scurgeri vaginale si mancarime

scurgeri vaginale si mancarime | Autor: roxxy_myself

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, ma numesc Roxana si am 22 de ani.Mi-am inceput viata sexuala la varsta de 17 ani, iar timp de 3 ani am avut un singur partener sexual.Insa dupa aproximativ un an si jumatate am inceput sa am o secretie vaginala albicioasa si cremoasa, densa. Are un miros destul de neplacut, insa nu se poate numi foarte urat. Aceasta scurgere are loc zilnic, iar de putin timp am inceput sa am si niste rani in jurul vaginului care apar singure si imi provoaca mancarime si usturime. Sunt foarte ingrijorata si va rog mult daca imi puteti da un sfat, cam ce ar putea fi si care ar fi tratamentul. Daca va fi absolute necesar voi apela si la un doctor, dar mai intai de toate mi-ar fi de mare ajutor opinia dvs. Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cu miile de scuze pentru intruziune... nu am putut sa nu remarc "Daca va fi absolut necesar voi apela si la un doctor". Uite care e treaba Roxana, corpul tau este cel mai important lucru pentru tine, sa-ti fie foarte clar. ORICe problema de sanatate se rezolva in primul rand apeland la un medic. Nu te juca cu sanatatea ta, OK? Nu stiu cati parteneri sexuali ai avut, nu are importanta insa ai o problema cel putin de atitudine in afara de cea personala. Asa incat sunt binevenite opiniile DAR drumul tau trebuie sa mearga la un medic de specialitate. Esti tanara vei dori sa ai copii, si nu din acest motiv ce pentru faptul ca orice om are datoria de a face totul pentru a se mentine sanatos. Ok?
Asa ca e bun internetul dar... medicul este medic. Nu ignora nu amana. Rezolva-ti problema la locul potrivit. Parerea mea de om. Inca odata cu scuzele de rigoare pentru interventie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Marius !Se vede ca esti tata a doua fete!
roxxy_myse, daca ai aceasta problema ar trebui sa consulti un medic!Si asta cat mai repede posibil!Daca esti pudica, mai bine consulta un ginecolog femeie!Sa nu iti fie rusine, ce ai tu are si ea, si orice femeie:))Multa sanatate!Sa ne spui cum a fost!
Din descrierea ta poate fi o candidoza, dar cel mai bun raspuns il da dr ginecolog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

roxxy,neaparat la doctor!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nici nu se pune problema vreunui sfat sau de dat cu parerea.Urgent la dr,cu cat mai repede cu atat mai bine.nu-ti fie rusine de medic ca nu esti prima in aceasta situatie.Nu e de glumit!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Candidoza , asta asa , pe baza simptomelor.
Si asta doar asa , ca sa nu crezi ca ai cine stie ce si sa nu mergi la doctor din cauza rusinii.

Si ca sa te imbarbatez , suntem de aceeasi varsta aprox. Ginecologul meu este prietenul cel mai bun al tatalui meu . Prieteni din copilarie.
Stii de ce merg la el si nu la o femeie de exemplu , necunoscuta? Pt. ca e doctor. Si cand ajungi doctor un vagin este pur si simplu un vagin , la fel ca ficatul , amigdalele sau talpa.
Ma crezi daca iti spun ca am consultat o pacienta de peste 50 de ani parca si nu stiu absolut nimic din "detalii" : nu stiu daca era epilata pe picioare sau nu , daca era epilata inghinal , ce conformatie genitala avea , stiu doar ce avea patologic , si atata. POt si acum sa desenez leziunea si colul , dar in rest , zau daca stiu lucrurile superficiale.
Asa ca te poti duce linistita la doctor(e obligatoriu sa mergi o data la 6 luni , si de fiecare data cand ai probleme pt. ca neoplasmul de col care se depisteaza la un simplu consult ginecologic face victime dupa victime , daca il descoperi din timp i mai multe san de vindecare ). Nu va face misto de tine, evident , nu va ramane fixat pe tine cand esti pe masa de consult , isi va face doar treaba.
Adica : valve vaginale , buretel pe o pensa lunga si gata . Totul dureaza 1 minut ,nu doare nimic.
Daca nu te duci ranile acelea mici se pot infecta , cadidoza va evolua si vei face complicatii.
Doctorul iti va da un tratament in functie de ce anume mai ai sau nu mai ai pe langa acea presupusa candidoza.

Asa ca nu te prosti , lasa la o parte rusinea nejustificata si du-te la doctor pt. sanatatea ta .

Un diagnostic nu se poate da doar pe baza a ceea ce spui tu . Pardon , un diagnostic corect .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

roxxy,
Neaparat la medic si lasa rusinea la usa. Gandeste-te ca nu ai nimic ce nu a vazut deja si ca vede n femei dezbracate in fiecare zi.

Marius
Eu una nu vad nici o intruziune. Ba din contra, vad o postare cu valoare adaugata pentru acest topic, o postare scrisa din dorinta de a ajuta si trecuta prin filtrul gandirii unui om cu mult bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxy_myself spune:

Va multumesc mult pt sfaturi si pt opiniile voastre.Chiar daca nu credeti, mie mi-au fost de mare folos. Bineinteles k un medic e medic, iar internetul nu poate realiza ce face un doctor, insa, dupa cum v-am spus, aveam nevoie de mai multe pareri. Stiu k a trecut mult timp, o stiu mai bine decat oricine,credeti-ma,si nu stiu de ce am reactionat atat de tardiv.Poate de frica, acel sentiment de a tot amana ceva care pana la urma, inevitabil tot se va produce, insa nu mai conteaza acum asta. Voi merge la un medic,m-am programat si va voi spune si voua ce am facut.
Eu va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate si tot ce va mai doriti voi.

Mergi la inceput