cafea cu aroma de femei #55

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

sunt lulu
Adina, sanatate tr Vivi.Sinusurile nu se dezvolta la 5 sau 7 ani?Iahim, ce zci?(chiar daca specialiatea ta e neuro)
Stefi, ai plecat la spital?Eu nu stiu "simptomele" nasterii, am nascut prin cezariana, fara sa se "rupa apa".Azi e in 10...Eu am "pariat" 9/10.12Se pune?Nastere usoara.
-ici si sanatate.

http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor....dar pana nu apar simtome mai serioase nu pot merge de fiecare data la spital sa vad ce e asa ca azi am fost dar cand am ajuns acolo nu mai aveam nimic asa ca nu am mai intrat si m-am intors acasa...nustiu daca am facut bine sau nu..dar nici nu vreau sa fac figura sa ma trimita ei si sa-mi spuna ca au si alceva mai urgent de facut.....asa ca iote-ne na..aici cu voi...

adina ..stiu ce inseamna pot sa-ti spun din experienta ..ce dureri avea..cum o inteleg pe vivi..cred ca are niste dureri ...eu una faceam toate radiografii si toate controalele lor..si nu au folosit la nimic...prima mi-au zis ca a plecat de la otita care s-a complicat ..dupa care a dat in sinuzita musculara ziceau ei..si nustiau de unde provine..am facut tot felul de tratamente..cu antibiotice ...analize sa vada la care e mai exact sensibil microbul... si nu s-a rezolvat nimic..imi trecea cat timp luam antibioticele care erau dinn ce in ce mai puternice..de vedeam negru in fata ochilor..si mergeam ca o drogata pe strada....dar pana la urma nustiu cum a trecut..caci dupa un an jumate de suferinta am decis sa pun capat ..tuturor pastilelor..aparte cele de durere..dar nici alea nu-si mai faceau efectul.... dupa un timp am observat ca incepe sa-mi treca....dar nici eu nustiu de la ce a fost..poate un miracol....
tocmai pt. ca stiu ce inseamna ...imi pare rau ca o fetita poate trece prin astea..cand esti mare..mai e cum mai e..dar...
ii urez multa sanatate ....sa dea Domnul sa nu mai aiba nici un fel de problema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Stefi, pe 13 nasti. Pupici pt mesaj si suport!

Eu mi-am terminat ceva treaba pe la birou, fug s-o inlocuiesc pe mama. Am sa-i pun filme pe laptop asa ca o sa fie fericita soricoaica mea. S-ar putea sa ne tina cateva zile bune in spital (si din cauza antibioticului care e la 8 ore: meropenem). Oricum, asteptam si rezultatele de la microbiologie, sa avem poza completa.

Am sa incerc sa mai intru de la spital cu vodaphone - dar daca se uita soricelul la filme, n-am sa pot. Da' macar sa dorm, ca am o lipsa de somn cronica de vreo saptamana. Noaptea trecuta am dormit 2 ore, si alea ca iepurele.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Multa sanatate Adi, daca ai nevoie de ceva sa zici!

Pai ce faci Stefi, ma faci sa ratez pariul???

Lali

Mergi la inceput

DAAAA...!!!!!!!

Da' stai ca n-a trecut ora 24.00..mai e un pic..da' macar e soatza e acasa si ma linisteste asta...

Mergi la inceput

suntem tot aici..dar din pacate singure...vad ca nu mai intra nimeni.....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Stefi,cand o sa vrea sa-si scoata capul in lume,o sa-ti dea ea de stire.Oricum sa ai totul pregatit si la fel sa fii si tu sufleteste.Sa vezi ce bine e fara burta!
Adin,multa sanatate cretzolinei,va pupam dulce si sa ajungeti acasa sanatoase cat mai repede.Daca sunteti la spital poate o sa dormiti si voi mai bine.Tatal lui Vivi e cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by slimatei

suntem tot aici..dar din pacate singure...vad ca nu mai intra nimeni.....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mai stai?Nu esti singura, eu sunt la scarbici..

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu sunt aici langa tine...pupici

sanatatte la toti micutii bolnaviori
Adina, putere sa treci si prin asta
sanatate multa soricicutzicii

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Marule,ce se mai aude cu job-ul pe care-l vrei?Sunt sanse?

Mergi la inceput