LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
Teutz ,kikineata: felicitari pt primii pasi! in 2-3 saptamani vor merge bine, numai ca...nu se vor multumi cu atat si vor vrea sa alerge... Cel putin darius numai intr-o goana o tine..si bineinteles k si in cazaturi..
Asiza: multa sanatate si sper sa n-o luati de la inceput!
Daphna: despre ce loc de joaca vorbesti? La tomis sus, sau ai descoperit altul?
Si eu m-am gandit sa ne intalnim pe acolo, numai k nu prea indraznesc sa-l scot in colectivitate acum cu virozele astea, mai ales k el pune gura inainte de a pune mana.., deci inca o sanas sa ia microbi de pe jucariile respactive...
Shoshica: fruntea sus si multa putere!Vezi k butoiul inca e inchis... Si eu am cautat vreo gauriica de a patrunde acolo zilele astea, dar nimic..e sigilat f bine. Asa k nu mi-a ramas decat sa ma incurajez si sa zambesc..
Roana: cred k se va intoarce acasa catelusa ta. au un simt deosebit in a-si regasi casa. Mult noroc sa nu i se fi intamplat ceva insa.
Adeju: baai, pt voi un "weekend de relaxare in doi, sa ne regasim, fara copil, bla bla blaaaa" a fost o maaaare tampenie :))" pt k voi nu v-ati pierdut...
dandusa:mai pleaca vreodata claudiu?
Madalina
17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Irinabr spune:
nici nu prea mananca... E cam slabut ... o sa vedeti in poze. Voi merge la medic sa vedem daca are ceva ,urmeaza si vaccinarea. br / A cumparat cineva vaccin,de un an, de la GLAXO? Care este denumirea lui? Stiu ca acestea nu dau reactii dupa injectare si poti sa il scoti afara pe copil, sa ii faci baie... Eu l-am vaccinat pe Matei la 4 luni cu vaccin cumparat pt ca cel de la 2 luni ne-a dat batai de cap. A avut nodul si puroi acolo si il durea piciorul ingrozitor. La urmatoarele doua nu am mai avut probleme. br / La petrecere am avut cantare cu Matei... nu a mancat bine ieri si nici nu s-a odihnit. In restaurant nu vroia decat pe la ferestre. A plans de a stricat toata seara. A trebuit sa ne retragem repede. br / br / br / [url=[ http://picasaweb.google.com/IrinaBrinza73/Matei_laUnAn" target="_blank">Matei la 7 luni
BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni
Matei_dec_2006_laNastere
Irinabr spune:
Multumim la toata lumea pentru urari!
La multi ani celor nascuti azi!!
Sanatate si cat mai repede pasi!!
Din pacate noi nu mergem inca!!!
nici nu prea mananca... E cam slabut ... o sa vedeti in poze. Voi merge la medic sa vedem daca are ceva ,urmeaza si vaccinarea.
A cumparat cineva vaccin,de un an, de la GLAXO? Care este denumirea lui? Stiu ca acestea nu dau reactii dupa injectare si poti sa il scoti afara pe copil, sa ii faci baie... Eu l-am vaccinat pe Matei la 4 luni cu vaccin cumparat pt ca cel de la 2 luni ne-a dat batai de cap. A avut nodul si puroi acolo si il durea piciorul ingrozitor. La urmatoarele doua nu am mai avut probleme.
La petrecere am avut cantare cu Matei... nu a mancat bine ieri si nici nu s-a odihnit. In restaurant nu vroia decat pe la ferestre. A plans de a stricat toata seara. A trebuit sa ne retragem repede.
Matei la un anisor
Irinabr spune:
Imi cer scuze pentru greseala facuta... promit sa fiu atenta!!
Povestea nasterii... mi se pare asa de indeparta..
Suntem din Braila si a doua cezariana mi-a fost frica sa o fac aici pentru ca medicul se speria sa aiba in grija o femeie cu hipotiroidie si insarcinata. La insistentele Aurei, sora mea, "m-am inscris" pe lista medicului Tutunaru Daniel la Elias. Este un medic ocupat si prea aglomerat ... plictisit acum. Cu doi ani in urma era ff grijuliu si dragut. Dupa curse lunare la Bucuresti am ajuns la momentul culminant, in 41 de saptamani cand medicul ma scosese de pe lista crezand ca am nascut in alta parte.
M-a trimis la monitorizare si a vazut ca totusi este "OK" si duminica, pe 10 m-a operat. Am cerut rahia cu epidurala... asta facea ff bine si d-na Matric si a fost bine pana la urma. Zic pana la urma pentru ca am facut tromboflebita , a doua zi m-au dus intr-un salon cu cele care avortasera si bebelusul nu-l puteam lua cu mine... am facut depresie postnatala care m-a tinut 3 luni...
Am totusi amintirea "placuta" a unei operatii cu un medic calm care mi-a dat incredere si a anestezistei care a fost ff grijulie si dupa ce am nascut.
Dupa nastere am trimis doua cunostinte la acelasi medic dar care au patit-o destul de rau... si m-am jurat sa nu mai recomand pe nimeni nimanui in viata mea. Una dintre ele a avut gemeni si a pierdut pe unul dintre ei asteptand aprobarea lui Vladareanu. Pe scurt a fost operata cu 36b de ore mai tarziu.... Jale mare in acea familie..
Urez succes celor care se incumeta da faca al doilea, al treilea copil... dar nu stiti la ce va inhamati.
Va pup... s-a trezit Matei... Incepe lupta cu lingurita.
Apropo... prefere usuroiul...
am descoperit ieri la mujdei cu friptura..
BB un an- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
Matei la un an
Laura13 spune:

