cafea cu aroma de femei #55
Raspunsuri - Pagina 7
MsLara spune:
Drum bun Adi, o zi trece repede, mai ales cand esti ocupata! Sanatate multa piticei!
Maru, tinem pumnii pt job!
Restul lumii o face cumparaturi pentru Mos... ca Stefi stim ce face...asteapta bebelina!

Lali 
maru spune:
dragele mele, am nevoie de tot arsenalul: rugaciuni, pumni stransi, vraji, orice
asteptarea ma omoara...
multa sanatate la copilutii bolnavi
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
Adin,draga mea,chiar ca-ti trebuie o matura in q la asa tur de forta!Mai poti?Ai apucat sa dormi?Va pupam dulce si maine,cand vii din nou acasa,s-o gasesti pe Vivi sanatoasa.Drum bun!
Marule,dea Domnul sa ajungi acolo unde iti doresti!
Stefi,pregateste-te,ca Adina e suspect de sigura asupra datei.![]()
Somn usor,capritelor.Pup toate fetele.

A_Iulia spune:
Am apucat sa dorm noaptea trecuta, la spital, cu ea. Acasa nu pot dormi deloc.
Si nici in cursul zilei n-am stare.
Va pup, am pus ceasul sa sune la 3.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by wonderful
Marule,ce se mai aude cu job-ul pe care-l vrei?Sunt sanse?
W
nu inca, stiu ca astia se misca tare greu, tare greu. Tot office-ul cauta relatii acolo, cineva sa ii sufle tipului in ureche ca pe mine ma vrea de fapt
pe de alta parte, VP m-a chemat la el in birou si mi-a zis sa aplic pentru un job la Accelerator Centre, e un centru de afaceri si CEO-ul de acolo ma cunoaste, ca e unul din VP-ii nostri. Au un ceva acum available, si sa nu pierd ocazia..
tineti-mi pumnii, puneti o rugaciune in plus si pentru mine, poate iese ceva
Doamne'ajuta!
POZE
marule tinem pumnii stransi sa iasa asa cum vrei tu

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
slimatei spune:
ei... da poate mai greseste si ea....![]()
multa sanatate adina...la printesa..
marule bafta!
aida matza ce mai face..?
deci daca trec si de 13(ceea ce e DPN.de dr.adiana esti mana in mana cu ei?
...nu s-a mai prenotat nici una..deci pot sa sper un 20...![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Am apucat sa dorm noaptea trecuta, la spital, cu ea. Acasa nu pot dormi deloc.
Si nici in cursul zilei n-am stare.
Va pup, am pus ceasul sa sune la 3.
Adina + Olivia Q1.04
si drum bun!Stiu ca nu o sa ai stare cat o sa fi plecata , dar va fi bine. Cand o sa ajungi acasa o sa vrea sa se dea cu rolele
la Viviloaica mica si dulcica Aida
POZE
Matza Emma in actiune
slimatei spune:
nu mai e nimeni pe aici...mergem si noi in patutz...somnic usor...
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
principe spune:
buna fetelor!
nu am mai avut timp sa intru,suntem tare ocupati,in dec sunt multe activitati.am facut bradul ,am decorat casa,am fost la cumparaturi,am fost la ferii de craciun.mai avem sa facem niste cumparaturi si sa facem bagajele,pe 15 plecam in vacanta.
sebastian,inca nu este bine, bine la burtica,ii dau sa manance doar supa de pui cu orez si pure de banane verzi...bineinteles ca nu-i plce si ma scuipa...a slabit.i-am facut analizele au iesit bine.dupa mos nicolae, s-a bagat intr-o cutie de bomboane de ciocolata cu alune...s-a ascuns dupa usa si a infulecat ,pana la gasit tat'su,apoi a mai mancat si litere de cauciuc....combinatia de litere de cauciuc cu glazura de cauciuc ,nu prea i-a facut bine la burtica.
fetelor ,ma omoara copilul asta,stie sa se ascunda ,sa manance pe ascuns ,sa piteasca ce stie ca nu are voie..le baga in scutec
,ascunde la spate...de unde curu masii o fi invatat???
va las ..ma duc la somn.
stefania ...nastere usoara!
copilasilor bolnaviori...sa se faca bine repede.
soricica a iesit din spital ?
mata emma cum s-a acomodat cu ghip[sul?
marule bafta!
adina,drum bun!
ina,ce mai face burtica?
am uitat sa va zic ca v-am vazut fotografiile..lulu,teo,ina...incantata sa va cunosc,sunteti niste frumoase,iar ploadele niste scumpe.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
principe spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacici fetelor si insanatosire voua si puiutilor
Ieri am avut o zi de tot kktul si nimic nu iesea asa cum vroiam eu. Dar nu am avut chef sa ma enervez.
Treaba s-a facut dar am terminat-o abia pe le 9seara si am fost ruuuupta , dupa care am vazut filmul de Kusturita de pe Procinema
Vaez pe toate si va
si aveti grija de voi
Aida
cum se numeste filmul?POZE
Matza Emma in actiune
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

si aveti grija de voi