LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
deeaA spune:
DIANOCICA
pozele si duuuulci!
LAURA 13 despre trenulet este vorba??????dc da,spune-mi si mie te rog din ce carrefour l-ai cumparat si cati bani
PLEASE!
pozedavidutz
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
m_monique spune:
asiza iar febra?
kikineata felicitati pt. pasi. va merge curand de-a binelea. nu-ti mai fie frica de cazaturi, ca asa cad ei la inceput. urmareste-o sa vezi cum cade: daca cade in fundulet sau in genunchi, e ok. cand o vezi ca a cazut nu tresari sa nu o sperii, ci uita-te la ea zambind si spune-i: sus.
socrii mei aveau obiceiul sa se panicheze (asa sunt ei mai stresati)
atunci cand andrei cadea in fundulet, m-am luat de ei, sa lase copilul in pace ca-i insufla teama.
andrei cand cade, a invatat sa se ridice singur. are uneori momente cand cade pe o parte si se loveste putin. atunci se uita la mine si nu stie cum sa reactioneze sa planga sau nu. eu ii zambesc si-i spun "sus baiatul", iar cand s-a ridicat ii spun "bravo". incepe sa rada si uita de cazatura.
cand se loveste mai tare si incepe sa planga, il iau in brate, iar apoi mergem sa-i facem nana obiectului de care s-a lovit. ii trece instant.
Andrei (16.12.2006)
dayanara spune:
dbunny - in afara suero intravenos, niste prafuri trifam sau ceva de genu asta ca scriu in graba si n.am timp sa ma uit si nici.un regim
ivan a primit mancare facuta in spital, foarte buna, daca nu.i placea ii datea altceva si tot asa pana manca putin, si insotitorul la fel, primeste mancare, mi.au dat pat special pt copii dar am refuzat si am cerut un pat in care sa dormim amandoi, chiar daca inghesuita, pt ca singur nu.l lasam sa stea,si era mai incomod pt amandoi sa dormim separat, ne.au tratat excelent, singura in camera, mai era un loc dar neocupat, alaturi in alta camera o tipa fara acte ....nici.o diferenta intre cei care platesc asigurare si cei care nu platesc, deci tipa era din bulgaria, si nu avea acte inca si nascuse la fel ca si noi si acum era cu bebe cu gastro acelasi tratament normal sa fie asa, cred eu, alta a cerut asistentei sa stea cu copilul si s.a dus sa fumeze afara din spital, deci nota 10
hai ca incep sa scot usor usor vorba dianoncicai :)))
ivan si dayanara
lizzy spune:
v-am citit, va pup pe toate, nu pot acu sa raspund. maine.
felicitari pt umblaretze, poze faine cu octavian, pisi sufera in continuare, dandusa are treaba, laura si-a luat tren... varza in capul meu...
un gand special pt marani si asiza 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ziggy spune:
Am apucat si eu putin la computer. Sotul are un proiect de pregatit pentru maine si am muncit amandoi la el.
Am luat motul lui Calin sambata la scrii cu nasii. De fapt cateva suvite, caci s-a cam agitat si nasa nu a reusit sa taie prea mult.
Dupa tavita a ales: telefonul mobil, cheile de la masina si parfumul, apoi un pix.
Incerc sa revin maine cu poze, mai ales cu pozele de la tort. Mi-a pregatit o prietena de-a mamei un tort superb.
lizzy spune:
oana si sonia au primit 10.000 euro de la piraeus bank in campania daruiesti si castigi de la protv. pe site-ul protv e si filmulet cu ele! trebuie sa plece urgent pt operatie... 
http://www.protv.ro/stiri/tu-stii-ce-mai-face-copilul-tau/daruiesti-si-castigi-povestea-soniei.html
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
v-am zis ca am primit revista mamai si am ramas cu gust foooarte amar. e, aveam si o ioana copiilor. mi-am facut curaj si am rasfoit-o. am ramas...masca. aproape ca m-am indragostit. articole pt copii, pt parinti, care sa te ajute, sa te indrume, sa te faca sa il intelegi. cu sfaturi pertinenete si despre boli, si despre diversificare. am ramas placut impresionata. cred ca o sa o si cumpar de acum. v-o recomand din tot sufletul.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
adinazot spune:
DESIREE,e mortal Octavian,am vazut pozele,super!!!
ASIZA,sper sa nu aiba nimic Denis,si sa fie alarma falsa!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
daphna spune:

ALEXIA!!!!!!sa fii sanatoasa si fericita toata viata!!!!!!Teutz sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
ADEJU ai fost beton!
KIKINEATA,
!
DANDUSA,felicitari si sa nu-ti mai prindem piciorul pe-aici.....da numai cateva zile...daaaa?
Noi azi am fost la un loc de joaca ptr copii,Elisa a fost fascinata....dk o vedeati...vroia numai pe topogan,super fun!aviz fulguletii de constanta....ne putem intalni pe acolo!ce ziceti?
pupici si o noapte linistita!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
shoshika spune:
Seara buna!
Va multumesc, mamici, ca ma incurajati sa ies din butoi! Va multumesc mult de tot!
Sunt suparata pt ca nu mai pot! Nu mai pot sa fac totul singura fara nici un ajutor! Nu mai rezist!
Ei, s-au adunat mai multe si m-au cam daramat, dar ma pun eu pe picioare, stati linistite! Oricum, multumesc de incurajari!
Sanatate sa fie, nu?