![]()
![]()

v-am lamurit???![]()
![]()
de la 7 ianuarie incep munca, la o frima de consultanta economico-financiara, la dep contabilitate, urmeaza sa fac bugete, previziuni, etc.....nu se stie exact pt ca nu e postul pt care am aplicat......nu eram potrivita pt ala pt ca nu aveam experinta in vanzari, dar pt ca le-am placut mult au facut un post nou pt mine!
3 luni proba.....sper sa fie totul ok apoi treaba pana ies la pensie
eu variez.....cand sunt in al noualea cer, cand sunt sub pamant srl la gandul ca il las pe dani singurel.......ma duc acum la el sa profit la maxim de clipele cu el!
va multumesc ca mi-ati tinut pumnii, ca m-ati incurajat!
ps danutz cand am iesit de la astia, la 10 min am primit si rasp de la unicredit ca ma accepta, dar le-am spus pas.....salariul mai bun aici si programul 8.30-16.30![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:

Laura felicitari!!!!!!! 

bine ai venit Claudiu. Dandusa e in culmea fericirii.
Shoshica intru 1 minut ca sa-i dau mana sa iesi. Tudor e sanatos, frumusel tu n-ai nici un motiv sa fi acolo. oboseala? lasa ca te obisnuiesti cu ea
. n-o sa mai simti nevoia de odihna.
Desiree pupam viteazul Octavian
.
Adinazot si Bambo pupam gingiute umflate sa iasa dintisorii repede.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
roxanica2006 spune:
Laura, ma bucur mult pentru tine. Felicitari!!
In ce priveste ingrijorarea ta referitoare la "despartirea" de Dani... cam asta e calea fireasca, din pacate...Vad cum una cate una va reintoarceti la slujbe si parca mi se strange si mie inima. se apropie, se apropie momentul...Din nou programul de munca, rutina de adult, viata de dinainte de bebe. Oare cum era?? Mai tineti minte?? trezit dimineata, buhaita, plictisita, ufffffff, iar o zi de munca???
Ktrinel spune:
laura, felicitari! pana la urma au meritat atatea spalaturi pe cap ![]()
teutz, felicitari pt primii pasi
asizafrumos blond Denis! cu cine seamana blond, ca tu esti bruneta...arat f bine, nici nu zici ca a suferit atata micutztul...
dinanocia, culca draga baiatul incaltat sa nu raceasca
..acum serios, imi pare rau ca suferiti..sanatate!
Ktrinel spune:
roxanica, you will be back in shape before you know it...nu iti fa probleme...vei simti o schimbare in bine, sentimentul de vinovatie va fi suprimat de cel de implinire ...o sa iti dai seama (a cata oara ?
)...de cate esti in stare ca femeie.
nu vei avea timp sa te lamentezi dimineata ...![]()
mamaana spune:
neatza (la mine)
incerc sa ma trezesc dar e tare greu, cafeaua e decaf...
nici nu mai stiu de cate ori s-au trezit azi-noapte fetele
aseara parca a fost mai bine cu ele, adica nu au mai vrut in continuu in brate de cum am ajuns acasa pana s-au culcat
la munca e ok deocamdata, ii mai las un pic pana sa intru in ei ca au uitat tot ce i-am invatat inainte sa plec; tre sa pun biciul pe business ca nu-si fac treaba cum trebuie, dar vor sa mi-o fac eu fara informatiile care-mi trebuie de la ei
am luat brad duminica, nu am reusit sa-l punem in casa, e afara, nins![]()
am luat si lunimi pt afara, dar tot in cutii sunt ca e intuneric deja cand ajungem acasa...
nu am uitat de povestea nasterii...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)