Timisoara, Impreuna! (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida, ia si tu ceva doctorie sa-ti treaca. pe mine nu ma doare nimik numa' maseaua, in rest nimik!
mai doare piciorusul pe pisicutza?
lore, pai dimineata e mai greu cu trezitul si mobilizarea, dupa masa, seara lumea are chef de sotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sal'tare fetelor si de la mine,

May atata ati putut scrie...uau!

Aida,ma bucur ca ati trecut cu bine peste "santzul" ala si sa se faca piciorusul bine cat mai repejor!

Dragelor,la noi a fost un week end cu alergatura,dar am rezolat cam 50% din trebi.Mai am....

Va pup si va doresc o saptamana excelenta si o zi cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

A fost Ana...a trecut ca acceleratul...

Trebuia sa merg pana la finante, dar asa nu am chef, ma duc maine...
Mi-am spalat perdelele, fac si eu cate un pic in fiecare zi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Heloo!!!!!

Am si eu o intrebare.Cum faceti sa ascundeti linkul?
Ca eu sunt

Mergi la inceput

lore, ia uite cam asa, nu stiu daca imi iese
aici a fost incercarea care n-a mers

Mergi la inceput

na, n-a mers dar da-i replay with quote pe un mesaj de-al meu si vezi cum vine scris cu ghilimele si paranteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti gagicele!
Aseara nu am mai intrat ca m-a palit un somn......Maya a facut baitza,la 21.30 a baut lapticul si a adormit imediat,mi-a facut ea pofta de nani.
Acu' nu demult m-am adunat si eu p'acas' ca am fost cu mami in oras si Maya a ramas cu bunu si cu tasu'.
Am in fata 1 kil' de clementine buneeeee cred ca trebuia sa iau 5 kile nu unu,sunt mortale de faine.

Kati astept impresii de la gradi,de la serbarea lebadutzei mici. Bine ca a venit si omu' de stiintza sa fie si el prezent asa cu shalele dureroase,da trece.
Bagi gorobetii diseara la si ii bagi un masaj

Dorisake iar ai dormit dezvelita,iar nu te-o acoperit Radu?
Bey cum ma faci tu pe mine sa lacrimez ......

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE
--------------------------------------------------------------------------------

Lore, m-a fascinat printesa ta...este o dulce...
Sa te bucuri de ea, ca-i o minune...

Vio nu se mai intoarce, asta e sigur, intr-un fel sau altul trebuie sa-ti traiesti viata frumos...
Si atunci alege sa comunici, sa traiesti, sa te bucuri pentru realizarile Laurei.

Priveste inainte: vei vedea viitorul...
Priveste inapoi: vei simti vantul si amintirile...
Intre cele doua : Viata, care trebuie traita...

Spor la treburi,stai si tu acasa lasa finantele pt o zi cu soare,e tare nashpa afara.

Anooooo mare dreptate are Dorisake ca ai trecut ca acceleratul,io zic ca ai trecut ca sageata. -ici si tie draghe.

Lore draga mea daca ai stii tu cat m-am chinuit pana sa ma prind de cum se scoate carnatul.....
Faci asa ca si pe mine m-au invatzat fetilii:
[url = "linkul "]aici poze[/url] sau scrii ce vrei tu numa sa nu lasi spatiu intre egalu ala si ghilimele. Eu am lasat ca sa poti vedea tu cum trebuie facut si o sa iti dispara carnaciorul
Baga o proba ceva.

Maria io numa in pat dinala v-as culca...

Aida ce mai face -utza cea micutza? Calca pe piciorus? Uite multi -ici de la mine si Maya mea.

Io curatzenia o fac saptamana asta,da astept sa ma sune femeia cand are timp si de mine,singura nu ma incumet.
De Clau nu mai zic ca asta are un chef........ pana sa facem curatzenie in toata casa trebuie mai intai dupa care se apuca de treburi.
Ma pun si eu maine sa spal perdelele si de pus le-o pune tanti cand vine sa faca curat.
Bubulina mea baga somnic acum si eu am free la comp,caut colinde

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Asta am fost eu cu scrisoare....ca o sa plictisiti de atata cetit

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

neata si de la mine,

Bey ce n-am chef de munca si e o vreme de tot rahatu'
nu va iau pe rand ca inca nu mi-am terminat cafeaua si nu pot gandi
va doresc o saptamana usoara

Silvana si Spidermanu' Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Ce sa va mai ia omu pe rand cand aveti turbo pe scris. Pai lipsesc si io 2 zile ca sotioru a avut treaba la calcul mare si am ramas fara monitor si tastatura si cand vad ... sa nu cred, sunteti cu capitolul nou cam pe unde v+am lasat eu cu cel vechi.

Lore bine ai venit printre noi. Ai o fetita superba, ce codite dragalase avea de ziua ei, super, super.
Laurelu ti-am scris ceva de problema DVD nu stiu dac ai apucat sa citesti in capitolul trecut. Oricum intre timp am mai vb cu cineva, un prieten bun si operatorul meu de la Telesport, iti trimit pe PM nr lui de tel.
Ana tu ca mine, pana apucam noi sa citim fetele au trecut la alt capitol...
Katik tot te mai necajeste maseaua? Dar la tine ce e, carie?? Ca la mine au descoperit care e probl, cica se numeste pericoronarita si revine periodic...
Anda mi-a placut buburuza incrucisata cu ariciul... Da de cheful copiilor ce se mai aude????
Aida sper ca sunteti bine... pupici.

Pe mine ma termina timpul asta ploios, parca tot in casa as sta. Si am de umblat ... o gramada!!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput