirus si ca atare se poate transmite pe cale fecal-orala, dar si prin alimente contaminate... Legat de debutul bolii... 24 de ore NU e un timp mare... deci cand zici ca acum l-ai expus virusului si peste 24 de ore a debutat boala asta inseamna brusc

Didi... ma gandesc uneori... daca NU cumva o sa regret perioada colicilor (cand de bine de rau stiam ca are 4-5 ore de urlete... in rest SOOOOMN ) Si legat de cele 2-3 lingurite de legume papapte de DAVID!!! Eu zic ca e BIIIINE... la noi e dezastru ca tine gura stransa si daca insist incepe sa tzipe isteric (un plans foarte ascutit!)

Kay...e mortala SONIA!!! E scumpa foc si a crescut mama mama... Imi plac tinutele ei, parca as mai incerca sa mai scot o progenitura... poate acum iese cu fustitza Aaah...si MULTUMECS din suflet... pozele cu dintisorii sunt edificatoare... M-am linistit pt inca 2 luni cel putin ... si eu care voiam dinti mai repede... Apropos de condus: pai eu conduc... il iau pe Antonio si la drum (evident rar: doar sambata cand sotul e plecat in delegatie cu masina de serviciu )

Ralucami, fii serioasa... si daca ai lapte mulge-te si fa orice sa ii dai laptele tau... mai ales ca pana incepi o sa fie bine de tot diversificata si va avea nevoie doar dimineata de laptic si seara in rest FRUCTE, legume, cereale...

Pepsi, mai rau ai pus paie pe foc... cu faptul ca DOMINIC era linistit...pai... ce sa facem? Deja ne gandeam sa luam un bradut care sa il punem pe masa sau sa stau non-stop cu ochii pe el... nici gand sa plec la WC si sa-l la pe el singur in sufragerie... Il iau cu mine... ca pe langa cablurile deja existente va mai fi si bradul...

Carstea, eu NU-i voi da ficat (cred ca mai toxic de-atat nu poate fi ceva pentru organismul nostru, dar pai al unui bebe? ) lui Antonio deloc deci nu stiu ce sa zic...

Androix... eu pana sa-mi zica mama nici nu gustam mancarea lu' NATONIO... de ce? Simplu: Nu-mi plac fructele (doar pepenele ), radacinoasele alea erau de-a dreptul scraboase... iar dovlecelul nici mie nu-mi place ...Eu am si zis ca daca ar fi sa-i dau ce-mi place mie.... vai de capu' lui

Fug la somn... ca sunt franta!

Noapte Buna

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mica0307

Am pus si noi pozici noi.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Mica, e mortala Maya dormind in scaunel!

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

madi, le-am pus imediat in recipiente sterile si le las asa sa se raceasca. si sunt inchise etans. deci nu intra nici mama moicrobului acolo ! le-am datat si le-am pus pe geam... daca ati vedea ce operatiune diicila e... cu lingurita sterila, cu recipiente steriile... distractie mare !

ma mai fatai si eu aici putin si trec la nani, ca dimi la 5 sunt la raport ! va pup si va doresc o noapte buna !

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput