LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata

ieri la baita a scos (singur) o gramada de lilieci. n-am dat importanta. dupa baita a stranutat de vreo 2 ori si era cu mucii pana-n barba. boon.aseara de-abia ma instalasem si eu la calculator ca a inceput sa tuseasca in somn. si s-a trezit. cu mucii curgand garla, se ineca, nu putea sa doarma. nu a fost chip sa il aspir semi adormit ca urla...cum el nu face niciodata...asa ca l-am trezit de-a binelea si abia dupa vreo 3 ture de scoatem lu' buni, scoatem lu' tati, scoatem lu' mami, abia atunci a intins si el nasucul... am pus cate un puf de olynth, macar sa apuce sa adoarma. s-a mai trezit de 200 de ori azinoapte dar fara aspirat, doar ii tragea el, baga tzi de suparare si se culca. sunt rupta.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sebastian

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

teutz, felicitari pt primii pasi!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

SEBA GRASUNUL SI CURAJOSUL...sa cresti mare si sa scapi de intoleranta la proteinele din lapte

Teutz, ALexia a mers!Chiar de ziua ei! Bravo..de acum sa te tii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

SEBASTIAN LA MULTI ANI !

dianocicadulcici rau pozele de ieri ...le-am vazut cu fetele iar impresiile usor diferite ...kiki era topita , bubu ihii, ihiii ,ihii si batea din palme si se uita la noi...favoritele ei au fost cele cu catelusi si cea cu pisi
teutz ...felicitari pt primii pasi ...in curind v-a alerga prin casa ...sunt atit de dulci cind pasesc nesiguri ,cu minutele ridicate ,usor clatinindu-se ,mai mult in fuga si cu un zimbet pina la urechi... alexiei si inca o data La multi ani !
desiree superbe pozele ...vad ca lui octavian i-a iesit faza cu pantofii lui taica-su , bubu s-a tot chinuit zilele trecute sa se incalte cu un adidas de-a lui taica-su dar fara succes ...s-a enervat , a inceput sa urle ...acum mi-am dat seama de ce ...adidasul era nr 41 si probabil era prea mic , ce sa fac daca noi nu avem 44 ?
asizace mai face denis ...a mai facut febra ?...sanatate si pt amindoi
donia scurt si rar ...ce sa fac daca altfel nu pot ...kiki e acasa acum ca e bolnavioara iar anca i-a furat banana neinceputa de pe masuta , a muscat din coaja iar cind i-am scos din gurita motul de coaja batea f mindra din palme si spunea mami..mami ....asta era acum doua minute ca acum imi stopeste peretii si parchetul cu ceaiul din biberon si plimba o paturica de-a ei ...nu i-ar sta o secunda picioarele ,minutele si gurita cit timp e treaza ....ma da pe razatoarea mica si apoi ma stoarce ....si stie si intelege tot ce se intimpla in jurul ei ...voi ce faceti ?...ruxi si cristi sunt bine ? ...multi
shoshika si fruntea sus ...sunt uneori perioade grele dar tb sa trecem peste ele si sa mergem mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Seba!
sa te faci mare, sa fii sanatos (si sa scapi odata de intoleranta aia!) si sa fii plin de noroc in viata!
Ana, sa-ti traiasca minunatii tai copii, sa te umple de fericire!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

si pt ca de multisor nu am mai pus poze: ancuta si kiki
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

fetelor va multumesc pt urari.
azi sunt fericita,baietelul lui mami a facut 1 anisorma rog la DD sa imi dea sanatate,ca putere am numai cand imi vad iedutii.
de dimieata teodora la pupat si el radia tot.astea sunt momente unice pt care merita sa traiesti.azi totul e roz,pardon albastru
noi suntem singurei,disera il vom serba in 4,iar sambata or sa vina nasii si bunicii.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by auras_v

si pt ca de multisor nu am mai pus poze: ancuta si kiki
va pe toate

AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

site fulguleti

in poza asta sunteti tare frumosi . kiki e copia ta fidela, iar ancuta e picatura tati, cu exceptia ochilor, care tot ca ai tai sunt
f.f.dulce printesa in rochita aurie!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor, sunt super trista.

Nu am dormit deloc sunt daramata ce mai.
Noi stam la casa si avem o catea, maidaneza adoptata la 2 saptamani care e super desteapta si frumoasa. e libera de obicei sa alerge sa faca ce vrea ea. niciodata nu a plecat, fugea in fata noastra cand vedea masinile, super catea.

ieri ne-a condus mai mult decat de obicei si a ajuns pe drumul mare spre cluj. sotul meu era la cateva masini in fata mea si alerga dupa masina lui. la un moment dat s-a oprit si se intorcea dar apoi m-a vazut pe mine si iar a fugit. am vazut in oglinda ca s-a oprit si m-am gandit ca se intoarce ca de obicei.
Si nu s-a intors. am cautat-o ieri de numa, am crezut ca e moarta am intrat in noroi prin santuri nu e. Unde poate fi?

Azi fac afise si le lipesc pe unde apuc prin sat. Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu o gasim.
ce sa fac?

Scuze ca va innebunesc cu asta dar nu imi sta capul la altceva....

Va pup si la multi ani tuturor sarbatoritilor.

Mergi la inceput