LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Alexia de Teutz
Matei de Irinabr
Alessia de Miraco

sa cresteti mari, sanatosi, si sa aveti parte numai de bucurii.

Bebyta

desiree admirat pozele cu grasu' tau. mortal in pantofiorii 44.
a_deju super pozele.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Sunt pe picior de plecare, dar tre sa spun. Ingrid a ales peria de par, seringa si banii. (Pazea DANDUSA, cred ca fiimea vrea sa -ti ia diploma )

Sau pe a mea... noroc ca a mea e veche si nu mai stiu pe unde o tin

desiree, ce nazdravan e Octavian, motanul incaltat

asiza, iar febra??? Of, ce ma-nerveaza! Cristi e binisor, in continuare muci garla si tuse, da fara febra. Denisul sa treaca.

kikineata, felicitari pentru primii pasi... ia uite la ea de kikineata, o ia din loc!

marani, ma gandesc la tine

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am fost la revizia de 1 an. avem 12,2 kg si 76 cm.
azi ne-a facut si priorix-ul.
luna viitoare mergem la vaccinul pt 1 an.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura trenuletul e de la tomi. asta ca sa sti la ce sa te uiti pana se face bine pisi

katrinelaaa vai ce m-a distrat julia cand se uita dupa urs..in iglu...il cauta...de zapada nu mai comentez ca iar ma depresionez...

a deju ce m-ai enervat...da-o-ncolo de obligatie...da' asa frumos...cum sa nu te bucuri de zapada..de iarna adevarata...(de mihaiu',,) de tot

dandusaaa te pup...ne mai vedem peste cateva luni.....sa ne saluti de craciun...

kikineata bravo gargarita!!!!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Merge Gargarita!!!! ieri doi trei pasi azi cinci sase....URAAAA!!!

Cand o sa merga de-a binelea??....ca ea pleaca si cand nu-s eu pe-aproape si mi-e frica sa nu cada...stiu o sa spuneti ca toti cad...

Sunt fericita...si ea rade de fericire ca merge, rade asa de tareeee.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

in primul rand
in al doilea rand......sa iti spun cum fac eu si cum face sotul. eu, cand sunt acasa cu dani stau numai si numai dupa fundul lui. adica daca plec din camera el merge in tarc, chiar si pana la buc sa arunc pampersul. oricat de putin ples. in rest stau la spatele lui, daca cumva cade in fundulet il las sa cada, daca cumva cade in fata il las (daca nu e nimic prin fata lui). e f important pt ei acum sa invete sa cada. sa stie sa puna manutele si sa se protejeze. daca cumva cade pe o parte (in general are perti in stanga/dreapta sau prin apropierea unui fotoliu/scaun/mobila il prind. mereu. cad lata la sfarsitul zilei!
florin.....sta pe canapea/jos si il lasa pe dani sa plece singurel. asa a facut de la inceput, de la primii pasi. e bine si asa pt ca asa invata si invata si invata. dar.....daca cumva cade si se loveste exista riscul sa i se faca frica si sa reinceapa sa mearga mai greu. pe noi ne-a ferit deocamdata DD. in schimb cu florin: azi si-a facut un cuci in frunte....s-a lovit de gnunchiul lui florin (eu eram plecata), cand am ajuns, dupa 1/2h de cand se lovise inca il durea pe FLORIN locul....nu vreau sa ma gandesc cat a plans dani....florin zice ca nu mult apoi am venit la calc tot cu florin era dani.....cand m-am dus m-a muscat, prin bluza......am gasit SANGE pe bluza.....se lovise la dintii de sus, sangera gingia....florin jura si acum ca nu s-a lovit

pana merge bine.....dani merge de 2 sapt si nu mai vrea deloc de manute, merge zic eu f bine, cand e obosit se clatina mai mult, dar daca cumva pica se ridica si pleaca mai departe, are chiar si viteza dimineata

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza
[
Eu mai am putin si o iau razna...iar a facut febra 38.4...stiu ca nu e mare, dar nu ar trebui!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

IAR?????????????????????????? offf, mititelul, sa dea DD sa fie alarma falsa sau maxim dinti! multa sanatate!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,mamici!
ALEXIA de TEUTZ!
MATEI de IRINABR!
ALESSIA de MIRACO!va doresc multa sanatate puiutilor,sa creasca mari si frumosi!
DIANARUS ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun,insanatosire rapida!
CHRIS80 sanatate celor doi bolnaviori!
DAYANARA linisteste-te,ce a fost mai rau a trecut,important e ca sunteti bine acum
ADEJU niste poze ca-n basme,super,iar tu esti o mamica sexi
DANDUSA pt.diploma,s-o stapanesti sanatoasa!
DESIREE,ma,da ce s-a distrat frumosul sarbatorit,e super haios!

pozedavidutz

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

dianocica multumesc, dar CHRIS mi-a trimis pm. multumesc din suflet si ei. fusei la carrefour, cumparat, pastram pt craciun!
flore pt distantele mai mari!
alexia Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa iti dea D-zeu tot binele din lume! Teutz felicitari, v-a iesit o minunatie de fetita! Sa va bucurati de ea in fiecare secunda!

de la mine...... primit raspuns. cica sa ma duc maine sa ma mai intalnesc cu cineva! e de bine din informatiile mele....nu bem inca, maine.....SPER! obosita, terminata, tocmai spunea ca umblu dupa el toata ziua, ma doare soldul rau de tot....m-am hotarat, maine fac programare la doctor....nu se mai poate!
de la dani.....s-a lovit azi cat intr-un an....la cap cu o rama foto, la cap de genunchiul lui tati, la dintisori nu se stie cum....... dar......dupa nurofenul de aseara a dormit azi noapte (numai 5 treziri!!!!), a dormit si azi.....vreo 2h1/2!!!!!
de la florin.......e racit cobza

asa ca va doresc somnic usor!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza ma gandesc la voi. sper sa nu fie nimic

daca vreti sa vedeti ceva dulce..a dose of cuteness

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

A,am uitat sa le felicit pe cele 2 umblarete de flore SI kikineata!
ASIZA sper sa fie o alarma falsa temperatura,sanatate!

pozedavidutz

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput